Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@21:44:43 GMT

بین 60 تا 65 میلیون تن از تولیدات‌ کشاورزی، زراعی است

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۶۵۹۹۲

بین 60 تا 65 میلیون تن از تولیدات‌ کشاورزی، زراعی است

‌رئیس گروه صنایع تبدیلی باغی وزارت جهاد کشاورزی گفت:‏ بین 60 تا 65 میلیون تن از تولیدات محصولات کشاورزی، زراعی است.

‌به گزارش ایسنا‌، رقیه سکوتی‌فر در جلسه کاهش ضایعات و فرآوری محصولات ‏کشاورزی استان اظهار کرد: ‏ما به عنوان جهاد کشاورزی تلاش می‌کنیم امنیت غذایی محصولات را مدنظر قرار دهیم.

وی ادامه داد: امنیت غذایی مهم‌ترین امنیت کشور بوده و از این جهت تاکید ما بر بحث رعایت استانداردها و سلامت محصولات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سکوتی‌فر اضافه کرد: سالانه 122 میلیون تن تولید در حوزه کشاورزی، دامپروری و شیلات در کشور داریم که بین 60 تا 65 میلیون تن از آنها محصولات زراعی است.

رئیس گروه صنایع تبدیلی باغی وزارت جهاد کشاورزی افزود: علیرغم تولیدات متنوع و خوبی که داریم ضایعات محصولات و صنایع غذایی بسیار بالاست.

وی یادآور شد: ضایعات دو حالت دارد که یا ضایعات سر مزرعه است یا  ضایعات بعد از فرآوری که هر کدام سهم زیادی از تولیدات را به هود اختصاص داده است.

سکوتی‌فر خاطر‌نشان کرد: متاسفانه در کشور ایران از این دو ضایعات در حد تجاری و ارزش افزوده استفاده نمی‌شود چون فرآوری محصولات را در برنامه نداریم.

این مسئول تصریح کرد: دلیل عدم بهره‌وری از این ضایعات این است که آمایش و نیازسنجی منسجم نداریم و از طرفی فناوری و تکنولوژی فرآوری ما قدیمی است.

وی گفت: همچنین عدم وجود ساختارهای مناسب آموزش ناکافی، حمل و نقل، انبارداری، سردخانه و... نیز علل دیگر ضایعات است.

سکوتی‌فر گفت: نظر ما این است که برای رفع این مشکلات با توجه به اینکه هر استان قطب تولید یک محصول است باید برنامه‌ریزی کنیم و این برنامه‌ها باید در استان انجام شود. در این راستا یاز به استقرار سیستم‌های کنترل کیفی و حمایت مالی، علمی و آموزشی داریم.

رئیس گروه صنایع تبدیلی باغی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه افغانستان با 5 تن زعفران برند جهانی ثبت کرد در حالیکه مادر تولید زعفران ایران است، خاطرنشان کرد: پرسودترین محصولات هر استان باید مشخص شود و بعد از آن باید حمایت‌ها انجام شود. لذا برندسازی در استان‌ها باید تقویت شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تولیدات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۵۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به تولید محصولات دانش بنیان داخلی و لزوم حمایت از آنها اظهار کرد: از این تعداد شرکت‌ دانش‌بنیان که در کشور ایجاد شده و نقشی مهم در حل مشکلات کشور داشته‌اند باید در بسیاری از بخش‌های اقتصادی از جمله انرژی استفاده کرد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس درباره ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش‌های مختلف انرژی در کشور، اظهار کرد: مجلس تلاش‌هایی در جهت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان انجام داد و به این منظور قانون جهش تولیدات دانش‌بنیان را به تصویب رساند که نقشی مهم در تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کشور داشته و در گزارشی نیز که رئیس جمهوری به مقام رهبری ارایه دادند گزارش شد که تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان که تا پیش از این قانون در حدود ۶ هزار شرکت بوده است به ۱۲ هزار شرکت افزایش یافته است.

ساخت ابزار و تکنولوژی‌های دانش‌بنیانی مورد نیاز درپروژه‌های مهم عمرانی و صنعتی کشور

سنگدوینی عنوان کرد:‌ ساخت ابزار و تکنولوژی‌های مورد نیاز درپروژه‌های وزارت صمت، نفت و نیرو به منظور استفاده در پالایشگاه‌ها،‌پتروشیمی‌ها، نیروگاه‌ها و سدها بخشی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان است. ضمن آنکه دانش و تخصص این شرکت‌ها زمینه‌ساز ایجاد بهره‌وری در تولید خواهد بود.

وی با اشاره به گستردگی بخش انرژی عنوان کرد:‌ وزارت نفت شامل چند بخش مهم به نام‌های پخش، پالایش، گاز، پالایش و پخش و غیره است که هر کدام از این بخش‌ها ظرفیتی مهم برای جذب دانش‌بنیان‌های داخلی هستند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد:‌ تولید انرژی در جهان با استفاده از ابزارهای دانش و تکنولوژی به روز شده و به شرایط بهره ورتر نزدیک شده است؛ موضوعی که در تولید انرژی و صادرات آن در کشور ما نیز باید مورد توجه جدی قرار بگیرد. باید با اتصال به دانش و تکنولوژی که در جهان مورد استفاده است بتوان تولیدات انرژی و صنایع پائین‌دست آنها رابه شرایط بهره‌ور نزدیک‌تر کرد.

سنگدوینی عنوان کرد:‌ مقام رهبری در نمایشگاهی که سال گذشته در محل حسینیه امام خمینی برگزار شد تاکید جدی بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌های داخلی داشتند و اشاره داشتند که چرا اخبار و فعالیت مناسب این شرکت‌ها به صورت عمومی اطلاع ‌رسانی نمی‌شود.

قیمت پائین‌تر تولیدات دانش‌بنیانی در کشور

وی افزود: دانش‌بنیان‌ها دستاوردهای مهمی داشته‌اند و تولیدات دانش‌بنیانی آنها ضمن نزدیک بودن به تکنولوژی‌های روز دنیا قیمتی به مراتب ارزان‌تر دارد.

تولید انبوه و تیراژ بالای محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت دستگاه‌های مرتبط قرار گیرد

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:‌ نکته حائز اهمیت دیگر این است که دانش شرکت‌های دانش‌بنیان بابد به مرحله تولید برسد و در برخی از تولیدات نیز که مورد نیاز بیشتری است کار تولید انبوه و تیراژ بالای آنها مورد حمایت دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های مرتبط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد