Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@09:02:42 GMT

کلاس‌های ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۷۲۵۰۳

کلاس‌های ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، کلاس‌های ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی با نگاهی به اسلام شیعی و مشترکات ادیان با حضور مونسینیور گابریل ویولا Msgn Gabriel Viola، معاون سفیر واتیکان در فیلیپین ویژه دانش آموزان مدارس مذهبی وابسته به کلیسای فیلیپین در رایزنی فرهنگی ایران برگزار شد.

این کلاس‌ها با حضور مونسینیور گابریل ویولا Gabriel VIOLA معاون سفیر واتیکان در فیلیپین و ۳۰ تن از دانش آموزان و مسئولان مقاطع مختلف دو مدرسه ازجمله بانوی ما لوهان و مریم مقدس از منطقه کیزون سیتی شهر مانیلا در محل رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد جعفری‌ملک، رایزن فرهنگی ایران در خصوص تاریخ وتمدن ایران و اسلام برای دانش اموزان درسخنانی در خصوص هنرهای ایران اسلامی به معرفی صنایع دستی و هنرهای ایران پرداخت وگفت: در همه ادیان الهی و پیامبران آنها برای ایجاد صلح و عدالت در جامعه آمدند و همه برای هدایت ما نازل شدند . هیچ دینی ابراهیمی موافق با این خشونت هایی که شما در این دنیا می بینید نیست لذا این همه جنایت که در دنیا اتفاق می افتد نقشه دین ستیزان است.

وی در ادامه افزود: شما دانش آموزان باید بیشتر با مشترکات ادیان آشنا شوید و سعی کنید با مطالعه بیشتر نسبت به آشنایی با مشترکات ادیان آشنا شوید ما در اسلام مریم مقدس را یکی از بانوان برگزیده خداوند می دانیم و مریم در اسلام تنها زنی است که یک سوره به نام او در قرآن داریم.

جعفری‌ملک اظهار کرد: مسئله مهم دیگر این است که ما شیعیان معتقدیم که حضرت مسیح با امام دوازدهم شیعیان که از فرزندان حصرت محمد(ص)  است برای ایجاد صلح و عدالت باز خواهند گشت و زمین را مملو از عدالت خواهند کرد.

پس از پایان این بخش دانش آموزان با حضور خانم تقوی در کارگاه آزاد نقاشی حضور یافتند و با محوریت موضوع (ایران و فیلیپین و صلح جهانی) در برنامه نقاشی آزاد شرکت کردند.

این برنامه که نقاشی بر روی بوم رنگ مشترک بود با استقبال دانش آموزان روبرو شد. برخی از این دانش آموزان در همات زمان سمبل هایی از ایران از جمله پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران و سمبل سنتی بته جقه تحت تاثیر صنایع دستی به نمایش در آمده  را ترسیم کردند.

در ادامه این مراسم، مونسنیور گابریل ویولا، معاون سفیر واتیکان ضمن ابلاغ پیام تشکر سفیر واتیکان از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برای برگزاری این چنین برنامه هایی، تقدیر و تشکر سفیر واتیکان و شیخ السفرای فیلیپین را به رایزن فرهنگی اعلام و گفت: در این  برنامه و برنامه های مشابه  که توسط رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برگزار شد و ما شاهد آن بودیم  درک کردیم که  پیروان همه ادیان باید  با مشترکات خود و دیگر  ادیان آشنا شوند و تفرقه را کنار بگذارند .

مونسنیور گابریل ویولا در بخش دیگری ار سخنان خود گفت: علی رغم تبلیغات رسانه ها ما شاهد هستیم که همه ادیان چه مسلمانان و چه مسیحیان از تندروی و افراط گرایی که الان ان را لمس میکنیم  خسارت دیده اند لذا این تند روی ها را نمی توان به یک دین خاص نسبت داد .  همانطوریکه که رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران   گفتند و در برنامه های صادقانه آنها دیدیم باید به دنبال مشترکات ادیان و فرهنگ ها  بگردیم و آنها را پیدا نماییم واز تفرقه دوری کنیم.

کد خبر 4686335

منبع: مهر

کلیدواژه: فیلیپین دین اسلام سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی سهروردی فعالیت های قرآنی علوم انسانی معرفی کتاب کنفرانس بین المللی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی قرآن فلسفه آیت الله جوادی آملی طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی علوم انسانی اسلامی دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی تاریخ شفاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۲۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است

ایسنا/مازندران استاد دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است.

اسفندیار نظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور انسانی که روز پنج شنبه ۶ اریبهشت برگزار شد و کنکور تجربی که فردا جمعه ۷ اردیبهشت انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان آزمون دانشگاه فرهنگیان را همزمان با کنکور سراسری پاسخ می‌دهند و ۳ دفترچه دریافت می‌کنند اما آزمون فرهنگیان یک مرحله‌ای و فقط در اردیبهشت برگزار می‌شود. 

این استاد دانشگاه گفت: دانش آموزان برای قبولی در کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان باید مجموعه ای از عوامل و امتیازات را دریافت کنند تا داوطلب به عنوان قبول نهایی معرفی شود و در این راستا تاثیر آزمون سراسری، ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایسته معلمی ۲۵ درصد است.

نظری در پاسخ به این سوال که همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است یا ضعف اظهار کرد: چون جذب در دانشگاه فرهنگیان ازمون تخصصی، عمومی و گزینش دارد کارخوبی است که تکلیف دانش اموز مشخص شود و تا خردادماه نتیجه به دانش اموز اعلام شده تا در تیر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: دو مرحله‌ای بودن کنکور فرصت خوبی است و پس از اعلام نمرات خام و درصدها فرصت دوباره‌ای برای داوطلبان ایجاد می‌شود.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به اینکه تراز نمرات در قبولی تاثیر مهمی دارد، ادامه داد: تراز برای انتخاب رشته نباید زیر ۶ هزار باشد؛ تراز بر اساس نمرات معدل و سوالات کنکور است که پس از آن تراز نهایی برای قبولی اعلام می‌شود.

نظری در پاسخ به این سوال که دلیل سخت بودن ازمون شبه نهایی چه بود، گفت: دانش آموزی که در سوالات مفهومی دچار مشکل است در تست زدن هم با مشکل مواجه می‌شود، پس لازم است معلمان مهارت پاسخ دادن به سوالات تشریحی را به دانش آموزان بیاموزند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد، فرصت طلایی امتحان نهایی را از دست ندهند و معلمان باید سبک تدریس را تغییر داده و دانش‌اموزان به جای کتاب تست، کتاب کار بخوانند.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: کنکوری‌ها انتخاب رشته را بر اساس میزان استعداد، علاقه، توانایی و آینده شغلی انجام دهند.

نظری در پاسخ به این سوال، آیا علت عدم حضور دانش آموزان پایه دوازدهم در مدارس کاهش کیفیت آموزشی است؟ اظهار کرد: بزرگترین عامل افت تحصیلی حضور نیافتن دانش آموز در کلاس‌های درس است. در این راستا مدیران مدارس می‌توانند این مهم را مدیریت کنند به طور مثال، کلاس‌های ورودی پایه دوازدهم از ۱۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین مدیران برای تابستان دانش‌اموزان نیز می‌توانند برنامه داشته و درس‌های سال‌های گذشته را تکمیل کنند نه اینکه تدریس سال دوازدهم تحصیلی را در تابستان آغاز کنند که این آسیب زننده است.

ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی

وی با تاکید بر اهمیت حضور دانش اموزان در کلاس درس افزود: غیبت دانش اموزان در پایه دوازدهم بیشتر در مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی به چشم می‌خورد؛ دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس دولتی و شاهد بیشتر در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و این تبعیض است.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی برنامه‌ای اصولی برای دانش‌آموز وجود ندارد دانش آموز کلاس را ترک‌ می‌کند و این ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی است. همچنین معلمان می‌توانند به علت عدم حضور دانش اموز در مدرسه طبق مقررات عمل کرده و درس مورد نظر را حذف کنند و دانش آموزان باید این مسئله را جدی بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • ضرورت جریان شناسی تحریف تاریخ ایران
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد
  • تاکید بر برنامه ریزی مدون در حوزه های فرهنگی و اعتقادی دانش آموزان فیروزکوه
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب
  • اخذ نوبت سنجش سلامت دانش آموزان اتباع امکانپذیر نشده است
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر