Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت تعاونی کتابفروشان کرمان گفت : باید استفاده از نوشت افزارهای داخلی از طریق رسانه ها علی الخصوص رسانه ملی فرهنگ سازی وترویج شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا نکویی مدیرعامل شرکت تعاونی کتابفروشان کرمان در گفتگو با راه آرمان اظهار داشت: متاسفانه تولید کنندگان ایرانی با ما همکاری لازم را ندارند و این در حالیست که اگر نوشت افزار ایرانی برای ما فرستاده شود ما از آن استقبال خواهیم کرد و برای توزیع و فروش در استان اقدام خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : تولید نوشت افزار ایرانی در داخل انجام شود هم به رونق تولید و هم به فضای کسب و کار کمک شایانی خواهد شد. این امر باعث می شود تا کارخانجات داخلی تعطیل نشوند و کارگران زیادی نیز از قبل آن امرار معاش کنند.

مدیرعامل شرکت تعاونی کتابفروشان کرمان افزود: در سال 96 با واردات کاغذ آغشته به میکروب باعث شد تا دو کارخانه بزرگ تولید نوشت افزار در ایران تعطیل شود. حال اگر این کاغذ ماده اولیه کتاب و نوشت افزار در خود ایران تولید شود از هر لحاظ بهداشتی قابل اطمینان هست و اینکه می توان از خروج ارز و واردات بی رویه جلوگیری کرد.

نکویی عنوان کرد: متاسفانه امروز به خاطر تحریم در تولید و سهمیه کاغذ با مشکلات فراوانی روبرو هستیم، امید که مسئولین در این رابطه تدابیری بیندیشند.

وی خاطرنشان کرد: واردات بی رویه نوشت افزار خارجی می تواند اثر مخربی بر بازار و تولید داخل داشته باشد و دلیل آن عدم تبلیغ و اطلاع رسانی از رسانه ها علی الخصوص رسانه ملی است.

مدیرعامل شرکت تعاونی کتابفروشان کرمان بیان داشت: رسانه ملی باید اقدام به تولید و پخش کارتون های ایرانی اسلامی کند که محبوب بچه ها باشد زیرا اکثر نوشت افزارهایی که کودکان و گاهی اوقات جوانان و نوجوانان به آن علاقمند هستند کارتون های خارجی است که آنان را الگوی خود قرار داده اند و زیاد از رسانه پخش شده است.

نکویی عدم حمایت و عدم همکاری تولید کنندگان داخلی با صنوف را یکی از مشکلات عدیده برشمرد و گفت : کیف، کفش و نوشت افزار علی الخصوص خودکار و مداد تولید داخلی هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ قیمتی مناسب تر از اجناس خارجی علی الخصوص چینی و اندونزی است که این همت بلند تولید کنندگان داخلی را می طلبد که با ما همکاری لازم را داشته باشند.

وی در ادامه بیان کرد: ما مشتاق هستیم که در ابتدا جنس کشور خودمان را توزیع و در معرض فروش بگذاریم ولی متاسفانه برخی از تولید کنندگان این کار را انجام نمی دهند و گاهی اوقات هم دیده شده که خود تولید کنندگان داخلی اقدام به چاپ عکس های خارجی بر روی نوشت افزارهای ایرانی می کنند که به نظر من این خارج از عرف است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۶۹۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف یوسفی صبح یکشنبه در نشست تخصصی به مناسبت هفته زمین پاک در دانشگاه اراک با اشاره به مدیریت پسماندها اضافه کرد: در ایران، قانون مدیریت جامع پسماند ایجاد و آئین نامه اجرایی برای آن تصویب شده و از دهه ۸۰ تاکنون به اجرا درآمده و باید اذعان کرد مدیریتی که در این عرصه انجام می‌شود نیازمند بازنگری است و باید مورد توجه و پیگیری قرار گیرد.

مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: متأسفانه جهش‌های مدنظر در راستای حل مشکلات زیست محیطی اتفاق نیفتاده و امیدواریم در این خصوص اتفاقات جدید در استان صورت پذیرد.

یوسفی تاکید کرد: سازمان مردم نهادی تحت عنوان حافظان طبیعت و محیط زیست در شهرستانهای ساوه و زرندیه، از پسماندهای قابل بازیافت از پوست میوه‌ها، سبزی‌ها وصیفی جات تحت عنوان خشکاله برای مصرف دام درست می‌کنند و داوطلبانه به دامداری‌ها تحویل می‌دهند.

وی افزود: این خشکاله‌ها حدود ۷۰ درصد وزن پسماندهای خانگی است و به جای تولید شیرابه و هزینه‌های حمل و نقل و دفن به عنوان علوفه مورد نیاز دام‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

وی ادامه داد: در طول شبانه روز ۷ و نیم تن پسماند عفونی در استان تولید می‌شود که باید پس از طی یک مرحله اتوکلاو در سایت‌های ویژه دفن شوند که اقدامات در این راستا در سطح استان در شهرستان‌های ساوه و اراک در حال انجام است.

وی با اشاره به پسماند صنعتی معمولی و ویژه گفت: پسماند صنعتی ویژه حدود یک میلیون تن سالانه در استان تولید می‌شود که یک سایت در این خصوص از دهه ۹۰ در ساوه ایجاد شده که کم و بیش در حال فعالیت است.

وی در ادامه یکی از اقدامات جدی در دانشگاه‌ها را ارائه راهکار برای پساب‌های تولید صنایع و صنایع ویژه و همچنین پساب‌های کشاورزی برشمرد.

یوسفی خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۹ تا سال ۱۴۰۲، در قالب پویش ملی مسیر سبز- ایران پاک، پاکسازی محورهای مواصلاتی و جاده‌های استان با بکارگیری اقشار آسیب دیده و حمایت افراد خیر و شرکت‌های صنعتی صورت گرفته است؛ که در این پویش تاکنون ۴۰ تن زباله در قالب ۱۰ هزار پاکت جمع آوری شده است.

وی بر تحقیق علمی و فرهنگ سازی خطاب به دانشجویان تاکید کرد و گفت: هر اقدام زیستی محیطی نیازمند ۲ اهرم قانون و فرهنگ سازی است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تاکید کرد: آموزش مدیریت پسماند در مدارس، روش‌های مدیریتی پسماند عفونی برای منشی مطب‌ها، مدیریت پسماند صنعتی و ویژه برای صنایع و آموزش مدیریت پسماندهای عادی برای شهرداران و دهیاران از جمله مواردی است که در حوزه آموزش و فرهنگ سازی باید مورد نظر قرار گیرد.

یوسفی با بیان اینکه بیش از هزار لیتر در ثانیه در استان پساب صنعتی وجود دارد که قابلیت بازچرخانی دارند که برای این نیز باید راهکار لازم ارائه و پیاده سازی شود.

کد خبر 6090585

دیگر خبرها

  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • تأکید بر حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف در مهاباد