Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج،  امیرعباس کائینی در یک نشست خبری با بیان اینکه در تولید لوازم خانگی قطعات به دو دسته عمومی و های‌تکنولوژی تقسیم می‌شوند، اظهار داشت: قطعات های‌تک دارای تکنولوژی خاصی هستند و سرمایه‌گذاری برای تولید آنها باید مقرون به صرفه باشد به همین دلیل برای تمام برندها یکسری قطعات را که در داخل تولید مقرون به صرفه‌ای ندارند، وارد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بازار لوازم خانگی کشور به شدت با کمبود روبه‌رو است، گفت: جلسه‌ای در وزارت صنعت داشتیم و در آنجا این موضوع مطرح شد که با وجود ممنوعیت واردات لوازم خانگی ساخته شده، برای پاسخگویی به نیاز داخل و به منظور فعال نگه داشتن خط تولید شرکت‌های لوازم خانگی نسبت به واردات قطعات لوازم خانگی به صورت SKD اقدام شود تا در آینده به تولید به قطعات CKD برسیم. 

کائینی تصریح کرد: کمبود کالا در بازار باعث شده تا قیمت لوازم خانگی به شدت افزایش یابد و مردم نتوانند این لوازم را مطابق با لیست قیمتی شرکت‌ها تهیه کنند. 

به گفته وی، برای رسیدن به تولید سی کی‌دی محصولی مانند یخچال فریزر حدود 9 ماه زمان لازم است.

* داخلی‌سازی قطعات در پی قطع تولید کره‌ای‌ها

عضو انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ادامه داد:‌ به دنبال شدت گرفتن تحریم‌ها برنامه‌ریزی دقیقی برای افزایش عمق داخلی‌سازی محصولات ایرانی انجام دادیم و در این راستا تولید تلویزیون‌های جدید ایرانی در کشور آغاز شده است.

وی با بیان اینکه برخی شرکت‌ها مانند شرکت ال‌جی کره اجازه داخلی‌سازی برخی قطعات را به ما نمی‌دادند، گفت: برای داخلی‌سازی این قطعات در حال برنامه‌ریزی هستیم. 

کائینی با بیان اینکه برای تولید لوازم صوتی تصویری مذاکره با کشورهای دیگر غیرقابل انکار است،‌ افزود: در حال حاضر چین به عنوان مرکز اصلی تولید تکنولوژی در این زمینه مطرح است و حتی برخی قطعات شرکت‌های کره‌ای نیز از چین تأمین می‌شود، ما نیز برای تولید تلویزیون‌های جدید، برخی قطعات را از چین تأمین می‌کنیم.

وی با بیان اینکه در برخورد با تحریم‌ها شرکت‌های کره‌ای محتاطانه‌تر نسبت به چینی‌ها عمل کرده‌اند، افزود: در حال حاضر ارتباط ما با شرکت ال‌جی کره قطع نشده و جلساتی را نیز با آنها برگزار می‌کنیم.

* تلویزیون‌های ایرانی 30 درصد ارزانتر از کره‌ای‌ها

وی ادامه داد: شرکت ال‌جی تمایلی به ترک بازار ایران نداشت ولی زمانی که مبادلات مالی ما به مشکل برخورد و امکان تبادلات مالی بین ایران و کره وجود نداشت، شرکت ال‌جی از ادامه تولید در ایران صرف نظر کرد. 

به گفته عضو انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی، آخرین محموله قطعات ال‌جی فروردین امسال به ایران وارد شده و در حال حاضر از خطوط تولید این محصولات برای تولید تلویزیون‌های ایرانی استفاده می‌شود. 

وی پیش‌بینی کرد تلویزیون‌های جدید ایرانی در مرحله اول 10 درصد نیاز بازار و در آینده نیز 30 درصد از نیاز بازار را تأمین کند. 

کائینی تأکید کرد: تلویزیون‌های ایرانی با کیفیتی برابر با تلویزیون‌های ال‌جی تولید می‌شود و قیمت آن حداقل 30 درصد پایین‌تر از محصولات ال‌جی خواهد بود. 

وی افزود: بعد از تولید تلویزیون، تولید لباسشویی، ماشین ظرفشویی، موبایل، یخچال فریزر، محصولات آی تی و مانیتور نیز در برنامه‌های بعدی ما قرار دارد. 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۴۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،حمیدرضا کریمی فرد افزود: از ابتدای راه‌اندازی نیروگاه‌های خانگی برق خورشیدی از سال ۹۵ در استان فارس تاکنون، بیش از۳۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق در استان تولید شده است.
وی ادامه داد: در سال گذشته یک مزرعه خورشیدی با مجموع ظرفیت ۵۰۰کیلو وات در استان با سرمایه‌گذاری ۱۲۵هزار میلیون ریال نیز مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.
به گفته کریمی فرد، افزون بر نیروگاه‌های خورشیدی خانگی (کوچک مقیاس)، تعداد پنج نیروگاه بزرگ خورشیدی نیز به ظرفیت ۳.۲ مگاوات در حوزه تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق فارس فعال هستند.
وی متوسط میزان تابش این استان را بین ۲ هزار تا ۲هزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت بر متر مربع در سال عنوان کرد و گفت: این میزان تابش برای نیروگاه‌های خورشیدی مناسب است.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق فارس درباره شرایط راه اندازی سامانه‌های خورشیدی در استان گفت: داشتن انشعاب برق به نام متقاضی در محل مورد تقاضا برای نصب نیروگاه خورشیدی، مراجعه به سایت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس برای ثبت نام و ارسال درخواست، امکان صدور مجوز برای تمام تعرفه‌های خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی و امکان اتصال نیروگاه متقاضی با کنتور مستقل به شبکه برق از جمله شرایط برای نصب سامانه خورشیدی در استان فارس است و متقاضیان می‌توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر به نشانی www.satba.gov.ir مراجعه کنند.
انرژی خورشیدی یک منبع اساسی از انرژی تجدیدپذیر است و بسته به نحوه جذب و توزیع انرژی خورشیدی یا تبدیل آن به برق خورشیدی، فناوری‌های آن به دو دسته خورشیدی غیرفعال و خورشیدی فعال تقسیم می‌شوند. تکنیک‌های خورشیدی فعال شامل استفاده از سیستم‌های فتوولتائیک، انرژی خورشیدی متمرکز و گرمایش آب خورشیدی برای مهار انرژی است.


دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند