Web Analytics Made Easy - Statcounter

طاووسی با اشاره‌به آموزش ۳۶۰ خوشنویس توسط امیرالمومنین(ع) به‌منظور کتابت قرآن، گفت: روایات متعددی درباره حفظ و گسترش هنرهایی مانند معماری، قرائت و خوشنویسی وجود دارد چراکه این هنرها به ماندگاری معارف دین کمک می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، «ناصر طاوسی» در مراسم رونمایی از «جامع ترین سبد ابزار اقامه عزای سیدالشهدا (ع)» که سه شنبه، ۱۵ مردادماه در مجموعه فرهنگی یادمان شهدای هفتم تیرماه (سرچشمه) برگزار شد با بیان اینکه اعراب در صدر اسلام و در زمانی که پیامبر(ص) نیز حضور داشتند، مخالف کتابت قرآن بودند، گفت: حضرت محمد مصطفی (ص) دستور دادند 10 نفر نوشتن را برای این مهم فرا گیرند هرچند هنوز در این دوره نیز بحث خوشنویسی مطرح نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این خوشنویس با اشاره به چند روایت از امیرالمومنین و امام صادق (ع) افزود: حضرت علی (ع) ۳۶۰ نفر خوشنویس را به منظور حفظ آیات قرآن تربیت کردند.

 

وی اضافه کرد: روایات متعددی درباره حفظ و گسترش هنرهایی مانند معماری، قرائت و خوشنویسی وجود دارد چراکه این هنرها به ماندگاری معارف دین کمک می کنند.

 

طاوسی تاکید کرد: اگر می خواهیم هنر دینی وارد زندگی مردم شود باید با این پیشینه آشنا شویم و سبک های مختلف هنری را بشناسیم.

 

وی در پایان یادآور شد: در قدیم خطوط به درستی استفاده می شدند برای نمونه خطی که برای تحریر یا نسخه ارزشی استفاده می شد برای دیگر نوشته ها به کار نمی رفت.

 

گفتنی است، در پایان این مراسم از پرچم جدید حرم حضرت زینب کبری(س) رونمایی شد.

 

پایان پیام/397

منبع: شبستان

کلیدواژه: روز خبرنگار خبرگزاری شبستان ازدواج روزنامه شهرستان دزفول دزفول خراسان جنوبي میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری ازدواج آسان روزنامه ها هنر دینی کتابت قرآن خوشنویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۰۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۴ درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی ۳۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال‌وبختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش ۳۷۱۱ دانش‌آموز عشایر را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت‌گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون می‌پیمودند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در چهار حوزه امتحانی مذکور، افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • خوشنویسی ایران نیاز به حمایت دارد/ تاثیر بخش خصوصی در چرخه اقتصاد
  • امیر آراسته: جوانان درس مقاومت را از شهدا فرابگیرند
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر
  • عشق جوانان به ائمه اطهار (ع) وصف ناپذیر است
  • عریانی مقدمه بی‌حیایی است
  • خانواده‌ها فرزندان خود را با معارف الهی آشنا کنند