Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با بیان اینکه خبرنگاران واسطه اصلی میان واقعیت‌های موجود جامعه و مردم هستند، اظهار داشت: آنها اگر نقصی در کار ما می‌بینند، بباید دون هیچ لکنت زبانی آنرا بیان کنند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی قدس انلاین حسن روحانی رئیس جمهوری امروز پس از جلسه هیئت دولت با تبریک روز خبرنگار اظهار داشت: نقش و مسئولیت اصحاب رسانه وخبرنگاران را در جامعه امروز  برای اطلاع رسانی به مردم بسیار مهم خواند و اظهار داشت: 

اصولا یکی از نیازهای مهم جامعه، داشتن اطلاعات از خود جامعه و سایر جوامع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز می‌بینید که یکی از کارهایی که اکثر افراد هر روز صبح بعد از بیدار شدن از خواب انجام می‌دهند بررسی آخرین اخبار توسط گوشی همراهشان است. پس معلوم است که خبر داشتن از حوادث جهان مورد نیاز انسان است و بر مبنای آخرین اطلاعات، برنامه و سخنان و افکار و  مواضع خود را تنظیم می‌کند.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه اطلاع رسانی بسیار مهم بوده و دولت حامی آن است که مردم از همه اطلاعات با خبر باشند، تصریح کرد: اینکه اطلاعات را به عنوان رانت در اختیار گروه و یا فرد خاصی قرار دهیم کار درستی نیست، اطلاعات باید در اختیار همگان قرار بگیرد. البته خبرنگاران واسطه اصلی هستند تا با واقعیت‌های موجود جامعه، گوش و چشم و جان مردم را سیراب کنند.

روحانی ادامه داد: برای ما مهم است که اطلاعات واقعی باشد و کم‌کاست نشود؛ می‌خواهیم که همه خبرنگاران عزیز احساس کنند که مسئولیت آنها امانت‌داری از خبر دقیق و واقعیت‌های موجود جامعه است. اگر واقعیت را در خبر تغییر دهیم، به نوعی نمی‌گذاریم مردم قضاوت دقیق و به جا داشته باشند و یا اینکه با این کار جامعه را ملتهب می‌کنیم و یا اطلاعاتی به مردم می‌دهیم که ممکن است با واقعیت فاصله داشته باشد.

وی به خبرنگاران گفت: دولت از خبرنگاران درخواست می‌کند تا با تلاش خود واقعیات جامعه را به مردم اطلاع دهند و دولت از این حمایت می‌کند و می‌خواهد که خبرنگاران واسطه بین حاکمیت خصوصا دولت با مردم باشند. همچنین خبرنگاران  نظرات مردم را به دولت منتقل کنند و اگر دولت کاری انجام می‌دهد آن را منتقل نمایند، همچنین اگر نقصی در کار ما می‌بینند بدون لکنت زبان به ما و جامعه بگویند که دولت در این زمینه‌ها می‌توانست بهتر عمل کند. نه‌تنها ما از این کار خوشحال می‌شویم بلکه این را نشانه‌ی خوبی برای جمهوری اسلامی ایران می‌دانیم و می‌خواهیم در کنار این، راه‌حل هم ارائه شود. همیشه تاکید می‌کنیم که انتقاد باید دلسوزانه و واقعی بوده و واقعیت منتقل شود و در کنار آن، راهکار هم داده شود و نتیجه انتقادات این است که کار بهتر انجام شود و مردم آسوده‌تر و راحت‌تر باشند.

رئیس‌جمهور با اشاره به شرایط فعلی کشور خاطر نشان کرد: امروز در تحریم هستیم؛ مخصوصا از اردیبهشت‌ماه سال گذشته که تا الان حدود ۱۵ ماه از آن می‌گذرد که مردم در فشار هستند و نام این تحریم، همان تروریستم اقتصادی است. این تروریسم اقتصادی هیچ چیز را برای مردم ما استثناء نکرده و فشار بر روی همه مردم و حتی کودکان و بیماران است و این کار جنایتی علیه بشریت است.

روحانی ادامه داد: ما باید ایستادگی و مقاومت کرده و تاکنون مقاومت بسیار خوبی داشته‌ایم، شما خبرنگاران برای این مهم نقش خوبی داشته‌اید و باید نشاط اجتماعی را افزایش دهید، در ماه‌های اخیر بعضا دیدم رسانه ملی کار و تلاش و رونق را بیان می‌کند و این کاری ارزشمند است و  از رسانه ملی و رسانه‌ها و روزنامه‌ها تشکر می‌کنم، امروز فضای مجازی یک امکان است که هم در اختیار مردم بوده و کار شما خبرنگاران را هم آسان کرده و شما با وسیله کوچک و سبکی که در دست دارید می‌توانید صدا را ضبط کرده و منتقل کنید.

وی خاطر نشان کرد: به آقای آذری جهرمی وزیر ارتباطات دستور دادم که تسهیلات ویژه‌ای در اینترنت و فضای مجازی برای خبرنگاران در نظر گرفته شود و اینترنت پر سرعت در اختیار خبرنگاران داده شود و یکسال خدمات اینترنتی رایگان برای خبرنگاران، به عنوان هدیه دولت در روز خبرنگار باشد.

رئیس‌جمهور اظهار کرد: در شرایطی که می‌بینیم رسانه‌های دشمن علیه ما تبلیغات می‌کنند و با تلاش شما خبرنگاران و همکاری‌مان به خوبی می‌توانیم از این دوره سخت عبور کنیم.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حسن روحانی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۵۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، عبدالرضا رحمانی فضلی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، در گفتگویی، به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت توسعه متوازن در کشور پرداخته است.

وزیر سابق کشور در بخش هایی از این گفتگو که ماهنامه گفتگوی اجتماعی منتشر کرده، گفته است: اساس رضایت‌مندی مردم و قبول مشروعیت برای حکومت‌ها برمبنای کارآمدی است. پس اگر کارآمدی باشد، رضایت‌مندی هم وجود خواهد داشت. اگر رضایتمندی باشد، مقبولیت است. اگر مقبولیت باشد، مشروعیت هم کنارش قرار دارد و این سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی می‌شود که منجر به تنظیم متعادل رابطه دولت و مردم و در نتیجه امنیت می‌شود و در نهایت هم به رابطه سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بین «مردم و مردم» و «مردم و دولت» می‌انجامد. عنصر بسیار پرقدرت همه این‌ها، توسعه متوازن و متعادل است.

رحمانی فضلی ادامه داد: هر دولت، رئیس‌جمهور و مجلسی، از قوی‌ترین تا ضعیف‌ترین، منها تا به اضافه بیست درصد، درجه توفیق دارد. من ۵ درصد اضافه نیز گفتم. یعنی دولت ضعیف ۲۰ درصد کشور را عقب می‌برد و دولت قوی ۲۰ درصد کشور را جلو می‌برد. ۸۰ درصد کشور معطل تغییرات نظام‌ها، ساختارها، کارکردها ، قوانین و روابط هستند.

وزیر سابق کشور در بخشی دیگر از گفتگوی خود اظهار داشته است: اگر در کشور بستر و فضای باثبات در حوزه اقتصادی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشارکت مردم نداشته باشید، نمی‌توانید کاری انجام دهید.

وی در این گفتگو با اشاره به اینکه اگر از من پرسیده شود در شرایط کنونی بزرگترین مشکل کشور در حوزه‌های برنامه‌ریزی و توسعه چیست؟ من در یک کلمه به شما می‌گویم، عدم توازن و تعادل در کشور در بحث توسعه.

وی عنوان کرد: نظام پولی ، بانکی و مالی ما واقعاً یک نظام انحصاری متمرکز ضد توسعه است؛ از ساختار بانک‌ها بگیرید تا عملکردهایشان. مقام معظم رهبری در عموم و خصوص بارها گفته‌اند که چرا بانک‌ها شرکت‌داری می‌کنند؟! بانک تمام منابع را از سطح کشور جمع می‌کند، بعد در توزیع منابع اولویت اول آن‌ها شرکت‌ها و پروژه‌های بانک؛ اولویت دوم شرکت‌ها و پروژه‌های بانک دیگری که ضربدری کار می‌کنند و اولویت سوم مشتری‌های بزرگ خودش است، اولویت چهارمی وجود ندارد. از یک نظام پولی و بانکی ناقص‌الخلقه، نظام اداری، نظام بودجه‌ریزی، نظام مالیاتی و نظام برنامه‌ریزی که همه اجزا بد کار می‌کنند چه انتظاری می‌توان داشت. نتیجه‌اش می‌شود عدم توازن و تعادل در توسعه. چشم‌اندازهای هراسناک شهرهای بزرگ، مشکلات وحشتناک شهرهای بزرگ، محرومیت‌های وحشتناک مناطق محروم، معطل ماندن ظرفیت‌ها در مناطق محروم و مهاجرت‌ها نتیجه همین عدم توازن و تعادل است.

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901081

دیگر خبرها

  • بدون آرام‌سازی اقتصاد امکان انجام هیچ کاری نیست
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • نگذارید قصه کاظم صدیقی، استخوان لای زخم بماند /حضورش در نماز جمعه و توجیهات طلبکارانه اش، سوءتفاهم ها را افزایش داد
  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • طرح کالابرگ ادامه می یابد؟
  • رسانه عبری: چین ارتش اسرائیل را به پهپاد مجهز می‌کند
  • خط راه‌آهن تهران ـ اهواز منتقل می‌شود