Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس گفت: در حوزه «ترجمه» برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای در سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس در حال انجام است و در صدد ترجمه آثار کتاب‌ها به زبان‌های روسی، انگلیسی، عربی، اسپانیول و اردو هستیم، این سازمان تا پایان امسال ۲۰ اثر جهانی منتشر خواهد کرد. تاریخ انتشار: 12:56 - 16 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۹۸۶۸ به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، سردار سرتیپ «داود عامری» در نشست هم‌اندیشی ادبیات پایداری که امروز چهارشنبه(۱۶ مرداد)در سالن قصرشیرین باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با بیان اینکه فلسفه و نگاه ما در جنگ هشت ساله، یک نگاه دفاعی از مرزهای‌مان بود، گفت: ما در سخت‌ترین شرایط دفاع مقدس، عاای‌ترین و بهترین لحظات انسانی را خلق کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه رفتار رزمندگان ما در برابر اسرای دشمن نمایان‌گر یکی از بهترین لحظات انسانی بود، گفت: در سخت‌ترین شرایط جنگ، بنیانگذار کبیر انقلاب اجازه بمباران مناطق غیرنظامی در عراق را ندادند.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس با بیان اینکه دفاع مقدس ما یک جنگ شرافتمدانه بود، تاکید کرد: فرهنگ، ارزش و باور‌های خلق شده توسط رزمندگان ما در دوران دفاع مقدس، امروز می‌تواند الگویی برای جهانیان باشد و ما باید تلاش کنیم این ارزش‌ها و باور‌ها را به سرتاسر دنیا منتقل کنیم.

سردار عامری با بیان اینکه دفاع مقدس دارای فراز‌های بلندی از ارزش‌های انسانی است و ما باید تلاش کنیم این گنج را استخراج کنیم و با ادبیات‌های مختلف، آن را به مردم کشور خودمان و سایر مناطق جهان عرضه کنیم، گفت: در سال‌های دور در برخی از جنگ‌های منطقه‌ای، پیمان‌هایی نظیر ترکمانچای بسته شد که تلخی آن پیمان‌ها سال‌هاست کام ما ایرانیان را تلخ کرده است، اما یادآوری باور‌ها و ارزش‌های دفاع مقدس می‌تواند سال‌های سال کام مردم ایران را شیرین کند و ما باید این ارزش‌ها را با ادبیات و هنر فاخر عرضه کنیم.

وی با بیان اینکه سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس با بهره‌گیری از فرمایشات رهبر انقلاب و همچنین بیانیه گام دوم انقلاب تلاش می‌کند آثاری را در زمینه اشاعه فرهنگ‌ها و ارزش‌های دفاع مقدس تولید کند که در شان ملت ایران باشد، تصریح کرد: ما برای اجرای این کار بزرگ، در قالب یک طرح جامع از همه سرمایه‌های بزرگ کشور، فرهیختگان و نخبگان کشور دعوت به همکاری می‌کنیم.

رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس افزود: در مسیر اجرای طرح جامع گسترش ارزش‌های دفاع مقدس، ما هم باید گونه‌های مختلف ادبی را فعال کنیم و هم کیفیت آثار را هم در کار‌های کلی و هم در کار‌های برون مرزی ارتقا دهیم.

سردار عامری با بیان اینکه در صدد راه‌اندازی نهضت جمع‌آوری خاطرات دفاع مقدس هستیم، تاکید کرد: شورا‌های ادبی دفاع مقدس در تمام استان‌ها تشکیل خواهد شد و این کار امروز آغاز شده است. ضمن اینکه خانه‌های کتاب دفاع مقدس نیز به زودی در سراسر استان‌های کشور ایجاد خواهد شد.

وی با بیان اینکه ادبیات دفاع مقدس باید جهانی شود، گفت: ادبیات دفاع مقدس می‌تواند حامل فرهنگ ایران نوین در عرصه بین‌الملل باشد.

سردار عامری با بیان اینکه در حوزه «ترجمه» برنامه‌ریزی‌های گسترده‌ای در سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس در حال انجام شدن است و در صدد ترجمه آثار کتاب‌ها به زبان‌های روسی، انگلیسی، عربی، اسپانیول و اردو هستیم، گفت: سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس تا پایان امسال ۲۰ اثر جهانی منتشر خواهد کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: نگاه دفاعی اسرای دشمن دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۵۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد

به گزارش خبرگزاری مهر، اختتامیه سومین جشنواره ملی «افتخار من» ویژه بیان خاطرات همسران، فرزندان و نوادگان پیشکسوتان دوران دفاع مقدس از ایثارگری و حماسه‌آفرینی‌های آن دوران در سالن قصر شیرین موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

این اختتامیه با حضور امیر سرتیپ نبی سهرابی جانشین رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، سردار سرتیپ پاسدار نادر ادیبی مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، حجت‌الاسلام والمسلمین حیدر مصلحی رییس سازمان نشر آثار و ارزش‌های مشارکت روحانیت در دفاع مقدس، سردار سرتیپ دوم پاسدار مهدی امیریان رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج پژوهش‌های دفاع مقدس کشور، سردار علی‌اصغر محسن‌شیخی جانشین مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، حجت‌الاسلام والمسلمین سید جعفر طباطبایی رییس عقیدتی سیاسی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همراه بود.

در ابتدای اختتامیه سومین جشنواره ملی «افتخار من» سردار ادیبی گفت: یکی از وظایف بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس معرفی حماسه‌های جاودان دوران دفاع مقدس برای نسل حاضر و بعدی است. رسالت بزرگی که بر دوش ما نهاده شده این است که تلاش کنیم آنچه به دفاع مقدس تعلق دارد، به نسل جوان منتقل شود. دورانی را پشت سر گذاشته‌ایم که همه دنیا برابر ما قد علم کرده بودند و مجاهدان خدا سد راهشان شدند و موفقیت‌های پی در پی را در دفاع مقدس برای کشور به یادگار گذاشتند. ملت ایران در دفاع مقدس ثابت کرد توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد و این اقتدار نشات گرفته از تربیت دینی و اسلامی است.

وی افزود: جهاد در دفاع مقدس مظهر توانایی ملت ایران بود و شخصیت‌هایی در آن بُرهه خلق شدند که سزاوار معرفی شدن به نسل فعلی و آینده هستند. شناخت زحمت‌های جانبازان و کسانی که بر عهد خود وفادار ماندند و در حال تداوم این راه هستند و همچنین حوادث آن دوران، مساله مهمی است که باید به فکر آن باشیم تا عمق اعتقادات جوانان ما نسبت به آن دوران افزایش یابد.

مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ادامه سخنان خود گفت: یکی از برنامه‌ها در سازمان پیشکسوتان جهاد و مقاومت، موضوع ایجاد ارتباط عمیق‌تر خانواده‌ها با ایثارگری ایثارگران است. این موضوع کمک می‌کند در جهاد تبیین موفقیت‌های بیشتری کسب کنیم و این جشنواره با همین هدف توسط ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در حال انجام است. قرار است امسال نیز فراخوان دیگری از این جشنواره منتشر شود که پیشبرد کارهای آن، همت همه ما را می‌طلبد تا فعالیتی گسترده‌تر صورت گرفته و ملت ایران ارتباطشان با دفاع مقدس بیشتر شود.

سردار ادیبی با اشاره به آثار رسیده به این جشنواره افزود: در پی انتشار فراخوان جشنواره، تولیدات خوبی دریافت کردیم، ولی انتظار ما از استان‌ها بیشتر است. امیدواریم در جشنواره چهارم، شاهد افزایش ارسال آثار باشیم. در مجموع شش هزار اثر شامل فیلم، دستنوشته و داستان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که در این مراسم آثار برگزیده معرفی و از خالقان آثار به صورت ویدئوکنفرانس توسط ادارت کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس در استان‌ها تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 6092937 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • اختتامیه‌ی جشنواره‌ی ملی «افتخار من» همزمان با سراسر کشور در گیلان
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد
  • برگزاری آیین نقد کتاب لبخند آفتابی