Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@23:49:35 GMT

مهاجرت نخبگان علمی از اردبیل روند بحرانی ندارد

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۶۶۸۱۸

مهاجرت نخبگان علمی از اردبیل روند بحرانی ندارد

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: مهاجرت نخبگان علمی از این استان روند بحرانی نداشته و پدیده‌ای به نام فرار نخبگان نداریم. ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۹ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

عزیز حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: ممکن است برخی نخبگان مهاجرت داشته باشند اما این وضعیت غیرعادی نیست و آمارهایی که وضعیت غیرعادی را بیان کند به دست ما نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانشگاه محقق اردبیلی به منظور استفاده از ظرفیت نخبگان چند طرح در دست اجرا دارد که یکی از آن‌ها اولویت در جذب هیئت علمی بومی است که به مراتب بیشتر از هیئت علمی غیربومی ماندگاری داشته و می‌تواند خدمات آموزشی ارائه دهد.

مهاجرت و سینمای ایران | فهیم: سینمای مهاجرت امروز ما وطن فروشی استگزارش تسنیم| چرا کلام ضدمهاجرتی ترامپ خریدار دارد؟/ سبقه تاریخی طرد مهاجران در آمریکااردبیل| تعطیلی بازارچه‌های مرزی منجر به افزایش مهاجرت روستائیان شده است

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: با توجه به اینکه بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی استان در دانشگاه‌های مناسبی تحصیل کرده‌اند در افزایش هیئت علمی و پژوهشی در اولویت جذب قرار گرفته‌اند.

حبیبی افزود: حمایت دوم از نخبگان از فارغ التحصیلان دکتری است که تا زمان اشتغال دوره پسادکتری برای آن ها تدارک دیده شده و حقوق پایه نیز دریافت می‌کنند که در وضعیت فعلی 20 نفر تحت پوشش دانشگاه هستند.

وی تصریح کرد: در جذب نخبگان و استعدادهای درخشان تمهیداتی اندیشیده شده تا برترین‌های کنکو جذب دانشگاه شوند که از جمله حمایت مالی ماهیانه از دو تا 5 میلیون ریال و ارائه خوابگاه رایگان و تسهیلات است.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به تقویت امکانات سخت افزاری دانشگاه، توسعه رشته‌ها و افزایش تعداد رشته های دکتری و کارشناسی ارشد اشاره کرد و گفت: افزایش رشته‌ها خود زمینه‌ساز جذب هیئت علمی است که چنان که ذکر آن رفت با اولویت جذب فارغ التحصیلان بومی انجام می‌شود.

حبیبی با بیان اینکه در مهر ماه امسال تعداد دانشجویان این دانشگاه به 11 هزار نفر خواهد رسید، اظهار کرد: ایجاد سه مرکز تحقیقی و پژوهشکده، افزایش هسته‌های فن آور و فعال‌سازی کرسی‌های نفد و نوآوری با هدف توسعه برنامه‌های علمی انجام شده است.

وی به اجرای 13 هزار و 500 متر مربع پروژه عمرانی در دانشگاه اشاره کرد و گفت: این پروژه‌ها شامل تکمیل کتابخانه مرکزی دانشگاه بعد از 11 سال وقفه، احداث دانشکده علوم اجتماعی و احداث فاز دوم دانشکده فنی و مهندسی است.

انتهای پیام/ ت

R41374/P/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۶۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسات هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیئت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی مژگان امتیازجو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مهدی شمسایی مهرجان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، شهرام صداقت حور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، صدیقه میرابوطالبی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سعید کامیابی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، مریم قراچورلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، علی خادمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و زهره مشکاتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیازجو با مدرک ی تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج‌ها و ستون‌های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه (فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول‌های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل‌های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است. 

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک ی تخصصی شهرسازی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی، ۱۲۷ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ... است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک ی تخصصی شیلات، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و ... است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک ی باغبانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ... و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک ی فیزیک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک ی جغرافیای طبیعی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک ی مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک ی برق عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک ی تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک ی تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ...، ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • نتایج جالب یک پژوهش علمی؛ زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند؟
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • روند انتخاب اساتید نمونه کشوری تشریح شد
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • ظرفیت علمی نیرو‌های مسلح در خدمت نخبگان و دانشگاهیان قرار می‌گیرد
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند