Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-05@20:37:17 GMT

سرمایه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در ماینینگ

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۷۱۰۶۹

سرمایه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در ماینینگ

محمدی گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه فعالان بخش خصوصی در زمینه صنعت ماینینگ در کشور وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ایبنا، «سپهر محمدی» با اشاره به آیین نامه فرآیند استخراج ارزهای رمزنگاری شده گفت: دولت و هیات وزیران آیین نامه استخراج رمز ارزها را ابلاغ کردند و در نهایت با دریافت مجوز صنعت ماینینگ مجاز اعلام شد که بسیار خوب است، اما بخش خصوصی و فعالان این صنعت تاکید دارند که این ابلاغیه دارای مشکلاتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اعتقاد دارم نکات حاکمیتی خوبی در فرآیندهای اعلامی از سوی دولت برای استخراج رمز ارزها اعلام شده اما منافع بخش خصوصی باید بیشتر در آن در نظر گرفته می شد.

 

رییس انجمن بلاکچین ایران ادمه داد: دولت در این بخشنامه اعلام کرده که ماینرها باید برق را با تعرفه صادراتی خرید کنند، اما در عین حال باید مالیات پرداخت کنند، دستگاه‌هایی با انرژی پایین استفاده کنند این در حالی است که زمانی که تعرفه برق صادراتی در نظر گرفته می‌شود دیگر این موضوعات بی معنی است.

 

وی خاطر نشان کرد: در صورتی که شرایط برای فعالان صنعت ماینینگ در یک فضای رقابتی در کشور مهیا شود، ماینرهای ایرانی مجوزهای لازم را دریافت و مالیات پرداخت می‌کنند و می‌توانند با ایجاد شرایط متناسب سازوکار خرید و فروش رمز ارز در کشور بخشی از ارز حاصل از استخراج را به کشور برگردانند و در اختیار بانک مرکزی قرار دهند.

 

آغاز مهاجرت ماینرهای ایرانی به گرجستان، ارمنستان و قزاقزستان

رییس انجمن بلاکچین ایران تاکید کرد: در حال حاضر و در صورتی که مصوبه هیات دولت بدون اصلاحاتی اجرایی نشود، استخراج رمز ارزها در ایران دیگر زیاد مقرون به صرفه نیست و فرصت تولید انرژی با سرمایه گذاری در حوزه نیروگاهی و انرژی پاک از سوی بخش خصوصی برای ماینینگ و به نفع منافع ملی قابل انجام نخواهد بود؛ ماینرهای ایرانی که به صورت کلان فعالیت دارند، در حال خروج سرمایه‌ها و مهاجرت به گرجستان، ارمنستان و قزاقزستان هستند و بزودی در کشور ماینرهای خُرد فعالیت خواهند داشت که بیشتر این فضا به صورت زیرزمینی خواهد بود.

 

محمدی افزود: بر اساس بررسی‌های انجمن بلاکچین ایران بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه فعالان بخش خصوصی در زمینه صنعت ماینینگ در کشور خوابیده است که دولت باید شرایط را تسهیل کند تا نحوه فعالیت ماینرها مشخص شود.

 

لازم به ذکر است، هیات دولت روز یکشنبه سیزدهم مرداد ماه در تصویب نامه‌ای آیین نامه فرآیند ماینینگ رمزارزها را تصویب و معاون اول رییس جمهور آن را ابلاغ کرد؛ بر اساس این تصویب نامه، استخراج ارزهای رمزنگاری شده  با اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجاز است و مراکز استخراج رمزارزها، به عنوان واحد تولید صنعتی شناخته‌شده و مشمول مقررات مالیاتی خواهند بود اما در صورتی که این فعالین در این صنعت ارز حاصل از استخراج رمز ارزها را بر اساس ضوابط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به چرخه اقتصادی کشور بازگردانند، مشمول مالیات با نرخ صفر خواهند بود./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: ازدواج خبرگزاری شبستان نماز جمعه ازدواج آسان کانون های مساجد شیراز کانون های فرهنگی هنری مساجد ازدواج جوانان خراسان جنوبي ماینینگ رمز ارز بلاک چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟

 به گزارش اتاق خبر به نقل ازگسترش نیوز :تولید گاز برای خوراک پتروشیمی ها، اقدام مناسبی است که در دست اقدام قرار دارد و می تواند پتروشیمی ها را تامین کند.

مهدوی ابری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

احمد مهدوی‌ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در مراسم امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان‌های گازی کشور اظهار داشت: امروز شاهد حرکتی سازنده و اقتصادی برای کشور در اوضاع جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم.

وی با اشاره به منابع غنی هیدروکربوری ایران افزود: باید از این نعمت به‌شکلی مطلوب حفاظت و استفاده کرد. بهره‌گیری صحیح از منابع هیدروکربوری به‌منزله تبدیل آن‌ها به ارزش‌ افزوده است تا اقتصاد کشور شکوفا شود.

 

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: وزارت نفت با وجود جنگ اقتصادی و تحریم‌ها، حرکت‌های بسیار ارزشمندی در کشور انجام داده است؛ ازجمله توسعه فازهای پارس جنوبی، به‌ویژه فاز ۱۴ که بدون حضور خارجی‌ها به سرانجام رسید.

وی با اشاره به توانایی‌های بالای صنعت پتروشیمی در کشور، گفت: پتروپالایشگاه کنگان، پالایشگاه بیدبلند خلیج‌فارس و پتروشیمی کاویان، بدون حضور خارجی‌ها، از سوی صنعت پتروشیمی اجرا شده‌اند، بنابراین صنعت پتروشیمی توانایی فنی لازم برای اجرای طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور را نیز دارد.

وی بیان کرد: با توجه به ناترازی گاز در کشور، پتروشیمی‌ها برای هر ۲ راهکار سرمایه‌گذاری در میدان‌های نفت و گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز اعلام آمادگی کرده‌اند.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی تصریح کرد: خوشبختانه در سه ماه گذشته، جهاد و تحول انقلابی برای کوتاه‌کردن فرایند دریافت مجوزها در وزارت نفت شکل گرفت و قدردان وزیر نفت برای ایجاد این تحول هستیم. این اقدام در اقتصاد ملی مؤثر است و خوراک پایدار برای پتروشیمی‌ها تأمین خواهد شد.

وی افزود: برای تحقق شعار سال، فضای کسب‌وکار مناسب لازم است، تا درنتیجه بخش خصوصی و مردم نیز وارد سرمایه‌گذاری در صنعت شوند.

مهدوی سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در توسعه میدان‌ها را حرکتی همسو با شعار سال دانست و گفت: با این اقدام بخش خصوصی وارد یکی از حساس‌ترین سرمایه‌گذاری‌های صنعت می‌شود که افزون بر رفع نیاز صنعت پتروشیمی، به اقتصاد ملی نیز کمک خواهد شد.

وی همچنین گفت: تحقق افزایش تولید گاز از میدان‌های گازی می‌تواند علاوه بر تأمین خوراک مجتمع‌های پتروشیمی، ناترازی گاز کشور را نیز رفع کند.

وی یادآور شد: معنای سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در بالادست نفت این نیست که پروژه‌های توسعه‌ای این صنعت کند یا متوقف شود، بلکه هردو همسو با هم پیش می‌روند.

شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند. شرکت‌های پتروشیمی‌ بسته به نوع تولیدات، هیدروکربن‌های نفت یا گاز طبیعی را دریافت و آن را تبدیل به فرآورده‌های پتروشیمی می‌کنند. بنابراین خوراک در واقع همان مواد اولیه برای تولید برخی محصولات پتروشیمی است. شرکت‌های پتروشیمی بسته به نوع و ماهیت، خوراک گازی یا مایع مصرف می‌کنند

 

 

دیگر خبرها

  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • چرا چینی‌ها به بازار مسکن نیامدند؟ / پورحاجت: سرمایه‌های بخش خصوصی در دیوان‌سالاری‌های ناکارآمد بخش دولتی حبس می‌شود؛ کسی هم خیالش نیست