Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شیلات گیلان با شاره به پرداخت تسهیلات به متقاضیان پرورش ماهیان خاویاری گفت: سهم استان در سال جاری ۱۲۰ میلیارد تومان تسهیلات کم بهره است.

به گزارش ایلنا از رودسر، مدیر کل شیلات گیلان در حاشیه بازدید از یک مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در سموش بخش رحیم آباد رودسر گفت: ۲ مرکز تکثیر و بازسازی ذخایر ماهیان خاویاری در گیلان فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صمد درویشی وجود ۴۷ مزرعه پرورش ماهیان خاویاری از مجموع ۱۲۶ مزرعه خاویاری کشور را از دیگر مزیت‌ها و ظرفیت‌های گیلان برشمرد و افزود: در این مزارع سالانه هزار تن گوشت ماهی خاویاری استحصال می‌شود.

وی گفت: پارسال ۴۰۰کیلوگرم گوشت ماهی خاویاری به کشور‌های حاشیه دریای خزر صادر شد.

مدیرکل شیلات گیلان در ادامه به صدور مجوز پرورش ماهیان خاویاری و فراهم شدن امکان پرداخت تسهیلات از طریق سامانه سیتا اشاره و تصریح کرد: سهم استان در سال جاری ۱۲۰میلیارد تومان تسهیلات کم بهره است که متقاضیان می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

صمد درویشی به نقش مراکز غیردولتی تکثیر ماهی در گیلان اشاره کرد و گفت: هم اکنون ۵ مرکز غیردولتی تکثیر ماهی در استان وجود دارد که امسال ۲۰۰ هزار قطعه بچه ماهی تولید خواهد کرد.

وی به ظرفیت شهرستان رودسر در پرورش آبزیان نیز اشاره کرد و افزود: در منطقه سموش این شهرستان ۷۰تن ظرفیت تولید آبزیان وجود دارد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف دریای خزر گوشت گیلان ماهیان خاویاری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۷۷۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد

به گزارش خبرگزاری مهر، مازیار شریفی با بیان اینکه در فصل بهار بعد از هر بار بارش باران، سیلاب با سرعت وارد سد می‌شود و همراه خود گل و لای زیادی را وارد سد می‌کند، اضافه کرد: به همین دلیل مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب به هم می‌خورد و موجب تغییرات شدید در اکوسیستم آب می‌شود.

رییس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش محیط زیست استان مرکزی گفت: بیشترین تلفات ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان گونه «کاراس» است که این ماهیان کف زی هستند.

وی با اشاره به اینکه با ورود گل و لای به سد، آبشش‌های ماهی کارایی لازم را در آب گل آلود از دست می‌دهد، اضافه کرد: این شرایط موجب می‌شود تنفس ماهی‌ها با مشکل مواجه شده و در نتیجه موجب خفه شدن آنها خواهد شد.

شریفی با بیان اینکه ماهیان موجود در سد ۱۵ خرداد به صورت وحشی زندگی می‌کنند، گفت: در چند مرحله از ماهی‌های سد نمونه برداری انجام شده است و در نمونه‌گیری انجام شده هیچگونه خونریزی غیرطبیعی در کالبد شکافی مشاهده نشده است.

گفتنی است سد پانزده خرداد در شمال غرب شهرستان دلیجان و در فاصله ۵ کیلومتری آن قرار داردو حجم آب مفید آن ۱۶۵ میلیون متر مکعب است.

کد خبر 6093012

دیگر خبرها

  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند/ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن اعلام شد (+ جزییات)
  • متقاضیان مسکن ملی بخوانند؛ آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سالجاری
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران