Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف، کانون وکلای دادگستری هر ساله آزمون وکلالت را برگزار می‌کند، اما میزان افرادی که می‌توانند پس از آن، وارد بازار کار شوند، بسیار محدود است. به اعتقاد برخی کارشناسان کانون وکلا با این اقدام خود باعث ایجاد بازاری انحصاری در حوزه وکالت شده است.

 بر اساس آمار در ایران به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۷۶ وکیل وجود دارد درحالی که این عدد برای کشور های جهان به صورت متوسط ۲۴۰ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دانش آموختگان حقوق روز ۲۱ خرداد ماه امسال با تجمع در مقابل مجلس از کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس درخواست کردند هر چه سریعتر تکلیف طرح جامع وکالت را روشن کرده و جهت رای گیری به صحن علنی مجلس ارسال کنند.

از مسکوت ماندن طرح جامع وکالت در کمیسیون قضایی مجلس بیش از ۵۰۰ روز می‌گذرد.

سازمان مردم نهاد دیده‌بان شفافیت و عدالت هم در اردیبهشت ماه امسال با صدور بیانیه‌ای ضمن اصرار بر اجرای ماده۷ قانون سیاست‌های اجرایی اصل۴۴، از مجلس خواست تا قانون مجوز کسب و کار را اصلاح کند؛ همچنین از قوه قضائیه درخواست کرد تا علیه کانون وکلای دادگستری و تمام مسئولانی که در صدور مجوزهای کسب و کار اخلال و از ورود رقیب به کسب و کارها جلوگیری می‌کنند، اعلام جرم کند.

بیانیه دیده‌بان شفافیت و عدالت درباره انحصار در صدور مجوزهای کسب و کار/ سه مطالبه از مجلس و قوه قضائیه

نامه دانش آموختگان رشته حقوق به رئیسی درباره رفع انحصار از وکالت

‌رحیم لیالی مسئول منابع انسانی دیده بان شافیت و عدالت گفت: روز گذشته (۱۵ مرداد ماه) حدود ۲۰ نفر از حقوقدانان به نمایندگی از حقوقدانان کل کشور بعد از اعتراض در مقابل مجلس شورای اسلامی به نشانه اعتراض به مسکوت ماندن طرح جامع آزمون پذیرش وکالت با حضور دیده‌بان شفافیت و عدالت از این سازمان مردم نهاد و شخص دکتر احمد توکلی یکی از چهر‌ه‌های تاثیر گذار که فعالیت‌هایی برای مقابله با انحصارگرایی انجام داده  تقدیر و  تشکر کردند.

وی افزود: این افراد در جلسه‌ای با حضور  احمد توکلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس هیئت مدیره دیده‌بان شفافیت و عدالت و علی اشرف نوری مدیرعامل دیده‌بان از مشکلات حوزه کاری خود و انحصار در بازار وکالت گفتند البته نمایندگاه کانون وکلا هم قول مساعد دادند.

لیالی گفت: حقوقدانان در این جلسه خواستار شدند که اولا جایگاه منیع وکالت و حقوق که خواستگاه اصلی آن ایجاد امنیت و آرامش در جامعه اسلامی می‌باشد، نباید با بی‌تدبیری‌ها برفراز افرادی که ناشی از عدم فهم آنها از این جایگاه که گاها از منافع باندی و جناحی هم بی تاثیر نیست، شود.

این مسئول در دیده‌بان شافیت و عدالت بیان کرد: دانش آموختگان حقوق در ادامه جلسه تاکید کردند دایره تنگ گزینش افراد باعث شده از حدود ۵۰۰ هزار فارغ التحصیل این رشته حدود ۱۵۰ هزار نفر بیکار و حدود ۱۰۰ هزار نفر هم در رشته‌های غیرمرتبط با حوزه تخصصی خود مشغول به کار شوند.

وی با بیان اینکه براساس لحن صریح قرآن که مدیران جامعه اسلامی را موظف به اجرای عدالت کرده است، گفت: از همه ظرفیت‌های موجود دیده‌بان در راستای احقاق حق تحصیل‌کرده‌های رشته حقوق استفاده خواهد شد. همچنین در این جلسه اکثریت قاطع حاضرین به عضویت افتخاری دیده‌بان شفافتی و عدالت درآمدند.

لیالی اظهارات امیدواری کرد با پیگیری طرفین زمینه اشتغال حداکثری حقوقدانان تحصیلکرده کشور ایجاد شود به گونه‌ای که روزی برسد که همه مردم جامعه اسلامی بتوانند از حقوقدانان حاذق و کاردان با اطمینان خاطر بهره‌مند گردند و جامعه‌ای اسلامی از آسیب‌های موجود رهایی یابد.

 

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۵۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی درباره فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.   نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد، ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.   وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.   اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبر‌های خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

دیگر خبرها

  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • ظرفیت کافی برای به‌کارگیری فارغ التحصیلان مامایی وجود ندارد
  • دروغی بزرگ در طرح شفافیت مجلس
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • امضای تفاهم‌نامه آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است/ ملاک‌های پذیرش طرح‌ها در دستگاه‌ها مشخص شود
  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است