Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای خوزستان گفت: در راستای اجرای رویکرد مبتنی بر آموزش نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآفرین متناسب با نیاز بازارکار و حمایت از نخبگان، نوآوران، مخترعین و شرکت های دانش بنیان، تفاهم نامه فی مابین سازمان بسیج علمی پژوهشی سپاه ولیعصر(عج) خوزستان و اداره کل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایلنا از خوزستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای خوزستان، عبدالنبی سواعدی اظهار کرد: بهره‌گیری از ظرفیت دو دستگاه در توانمندسازی، حمایت مادی و معنوی از دانشجویان و فارغ التحصیلان، نخبگان، نوآوران و مخترعین، حمایت از شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد با در جهت نیل به فرآیند تبدیل ایده به محصول و افزایش سهم تولید محصولات دانش بنیان استان، ایجاد و توسعه همکاری های علمی- پژوهشی و مهارتی با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های طرفین در راستای تقویت شایستگی های عمومی، تخصصی و فنی گروه های هدف از اهداف انعقاد این تفاهم نامه است.

سواعدی بیان کرد: در این تفاهمنامه سازمان بسیج علمی سپاه ولیعصر(عج) خوزستان متعهد به تدوین طرح های مشترک با استفاده از امکانات علمی، پژوهشی، فناوری و آموزشی طرفین، توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه‌ها با آموزش های مهارتی، تبادل تجارب آموزشی و پژوهشی و استفاده بهینه از امکانات آموزشی و کارگاه های طرفین، پیاده سازی فناوری و به خدمت گرفتن دانش و فناوری در حوزه ماموریت های طرفین، بسترسازی به منظور هدایت مخترعان به امر آموزش، نوآوری، ابتکارات و تقویت روحیه خلاقیت، نیازسنجی، تدوین و بازنگری استانداردهای آموزش شغل و شایستگی حرفه ای، همکاری در برگزاری همایش ها و کارگاه های آموزشی مشترک، همکاری در خصوص تالیف و انتشار کتب و نشریات علمی و پژوهشی و همکاری در انجام پایان نامه های تحصیلات تکمیلی با رعایت قوانین و مقررات مربوطه شده است.

وی تعهدات اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان خوزستان را فراهم سازی فرصت حضور مخترعین و مبتکرین، دانشجویان و مدرسین معرفی شده از طرف سازمان جهت انجام فعالیت های، پژوهشی، تدوین پایان نامه ها و رساله های دانشجویی و ساخت پروژه با رویکرد تجاری طبق ضوابط و مقررات آموزش فنی و حرفه ای، تامین امکانات برگزاری دوره های مورد نیاز سازمان براساس ضوابط و مقررات، ارزشیابی و سنجش مهارت و ارائه گواهی نامه مهارتی در پایان کلیه دوره های مهارت آموزی طبق ضوابط و مقررات آموزش فنی و حرفه ای، ایجاد زمینه مناسب برای استفاده از اساتید معرفی شده از سوی سازمان  دارای صلاحیت حرفه ای و صدورت کارت استادکار مهارت برای آنان طبق ضوابط آموزش فنی و حرفه ای، استفاده از ظرفیت آزمایشگاهی، کارگاهی و کتابخانه ای و امکانات آموزشی، همکاری جهت پرداخت تسهیلات وام به مخترعین و افراد معرفی شده از طرف سازمان براساس مقررات عنوان کرد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان خاطرنشان کرد: اعتبار این تفاهمنامه از تاریخ امضاء بمدت سه سال شمسی بوده و تمدید، بازنگری، اصلاح و تغییرات اساسی در مفاد این تفاهم نامه با توافق طرفین امکان‌پذیر خواهد بود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف تحصیلات تکمیلی رعایت قوانین و مقررات فناوری فنی و حرفه ای مادی و معنوی قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر تحریم ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۰۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ سید محمد حسینی با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند

دکتر حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای در سال های اخیر با حمایت دولت مردمی گام های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه های فنی و هنرستان ها اگر در کنار کارخانه ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارکهای علمی و فناوری باشند می توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان  بهره ببرند همچنان که دانشگاههای علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می آورند.

دکتر حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهادها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور دکتر حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

 

 

دیگر خبرها

  • چرا آموزش مهارت به کارگران ضرورت دارد؟
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • انعقاد تفاهمنامه جاده ای و تقویت مناسبات حمل و نقلی با تاجیکستان
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه های صنعتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • امضای تفاهم‌نامه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد و دادگستری شاهرود
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان