Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خانه ملت، سیدمحمدجواد ابطحی با اشاره به کمبود اعتبارات برای تجهیز، بازسازی و نوسازی مدارس با توجه به حجم بالای عقب ماندگی‌ها در این حوزه، عنوان کرد: یکی از پیشنهاداتی که در این راستا برای افزایش اعتبارات حوزه نوسازی مدارس فرسوده وجود دارد این است که از سهم 14.5 درصد درآمدهای نفتی مربوط به شرکت ملی نفت حدود 4.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 درصد به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند.

سهم شرکت ملی نفت از درآمدهای نفتی را از  14.5 به 10 درصد تقلیل می‌دهیم و این سهم 4.5 درصدی به آموزش و پرورش می‌شود

نماینده مردم خمینی شهر در مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به افزایش جهانی قیمت نفت، سهم شرکت ملی نفت از این حوزه طی سال‌های گذشته افزایش داشته است لذا می‌توان سهم وزارت نفت از این حوزه را از 14.5 به 10 درصد تقلیل داد و این سهم 4.5 درصدی به آموزش و پرورش اضافه کرد.

وی یادآور شد: این موضوع در صورتی که در زمان تصویب بودجه سال 99 ارائه شود، با توجه به مغایرت با قانون برنامه نیاز به دو سوم آرای نمایندگان دارد که با توجه به حمایت نمایندگان از آموزش و پرورش احتمال تصویب این پیشنهاد وجود دارد.

ابطحی اضافه کرد: این اقدام منجر به تحول بزرگی در آموزش و پرورش می‌شود و می‌توان با این رقم نسبت به بازسازی و تجهیز مدارس اقدامات مؤثری انجام داد.

بودجه فعلی کفاف نوسازی مدارس را نمی‌دهد

ابطحی یادآور شد: تعداد مدارس فرسوده در کشور به قدری است که با بودجه‌های فعلی نمی‌توان تحولی بزرگ در این راستا ایجاد کرد، هرچند که فعالیت‌ها در این مدت در حوزه نوسازی جای تقدیر دارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: فقط در تهران که پایتخت بوده و از شهرهای برخورد کشور محسبوب می‌شود بالغ بر یک هزار مدرسه فرسوده وجود دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی وزارت نفت بودجه قانون آموزش و تحقیقات مجلس پایتخت مدرسه مجلس شورای اسلامی وزیر آموزش و پرورش مدارس شرکت ملی نفت مدارس فرسوده نوسازی مدارس اختصاص بودجه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۸۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی

رییس جهاددانشگاهی با حضور در محل برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روند برگزاری این آزمون بازدید کرد و گفت: برنامه ریزی شده تا نتایج آزمون در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام شود.

به گزارش ایسنا، حسن مسلمی نائینی، رییس جهاددانشگاهی و هیات همراه صبح امروز (جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه) با حضور در دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از دو حوزه برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش  بازدید کردند.

مسلمی نائینی در حاشیه برگزاری این آزمون با بیان اینکه آزمون فوق با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد، افزود: در استان تهران ۱۲ و در شهر تهران ۷ حوزه آزمون به این منظور در نظر گرفته شده است که دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه طباطبایی از جمله حوزه‌های آزمون در شهر تهران هستند.

وی با بیان اینکه آزمون فوق در ۴ رشته شغلی مربی تربیت بدنی و سلامت، امور تربیتی و مشاوره، امور تربیتی و سبک زندگی و مشاور برگزار شد عنوان کرد: با برگزاری این آزمون توسط جهاددانشگاهی ۱۹ هزار و۱۷۴ نفر پس از مراحل مصاحبه و گزینش استخدام وزارت آموزش و پرورش خواهند شد. 

رییس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه نتایج  آزمون کتبی در نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام می‌شود، مسئولان آموزش و پرورش پیش بینی کرده اند که پذیرفته شدگان مهر ماه مشغول به کار شوند.

وی تیم اجرایی و مدیریتی این آزمون را در سطح کشور با احتساب عوامل اجرایی دانشگاه‌ها بیش از ۱۰ هزار نفر ذکر کرد و گفت: مرکز آزمون جهاد از سال ۱۳۹۶ شروع فعالیت خود را آغاز کرده و در حدود ۶ سال گذشته  ۶۵ آزمون برای دستگاههای مختلف اجرایی و بخش عمومی برگزار کرده که بیش از یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در مجموع آزمونهای آن حضور داشته‌اند.

گفتنی است تعداد کل داوطلبان این آزمون ۴۰۶ هزار و ۲۱۴ نفر هستند که از این مجموع ۸۸۶۷۱ نفر (۲۲ درصد) را مردان و ۳۱۷۵۴۳ نفر (۷۸ درصد) را زنان تشکیل می‌دهند. همچنین استان‌های سمنان و قزوین کمترین داوطلب و استان‌های تهران و خراسان رضوی بیشترین داوطلب را داشته‌اند. 

ثبت نام آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش از روز ۱۷ بهمن‌ تا روز ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ انجام گرفت که در مجموع ۷۹ درصد داوطلبان با مدرک کارشناسی، ۱۶ درصد با مدرک کارشناسی ارشد و ۵ درصد نیز با مدارک دیگر (دکتری، حوزوی و حافظین قرآن) در این آزمون ثبت نام کردند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، همانگونه که رییس جهاددانشگاهی تاکید کرده‌اند، نتایج کتبی آزمون نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی(https://hrtc.ir ) اعلام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • ۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان فرسوده است
  • ۹۷ درصد مردم چهارمحال و بختیاری با سواد هستند
  • چالش کمبود معلم در چهارمحال و بختیاری رفع شد
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند