Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@04:15:03 GMT

نمایشگاه فرش تبریز به ایستگاه آخر رسید

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۶۶۸۴۱

نمایشگاه فرش تبریز به ایستگاه آخر رسید

به گزارش ایرنا، نمایشگاه فرش دستباف تبریز در فضایی به وسعت بیش از ۱۰ هزار مترمربع در قالب ۵۲ غرفه از دهم تا چهاردهم مرداد ماه جاری در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تبریز برگزار شد. 

این نمایشگاه پنجشنبه گذشته به دست رییس جمهوری کشورمان در سفر استانی رییس دولت دبیر و امید و تعدادی از اعضای کابینه به آذربایجان شرقی افتتاح شد و دکتر روحانی در آن بزرگ ترین فرش یکپارچه جهان به وسعت ۶۰۰ مترمربع را رونمایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایشگاه فرش دستباف تبریز در مدت برگزاری خود با استقبال گسترده مردم و مسوولان مواجه شد و مسعود پزشکیان، نایب رییس مجلس شورای اسلامی و رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت از آن بازدید کرده و در جریان مشکلات فعالان عرصه فرش دستباف قرار گرفتند.

فرش دستباف نیازمند تبلیغات علمی است

امام جمعه تبریز در مراسم اختتامیه نخستین نمایشگاه فرش دستباف تبریز با بیان اینکه فرش دستباف نیازمند تبلیغات غیرسنتی است،اظهار داشت: با توجه به حساسیت و نیازهای مشتریان و توجه به تغییراتی که گروه های خریدار و کنترل رفتار رقبا می کنند، بابد به بحث تبلیغات اهمیت  بدهیم.

حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم با بیان اینکه خوشحالم در جمع کسانی که بیشترین هنر توانمند قالی را به نمایش می گذارند،هستم، افزود: در ارتباط با فرش چالش هایی از جمله افزایش تعداد رقبا وجود دارد که باید مراقب جایگاه فرش مان و حضور فعال رقبا باشیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر چین، پاکستان، افغانستان رقیبان اصلی ما هستند که اخیرا کشورهایی چون رومانی و ترکیه هم به جمع رقبا افزوده شده اند. 

امام جمعه تبریز سرقت طرح های اصیل و زیبای فرش ایرانی را چالش مهمی برای فرش دستباف ایران دانست و گفت: کشورهای رقیب با سرقت طرح های ایرانی اقدام به تولید فرش ایرانی کرده اند که این امر صدمات زیادی به فرش ما وارد کرده است.

وی با بیان اینکه تحریم و نپیوستن ایران به تجارت جهانی صادرات فرش ایران را تحت الشعاع قرار داده است، افزود: با اینکه در تحریم هستیم هنوز سیر صعودی خود در زمینه فرش و جایگاه و صادرات آن حفظ کرده ایم.

امام جمعه تبریز بازاریابی علمی را یکی از ضروری ترین نیازها برای فروش فرش دانست و گفت: فرش نه تنها کالایی زیبا و نفیس است بلکه کالایی کاربردی است که باید در تولید و عرضه آن به مشتری مداری و ارتقا جایگاه فرش اهتمام ویژه ای شود.

حجت الاسلام آل هاشم فقدان تنوع در نقشه های فرش را باعث روی آوردن مردم به فرش ماشینی دانست و افزود: بیمه نبودن بافندگان و پایین بودن دستمزد بافندگان از جمله مهم ترین معضل صنعت فرش است که نیازمند حمایت دولت و اعطای مشوق های مالی و معنوی است.

وی حمایت دولتی و خلاقیت در طرح، سبک، برگزاری جشنواره های فرش و تجلیل از فعالان این عرصه و آموزش را از جمله راهکارهای ارتقا جایگاه فرش دستباف اعلام کرد. 

حضور رییس جمهوری در نمایشگاه فرش افتخار بزرگی برای تبریز بود

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به حضور رییس جمهوری در مراسم افتتاح نمایشگاه فرش تبریز، این امر را رویداد و افتخار بزرگی برای تبریز و جایگاه نمایشگاه توصیف کرد و گفت:روزهای گذشته با حضور رییس جمهوری در استان و افتتاح میلیاردها تومان طرح رویداد مهم و قابل افتخاری برای استان ما بود.

محمدرضا پورمحمدی خاستگاه فرش دستباف را تبریز و آذربایجان دانست و افزود: برای حضور رییس جمهوری در این نمایشگاه زحمت زیادی کشیده شده بود و این امر باعث شد آوازه فرش تبریز در جهان بپیچد.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سالروز صدور فرمان مشروطیت، اظهار داشت: خاستگاه مشروطه نیز تبریز و آذربایجان است که این هم افتخاری دیگر برای این منطقه است.

در شهرهای خواهر خوانده تبریز نمایشگاه فرش برگزار می کنیم

شهردار تبریز نیز با بیان اینکه فرش به اقتصاد شهری کمک می کند و پتانسیلی است که از گذشته به ما ارث رسیده است، گفت: وقتی از فرش صحبت می شود خود به خودنام تبریز تداعی می شود.

ایرج شهین باهر با بیان اینکه برای شناساندن فرش تبریز فاصله زیادی داریم، اظهار داشت: آماده برگزاری نمایشگاه فرش در شهرهای خواهر خوانده با تبریز هستیم.

 وی گفت: برای برگزاری این نمایشگاه تبلیغات زیادی از سوی شهرداری صورت گرفت که از جمله نصب ۵۰ بنر در سطح شهر، تبلیغات محیطی، تبلیغات داخل اتوبوس های شهری و پوشش خبری در ۳۶ کانال تلویزیون داخلی و خارجی از جمله این موارد است.

معاون اقتصادی استانداری آذربایجان شرقی نیز رونمایی از بزرگ ترین فرش جهان را رویداد مهم این نمایشگاه دانست و گفت: امیدواریم سال های بعد هم ابن نمایشگاه بهتر . باشکوهتر از امسال تکرار شود .

علی جهانگیری با بیان اینکه فرش ارزآور و به شدت اشتغالزا است،افزود: موتور اقتصاد استان آذربایجان شرقی در تبریز است و علاقمندیم در ساختن شهر توانمند با شهرداری همکاری کنیم.

به گزارش ایرنا، نمایشگاه بین المللی فرش دستباف تبریز در فضایی به وسعت ۱۰هزار مترمربع و متشکل از ۴۶ غرفه در محل دایمی نمایشگاه بین المللی این شهر برپا شده است.

در این نمایشگاه تولید کنندگان فرش از استان‌های اصفهان، گیلان، قم، تهران، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و تعدادی از کشورهای خارجی، آثار و تولیدات خود را به نمایش گذاشتند.

در این نمایشگاه همچنین دو تخته فرش ۶۰۰ و ۴۰۰ متری که توسط هنرمندان تبریزی بافته شده است، برای اولین بار در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفت.

نخستین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف تبریز روز پنجشنبه گذشته با حضور رییس جمهوری افتتاح شد.

۶۱۳۲/۵۱۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۶۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی بذرپاش در جلسه راهبری کاهش تصادفات رانندگی آذربایجان شرقی با اشاره به بازدید‌های خود از محور‌های ارتباطی استان اظهار کرد: باید هرچه سریعتر برای تکمیل این منابع عظیمی که در پروژه‌ها انبار شده و روز به روز قیمت تمام شده آن بالا می‌رود اقدام کنیم.

وی در پاسخ به خواسته امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی قول داد رام‌های جدیدی به شبکه ریلی استان اضافه شود.

وی با اشاره به پروژه‌های جاده‌ای ایران با کشور‌های همسایه در قالب پروژه ایران راه ادامه داد: باید تمام تلاش خود را برای کاهش نقاط حادثه خیز و سوانح رانندگی به کار گیریم.

بذرپاش با بیان اینکه برای رفع مشکلات آزادراه تبریز- زنجان دستور لازم داده شده است گفت: شریک کار این آزادراه یکی از بانک‌های کشور است که به خاطر دلایلی اهتمام روکش و بهسازی آن را نداشته و ما نیز بر اساس قانون اختیار ورود و رفع نواقص این مسیر را داریم.

وزیر راه و شهرسازی بر لزوم حضور مدیران بر سر پروژه‌ها تاکید کرد و افزود: حضور بر سر پروژه‌ها بازدارنده است.

استاندار آذربایجان شرقی هم با بیان این‌که در استان مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی وجود دارد افزود: قبلا در استان یک هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس برون شهری داشتیم اما در سه سال گذشته این تعداد به ۴۰۰ دستگاه کاهش یافته است و حمل و نقل جاده‌ای ما وضعیت خوبی ندارد.

 رحمتی اظهار کرد: در شان استان نیست که میزان تلفات درون و برون شهری سالانه هزار نفر باشد ولی این واقعیت تلخی است که اتفاق می‌افتد.

وی با بیان اینکه با افت رام قطار‌های استان نیز روبرو هستیم و باید در کنار ایمنی راه‌ها به آن توجه شود از وزیر راه و شهرسازی خواست تا نسبت به حمل و نقل عمومی و ریلی در تخصیص اتوبوس و رام قطار دستور لازم را صادر کند.

رحمتی با درخواست حداقل ۲ رام قطار برای استان گفت: امروز سه دستور جهادی از وزیر داشتیم برای قطعه ۶ آزادراه تبریز - ارومیه تزریق نقدینگی و اختصاص قیر داشتند و یکی از آرزو‌های دیرینه مردم کمربندی ایلخچی نیز مورد بازدید قرار گرفت و دستورات لازم صادر شد و مقرر شد تا یک باند آن تا تیرماه تکمیل شود.

رئیس سازمان راهداری کشور نیز با اشاره به اعتبار نزدیک به ۱۱ هزار میلیارد ریالی راهداری استان در سال گذشته گفت: تا پایان امسال تلاش می‌شود تا مشکل تمامی نقاط حادثه خیز استان را برطرف کنیم.

 امانی با اشاره به اهمیت جایگاه استان آذربایجان شرقی از جهت قرارگیری در کریدور شمال به جنوب و پایانه‌های مرزی بر لزوم توجه به وضعیت جاده منتهی به پایانه کلاله تاکید کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی در خصوص آزادراه زنجان - تبریز که ۱۹۲.۵ کیلومتر آن در این استان و ۸۵ کیلومتر در استان زنجان است افزود: ۹۷ نفر در سال ۱۴۰۲ در این آزادراه فوت شدند.

علیزاده با اعلام اینکه هیچ عملیات بهسازی به جز راهداری جاری در این آزادراه انجام نشده است گفت: این آزادراه به یک نارضایتی تبدیل شده و کل عملکرد استان را به صفر ضرب کرده است.

علبزاده گفت: در ۱۲ ماهه سال گذشته ۷۲۴ نفر در تصادفات استان فوت شدند که افزایش ۱۰۷ نفری را نسبت به سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه مسافت کل راه‌های استان ۱۳ هزار و ۲۹ کیلومتر شامل ۴.۵ درصد از راه‌های کشور است افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۸۶ میلیون تردد در محور‌های استان ثبت شد که سه درصد افزایش را نسبت به سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه از کل تردد‌های جاده‌ای استان در سال گذشته ۱۳ درصد مربوط به وسایل نقلیه سنگین و ۸۷ درصد وسایل نقلیه سبک است گفت: ۷۲ درصد تردد‌ها نیز با پلاک‌های بومی و ۱۱ درصد پلاک آذربایجان غربی ثبت شد.

علیزاده با اشاره به اینکه سرعت متوسط تردد خودرو در راه‌های آذربایجان شرقی ۸۵ کیلومتر بر ساعت است گفت: این رقم برای کشور ۷۹ کیلومتر بر ساعت است.

وی اعلام کرد: استان آذربایجان شرقی دارای ۱۰۳ سامانه ثبت تخلف در محور‌های ارتباطی است و ۵۰ دستگاه نیز افزوده می‌شود.

رئیس پلیس راه آذربایجان شرقی از نبود قرارگاه پلیس راه در استان خبر داد و گفت: ۴۵ درصد از تصادفات فوتی استان در ۹ محور سرچم-اردبیل، مراغه-هشترود، اهر-تبریز، شبستر-تسوج، تبریز-صوفیان، مرند-خوی، فرعی- یکانات، جلفا-مرند، قطعه دوم محور جزیره و آزادراه پیامبر اعظم (ص) اتفاق افتاد.

سرهنگ آبراهه با بیان این‌که نخستین دلیل تصادفات استان عدم توجه به جلو است گفت: در این خصوص اعمال قانون برای استفاده از موبایل ۵۵ درصد افزایش یافته است.

رئیس اورژانس آذربایجان شرقی اظهار کرد: زمان رسیدن به بالین مصدوم در جاده‌های استان ۱۳ دقیقه و در کشور ۱۴ دقیقه است و این زمان در سطح کلانشهر تبریز به دلیل کمبود پایگاه‌ها ۱.۵ دقیقه بیشتر است.

جعفری روحی افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۷۹ مصدوم با ترومای شدید در استان داشتیم که نشان می‌دهد شدت مصدومیت در تصادفات استان ما بسیار بالا است به طوری که ۳۷۸ مورد از این مصدومان فوت شدند.

دیگر خبرها

  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • سخنرانی رییس‌جمهور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی آغاز شد
  • وکیل در آذربایجان شرقی
  • نخستین دلیل تصادفات آذربایجان شرقی عدم توجه به جلو است
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • سفر وزیر راه و شهرسازی به تبریز
  • رشد صددرصدی صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی
  • معرفی رییس جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان پلدشت
  • برگزاری دوره‌های آموزشی کشاورزی تخصصی در استان مرکزی