Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-01@11:01:18 GMT

این یک گوشی جان سخت است

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۸۸۱۹۷

این یک گوشی جان سخت است

وقتی صحبت از بازار میان‌رده می‌شود به طور معمول انتظار گوشی‌های ساده با دوام نه‌چندان طولانی را داریم؛ اما هوآوی با ساخت محصولاتی مانند Huawei Y9 2019 نشان داده که می‌توان از یک گوشی میان‌رده نیز انتظار سطح بالایی از کیفیت را داشت.

هوآوی ضمن داشتنِ پرچم‌داران قدرتمند، جزء شرکت‌های توانا در ساخت گوشی‌های میان‌رده نیز محسوب شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استفاده از فناوری‌های رده بالا در کنار مواد اولیه با کیفیت و دقت بالای تیم طراحی باعث شده محصولات این شرکت مانند Huawei Y9 2019 باکیفیت و خوش ساخت باشند، که حتی با وجود میان‌رده بودن بتوان برای مدت زمان طولانی، عملکردی مناسب از آنها انتظار داشت.


Huawei Y9 2019 یک محصول میان‌رده ولی باکیفیت
با معرفی نسخه سال 2019 گوشی محبوب Huawei Y9، این شرکت توانسته محصولی را خلق کند که استانداردها را در بحث کیفیت ساخت، توان پردازشی، دوربین و سایر خصوصیات در رنج قیمتی خود رعایت کند.
Huawei Y9 2019 از بدنه‌ای با جنس پلی کربنات و آلومینیوم ساخته شده که مقاومت بالایی در برابر فشار و ضربه دارد. همچنین نحوه تراش و برش بدنه نیز زیباست و یک‌دست جلوه می‌کند.

برای Huawei Y9 2019 دو دوربین دوگانه در دو سمت دستگاه در نظر گرفته شده است که سنسور دوم در هر دو ماژول از نوع عمق میدان است؛ این سنسور باعث می‌شود کاربر بتواند فوکوس دقیق‌تری روی سوژه داشته باشد و در اضافه کردن افکت‌های تصویری (مانند تار کردن زمینه و ایجاد جلوه‌های هنری)، عملکرد مطلوبی از خود نشان دهد.
هوش مصنوعی از قابلیت‌های دیگر Huawei Y9 2019 است. به صورت کلی هوش مصنوعی گوشی‌های هوآوی از سال 2019 به بعد در تمام جای دستگاه دیده می‌شوند و تلاش شده تا به بهترین شکل از ویژگی‌های آن استفاده شود.


چرا می‌توان روی کیفیت Huawei Y9 2019 حساب باز کرد؟
نکته مهم در این گوشی، نمایشگر زیبا و قدرتمند آن است که با کیفیت خود می‌تواند سطح توقع کاربر را بالا ببرد. این نمایشگر در تست‌های فنی و تخصصی هوآوی برای بررسی میزان کیفیت، جهت انجام امور پایه مانند لمس صفحه، تا 800 هزار مرتبه مورد تست قرار گرفته و موفق شده است همچنان عملکردی مانند روز اول را از خود نشان بدهد.

در ادامه‌ی بحث کیفیت نمایشگر، Huawei Y9 2019 موفق به کسب گواهینامه ویژه موسسه TÜV Rheinland آلمان برای محافظت از چشم کاربر شده است. این دستاورد با تنظیم صحیح تابش طیف نور آبی از نمایشگر به چشم کاربر به دست می‌آید. به عبارت ساده وقتی با این گوشی کار می‌کنید، چشمان شما بسیار کمتر از حالت عادی خسته شده و میزان آسیب وارده به آنها بسیار کمتر از حالت عادی خواهد بود.


ما به عنوان کاربر از گوشی خود در یک زمان و مکان مشخص استفاده نمی‌کنیم و شرایط دمایی، گرما و رطوبتی که دستگاه در آن قرار می‌گیرد، متفاوت است. به همین خاطر هوآوی گوشی Huawei Y9 2019 را در شرایط بسیار سرد (تا منفی 40 درجه سانتی‌گراد) و بسیار گرم (تا 70 درجه سانتی‌گراد) مورد تست قرار داده که در هیچ کدام از این تست‌ها هیچ اختلالی در کارکرد این گوشی مشاهده نشده است.


تست بعدی که Huawei Y9 2019 توانسته آن را با موفقیت پشت سر بگذارد تستی مربوط به زندگی روزمره و آزمودن درگاه شارژ دستگاه است. در این تست هوآوی با اتصال کابل شارژر گوشی به تعداد دفعات 10 هزار بار و سپس قطع کردن آن، عملکرد آن را مورد بررسی قرار داده است.

در نتایج تست‌ها مشخص شد عملکرد دستگاه در این ده هزار بار اتصال و درآوردن سوکت شارژ USB به نحو هوشمند و باکیفیتی مدیریت شده و دفعات بالای آن به هیچ عنوان به سوکت شارژ و کابل USB آسیب نمی‌زند.
در ادامه کمی هم به آزمون‌های مرتبط با صدا می‌پردازیم. دکمه‌های تنظیم صوت این گوشی‌ها پیش از عرضه نهایی حدود 55 هزار بار مورد تست قرار می‌گیرند که آزمایش‌های هوآوی نشان داده پس از پایان این تست‌ها هیچ مشکلی برای این دکمه‌ها ایجاد نمی‌شود.


با تست قطع و وصل کردن جک استاندارد 3.5 میلی‌متری نیز شرایط یکسان است و هوآوی در مورد این گوشی اعلام کرده که 5000 بار تست قطع و وصل این جک، خللی در عملکرد این درگاه ایجاد نمی‌کند.
آخرین آزمونی که هوآوی روی آن تأکید ویژه داشته، تست دکمه پاور دستگاه است که در بسیاری از گوشی‌های میان‌رده بازار پس از مدتی دچار مشکل و خرابی می‌شود. هوآوی این دکمه را نیز به مدت 200 هزار بار مورد آزمون قرار می‌دهد تا از صحت طراحی و کیفیت آن مطمئن شود.


همانطور که مشاهده می‌کنید برخلاف تست‌های عجیب و غیرکاربردی که در اینترنت وجود دارند، هوآوی با اجرای آزمون‌هایی که به طور مستقیم با زندگی روزمره کاربر در ارتباط است، توانسته عملکرد بدون ایراد Huawei Y9 2019 را در درازمدت تضمین کند.


مجموعه‌ی این تست‌ها نشان می‌دهد این گوشی در عین قرار گرفتن در گروه میان‌رده می‌تواند یکی از بهترین عملکردها را در میان گوشی‌های موجود در سطح بازار از لحاظ کیفیت ساخت و عملکرد داشته باشد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: هوآوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همراه پرخرج

  واردات تلفن همراه در فروردین
آمارهای گمرک گویای آن است که تا پایان فروردین سال جاری۴۹۴هزار و۴۹۵دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری واردکشور شده که ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه واردشده به کشور درمدت یادشده۱۲۲میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بوده است.به طوری که از این میزان ۴۶۶هزار و۱۹۳دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار مربوط به واردات تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶میلیون و۳۰۱هزار دلار مربوط به واردات مسافری بوده است.
 
راه‌های کاهش ارزبری 
یکی از راه‌های کاهش ارزبری تلفن همراه، تولید داخلی این محصول است که البته نمی‌توان خیلی به آن دل بست، به طوری که در  سالیان قبل ازتجربه ساخت برخی تلفن‌های داخلی و تبلیغات آنها خود پیدا بود که تنها قابلیت‌شان به این امر برمی‌گشت که به راحتی درجیب جا می‌شدند. با این حال برخی دیگر ازتولیدکنندگان داخلی نظراتی دیگردارند ومعتقدند تولید داخلی از طریق مافیای واردات زمین خورده است.دراین خصوص مهدی بهوندی، مدیر یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی تولیدکننده تلفن همراه می‌گوید: مافیای بزرگ و قدرتمندی در حوزه واردات گوشی‌های همراه وجود دارد و سه میلیارد دلار درسال ارزبری در حوزه گوشی‌های تلفن همراه وجود دارد و اراده‌ای برای تولید گوشی در کشور وجود ندارد!همچنین فعالان بازار معتقدند که به‌دلیل فقدان فناوری برای ساخت تجهیزات تخصصی، بسیاری از قطعات باید وارد کشور شوند و تولید داخلی ارزبری بالایی خواهد داشت. همین امر نیز سبب شده نمایندگان مجلس پیگیر وضعیت واردات موبایل‌های تحریم‌شده و تولید موبایل‌های بومی باشند.به طوری که چندی پیش رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با ارسال نامه‌ای به معاون اول رئیس‌جمهور اعلام کرد مجلس به‌طور جدی رانت‌های واردات و تولید تلفن همراه بومی را پیگیری می‌کند.یکی دیگر از راه‌های کاهش ارزبری که کمی منطقی‌تر به نظر می‌رسد این است که بتوانیم از تقاضای مصرفی غیرواقعی جلوگیری کنیم به طوری که می‌توان با افزایش خدمات پس از فروش به طرز قابل توجهی آن را محقق کرد. پرواضح است که وقتی هزینه‌ مصرف‌کنندگان در ازای خدمات پس از فروش کاهش یابد، می‌تواند کمک زیادی به افزایش تقاضای مصرفی جامعه ‌شود.همچنین به نظر می‌رسد با الزام واردکنندگان به واردات کالاهای با‌کیفیت شاهد آن باشیم که عمر متوسط تلفن همراه بیشتر شود. بد نیست بدانیم هم اکنون عمر مفید این تلفن‌ها در کشورمان از دو سال تجاوز نمی‌کند،بنابراین به نظر می‌رسد از طرفی با افزایش خدمات پس از فروش و واردات کالاهای باکیفیت شاهد افزایش متوسط عمر تلفن‌های همراه به پنج سال باشیم و بتوانیم حداقل کاهش ۲۰ درصدی واردات این محصول را شاهد باشیم.از طرف دیگر برخی کارشناسان معتقدند در کنار خدمات پس از فروش باید تبلیغات آشکار و پنهان تلفن همراه‌های لوکس را به طرز قابل توجهی کاهش داد یا بتوان حداقل جلوی رشد فزاینده آن را گرفت.آنچه که پیداست این که با کاهش تبلیغات،تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کرده و احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم خواهد کرد.برخی کارشناسان نیز معتقدند که باید از گوشی‌های بالای ۶۰۰ دلار حقوق ورودی زیادی توسط گمرک اخذ شود و میزان ۱۲ درصد فعلی نمی‌تواند در وضعیت فعلی راهگشا باشد به طوری که میثم مهرپور، کارشناس اقتصادی در همین باره گفته بود: برای فردی که گوشی لوکس خریداری می‌کند، افزایش ۵۰۰ هزار تومانی قیمت آن گوشی، تأثیری ندارد و ضروری است، تعرفه آن تا حد قابل توجهی افزایش پیدا کند تا بتوان حتی‌المقدور از میزان واردات این گوشی به کشور و هدر رفت ارزی کاست. در سه سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد دلار تلفن همراه وارد کشور شده است. 

واردات ۳.۲میلیارد دلاری تلفن همراه در سال گذشته 
واردات گوشی تلفن همراه ازطریق گمرکات کشوربه دو شیوه تجاری ومسافری سال گذشته به ۱۴میلیون و۶۸۸هزارو۵۸۰ دستگاه رسید. ۴.۵درصد از ارزش کل واردات کشور درسال۱۴۰۲به واردات گوشی تلفن همراه اختصاص داشت.به طوری که سال گذشته ۱۴میلیون و ۲۲۲هزار و۳۰۶دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش‌ ۲ میلیارد و ۹۳۲ میلیون دلار به شیوه تجاری وارد و از گمرکات کشور ترخیص شد. همچنین باید به این نکته نیز اشاره کرد که در مدت یادشده ۴۶۶هزار و ۲۷۴ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۲۷۰ میلیون دلار به شیوه مسافری وارد کشور شده است.

دیگر خبرها

  • برتری 3-0 بارسلونا مقابل لیورپول با بریس لیونل مسی (لیگ قهرمانان اروپا - 2019/5/1) / فیلم
  • گوشی Honor 200 Lite چه مشخصاتی دارد؟
  • وعده‌ای که پس از یک سال، اجرایی نشده است!
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • همراه پرخرج
  • اچ‌تی‌سی با موبایلی میان‌رده برمی‌گردد
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • چرا کابل otg وصل نمیشه؟
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد