Web Analytics Made Easy - Statcounter

"صالح الحسنی" روز سه شنبه در بیانیه ای اعلام کرد که ممنوعیت واردات گوجه فرنگی، خیار، بادنجان، کلم پیچ، گل کلم، هویج، کُنار (میوه درخت سدر)، کدو، کاهو، ذرت، سیر تازه، هندوانه، خربزه، فلفل، خرما، تخم مرغ، مرغ و ماهی همچنان ادامه دارد.

وی گفت: واردات این اقلام بدلیل کافی بودن تولیدات داخلی و نیز حمایت از محصولات داخلی ممنوع است با این حال همچنان از طریق قاچاق و گذرگاه های مرزی وارد کشور می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشاورزی عراق تاکید کرد که هماهنگی با دستگاه های ذیربط برای جلوگیری از قاچاق این محصولات ادامه دارد.

وی در عین حال گفت که واردات موردی برخی از این محصولات بر حسب عرضه و تقاضا و نیاز بازار عراق و با اعلام رسمی صورت می گیرد.

عراق طی سالهای اخیر روندی رو به رشد در افزایش محصولات کشاورزی و دامی و بی نیازی از واردات را طی کرده است.

برخی فعالان اقتصادی عراق بر این باورند که برخی باندهای مشکوک به شکل هدفمند اقدام به قاچاق گسترده محصولات کشاورزی به عراق می کنند تا به تولید ملی این کشور ضربه بزنند./ 

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت اقتصاد، وزرای امور اقتصادی و دارایی و جهاد کشاورزی در نشستی، راهکارهای تأمین مالی برای توسعه سیصد هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور در استان‌های خوزستان، گیلان و مازندران را بررسی کردند.

در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکارهای تأمین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تأمین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکارهایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تأمین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تأمین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم‌گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

کد خبر 6097062

دیگر خبرها

  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • واردات میوه های گرمسیری زمینه رشد تجارت خارجی را فراهم می کند
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • ممنوعیت استفاده از کلمه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری