Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، محمدرضا ظفرقندی رئیس سازمان نظام پزشکی در نشست خبری ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار داشت: حوزه رسانه می‌تواند نقش موثری در ارتقای سلامت مردم و کمک به جامعه پزشکی داشته باشد.

وی گفت: سلامت فقط مراجعه به پزشک و درمان نیست و افزایش سواد سلامت مردم باید اولویت کار رسانه‌ها قرار گیرد. بسیاری از سرطان‌ها در مراحل اولیه قابل تشخیص و درمان کامل است به شرط اینکه خانواده‌ها از علائم بیماری مطلع باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظفرقندی با بیان اینکه آموزش همگانی از طریق استارتاپ‌ها و فضای مجازی در دستور کار سازمان‌ها قرار گیرد گفت: ما باید نقش خود را در آموزش همگانی مردم به کار گیریم و از ظرفیت شهرداری‌ها و آموزش همگانی استفاده کنیم.

رئیس سازمان نظام پزشکی تصریح کرد: بیشترین عمر از دست رفته در کشور ما به دلیل تروما و بیشترین مرگ‌و‌میر به دلیل سکته‌های قلبی و مغزی است، قربانیان تروما اغلب جوانان هستند و آن دو بیماری عموماً افراد مسن را تهدید می‌کنند. میزان تصادفات جاده‌ای در 2 سال اخیر سیر صعودی پیدا کرده و رو به افزایش است.

وی افزود: باید جاده‌ها و خودروها اصلاح شوند تا حوادث جاده‌ای تکرار نشود. در برخی از رسانه‌ها تبلیغات فرآورده‌های آسیب‌رسان ارائه می‌شود که به سلامت مردم آسیب می‌زند.

* در آموزش پزشکی کمیت فدای کیفیت نشود

وی در خصوص طرح افزایش دوفوریتی ظرفیت رشته‌های علوم پزشکی گفت: هر تغییر دفعی و ناگهانی که مبتنی بر کار کارشناسی نباشد عواقبی برای جامعه در پی دارد. ارائه مطالب باید بر اساس امور کارشناسی صورت گیرد اما می‌بینیم فضاسازی از سوی گروه‌های تحت فرمان در این خصوص صورت می‌گیرد.

وی گفت: بدون تأمین زیرساخت و بی‌توجه به کیفیت در حوزه سلامت افزایش کمیت باعث آسیب خواهد شد، هیچ‌کس حاضر نمی‌شود که خانواده‌اش در محلی درمان شود که کیفیت و آموزش مناسب ارائه نشده باشد.

* افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت رشته‌های پزشکی

ظفرقندی گفت: از سال ۸۸ تاکنون ۷ دانشگاه علوم پزشکی و ۱۷ دانشکده پزشکی تأسیس شده است. همچنین ۹ دوره پزشکی عمومی و ۲۱ دوره دندانپزشکی، ۷ دوره داروسازی و ۳۸ دوره پرستاری برگزار شده است.

وی گفت: از سال ۸۸ تاکنون تعداد دانشجویان پزشکی از عدد ۲۲۳۸۱ به ۴۸۵۹۶ در سال ۹۷ رسیده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی از رشد هشت درصدی توسعه متوازن رشته‌ای خبر داد.

ابوالقاسم اکبری، ۹ اردیبهشت ماه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار کرد: شاخص توسعه متوازن رشته‌ای استان در سال تحصیلی گذشته ۳۶ درصد بود که به بیش از ۴۴ درصد در سال تحصیلی جاری رسیده است.

وی افزود: این نشان می‌دهد که درحال حاضر بیش از ۴۴ درصد از دانش آموزان ما در رشته‌های هنرستان‌ها و کار و دانش تحصیل می‌کنند و تلاش می کنیم این عدد به ۵۰‌ درصد برسد.

وی ادامه داد: بسیاری از کشورهای توسعه یافته به این موضوع اعتقاد دارند که باید در حوزه فنی و هنرستانی سرمایه‌گذاری کنند و به همین دلیل در موضوع اشتغال موفق هستند.

اکبری گفت: رشته های نظری، بیشتر ایجاد علم می‌کنند و شغل کمتری ایجاد می کنند به همین دلیل باید به سمت حضور دانش آموزان در رشته های فنی و مهارتدار کردن آن‌ها حرکت کنیم.

وی در ادامه به کمبود فضای آموزشی نیز اشاره کرد و افزود: برای جبران این کمبودها با پیگیری‌ها و تلاش‌های بسیار زیاد، ۷۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس در دو سال گذشته به بهره‌برداری رسیده و ۸۵ مدرسه دیگر نیز با بیش از ۳۵۰ کلاس درس در حال ساخت است.

وی اظهار کرد: امسال، ساخت ۱۳ مدرسه جدید در سایت‌های نهضت ملی مسکن استان به تصویب رسیده و ۱۲۰ کلاس درس در آن‌ها ساخته می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین بیان کرد: در آستانه برگزاری امتحانات نهایی هستیم و با توجه به اینکه میزان تاثیر آن‌ها در قبولی دانشگاه افزایش یافته، اهمیت بالایی دارد.

وی با بیان اینکه امسال آزمون‌های نهایی ۵۰ درصد در نتیجه کنکور تاثیر دارد، گفت: امسال در پایه دهم ۷۴۷۳ دانش آموز، یازدهم ۷۷۷۴ و پایه دوازدهم ۸۲۸۴ دانش آموز در آزمون‌های نهایی شرکت خواهند کرد.

وی ادامه داد: افرادی که می‌خواهند نمرات آزمون‌های نهایی گذشته خود را ترمیم کنند نیز در این امتحانات نهایی شرکت می کنند و به همین دلیل پیش بینی می‌کنیم حدود ۲۷ هزار و ۵۰۰ نفر در این آزمون‌ها حضور داشته باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان شمالی همچنین به تعداد مدارس تک دانش آموز اشاره کرد و افزود: در استان ما ۱۸ مدرسه تک دانش آموزی با یک معلم وجود دارد و ۱۳۴ مدرسه نیز کمتر از پنج دانش آموز دارد و این نشان از توجه وزارت آموزش و پرورش و دولت به گسترش آموزش‌ها و عدالت تربیتی و آموزشی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه