Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهاب‌الدین بی‌مقدار در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباره مصوبه دولت درمورد حذف چهار صفر از پول ملی و تغییر واحد پول از ریال به تومان گفت: به نظر من این اقدام نمی‌تواند هیچ تاثیری روی مولفه‌های اقتصادی بگذارد بلکه تنها مختصری اثر روانی بین مردم ایجاد شود که بعدها بگویند خانه‌ای که قبلا یک میلیارد می‌ارزید امروز ۱۰۰ میلیون تومان ارزش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها گفت: کاهش چهار صفر از پول ملی تاثیر زیادی بر مولفه‌های اصلی اقتصاد ندارد چون‌ مولفه‌های اقتصادی ما از تولید، صادرات و فروش نفت تاثیر می‌پذیرد. درنتیجه این اقدام تاثیر چندانی نخواهد داشت.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم خاطرنشان کرد: به نظر من دولت باید در این رابطه به مجلس توضیح دهد، زیرا همین که این اسکناس‌ها را جمع کنند و اسکناس جدید چاپ کنند خودش کلی هزینه دارد، باید این موضوع را در مجلس توضیح دهند. استدلال دولت این است که سکه رایج می‌شود و اصطحلاک اسکناس کم می‌شود.

وی با اشاره به اقدام برخی کشورها در حذف صفرها از پول ملی‌شان گفت: بعضی کشورها صفرها را حذف کردند و عوض آن سیاست‌های دیگری را اتخاذ کردند. به عنوان مثال ترکیه صفرها را حذف کرد و در مقابل کارت اعتباری به کشاورزان خود داد و به آن‌ها گفت باید کار کنید و محصولات خود را صادر کنید. اقدام دیگر ترکیه این بود که به تولیدکنندگان لباس هم کارت اعتباری داد و از این طریق توانست صادرات محصولات خود را بالا ببرد.

بی‌مقدار اظهار داشت: ترکیه با بالا بردن صادرات خود توانست تورم را کنترل داد و تراز مثبت تجاری ایجاد کرد و در سال‌های بعد نیز به این کار ادامه داد. به نظر من اقدام به حذف چهار صفر تاثیری در مولفه‌های اصلی اقتصاد ما نخواهد گذاشت، دولت باید در مورد هزینه فایده این اقدام هم در مجلس توضیح دهد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: حذف ۴ صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۰۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان

مدیرکل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان از ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی به همراه چهار پل بزرگ با اعتبار بالغ بر دو هزار و ۶۸۹ میلیارد تومان در چهار سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، عطاءاله اکبری در بازدید تعدادی از معتمدین و ریش سفیدان استان سیستان و بلوچستان از پروژه‌های ساخت بزرگراه در محورهای شمال سیستان و بلوچستان از ساخت بیش از 250 کیلومتر بزرگراه و راه اصلی به همراه چهار پل بزرگ نهراب، شیله، ماشکید و افضل آباد با اعتبار افزون بر2689 میلیارد تومان در چهار سال اخیر در استان خبر داد.

مدیرکل راه و شهرسازی شمال استان سیستان و بلوچستان افزود: در سال‌های اخیر دولت با درکی عمیق از مناطق محروم، توسعه زیرساخت‌های راه را در اولویت قرار داده طوری که توانستیم با حمایت مسئولان استانی با بهره‌گیری مناسب از این فرصت طلایی و با کارکرد و رویکردی امیدبخش و کارشناسانه هم راستا با خط مشی و اصول راهبردی دولت اقدام به تدوین برنامه‌ها و تلاش مضاعف برای خروج از محرومیت تاریخی و رفع مشکلات انباشت شده از گذشته در این حوزه کنیم.

وی تاکید کرد: در این راستا علاوه بر بهره‌برداری از پروژه‌های مذکور در سال جاری عملیات ساخت 150 کیلومتر بزرگراه و راه اصلی را آغاز کرده که در تلاش است با هدف‌گذاری رقم اعتباری بیش از دو هزار و 782 میلیارد تومان 80 کیلومتر آن را تا پایان سال افتتاح کند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: همچنین بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال جاری پروژه بزرگراه زابل-زاهدان پس از 18 سال با تلاش جهادی دولت مردمی به اتمام می‌رسد.

اکبری با یادآوری اینکه یکی از افتخارات دولت تقویت زیرساخت‌های حمل و نقل در سیستان و بلوچستان بوده، تصریح کرد: بزرگراه یکی از مسائل مهم و اساسی و به عنوان یکی از ارکان پیشرفت جنوب شرق کشور و زندگی مردم برای جابه‌جایی مسافر و بار در حوزه داخلی و خارجی بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سخنگوی دولت: اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • اولویت اساسی کار دولت و مجلس «توجه به معیشت مردم» است
  • امضاء تفاهم‌نامه همکاری بین کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و چهار کشور خارجی
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا