Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  هورمون اُکسی توسین در تنظیم رفتار اجتماعی و مادرانه مهم است. سلول‌های گیرنده این هورمون در منطقه مغز قرار دارند. بعلاوه تجلی گیرنده‌های اُکسی توسین در این سلول‌ها تنها زمانی حاضر هستند که هورمون استروژن هم وجود داشته باشد. به همین خاطر این سلول‌ها در تحریک رفتار مادرانه دخیل هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از مطالعات اخیر نشان داده اند که بین تغییر در تجلی گیرنده‌های اُکسی توسین و افسردگی پس از زایمان ارتباط وجود دارد.

افسردگی پس از زایمان در سلامت ضعیف مادر نقش داشته و بر رشد کودک تاثیر می‌گذارد. شماری از مطالعات نشان داده اند که کودکان دارای مادران افسرده با طیف وسیعی از مشکلات شناختی، احساسی، رفتاری و پزشکی روبرو هستند.

به همین خاطر افسردگی پس از زایمان دغدغه اصلی سلامت عمومی است چراکه هم بر مادر و هم بر کودکش تاثیرات منفی دارد. حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد زنان افسردگی پس از زایمان را تجربه می‌کنند.

به گفته محققان، این یافته جدید، راهکار‌های برای درمان‌های جدید احتمالی و دارو‌های احتمالی برای افسردگی پس از زایمان با هدف قرار دادن سلول‌های گیرنده اُکسی توسین ارائه می‌دهد.

منیع : مهر

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۸۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»

عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد موفق به کسب رتبه برتر چهارمین جشنواره تحقیقات برتر در حوزه سلول درمانی و سلول های بنیادی خونساز شد

به گزارش ایسنا، چهارمین جشنواره تحقیقات برتر سلول های بنیادی خونساز و سلول درمانی به همت پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی و پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بیمارستان شریعتی برگزار شد.

در این مراسم زهرا سادات هاشمی، عضو هیات علمی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با ارائه مقاله؛In vivo study for cytotoxicity of murine NK cell-derived exosomes against Triple-Negative mouse mode توانست رتبه نخست را کسب کند، همچنین مرکز رشد فناوری های پیشرفته درمانی و تشخیصی با ارائه مقاله؛ «تولید گوشت آزمایشگاهی جهت تغذیه حیوانات خانگی برای اولین بار در ایران» حائر رتبه دوم و سرکار خانم فاطمه سلیمیان پژوهشگر پژوهشکده سرطان معتمد با مقاله " Human Placenta Derived Mesenchymal Stem Cells Transplantation in Patients with Acute Respiratory Distress Syndrome (ARDS) Caused by COVID-19 (Phase I Clinical Trial):Safety profile assessment رتبه سوم را در این دوره از جشنواره کسب کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست محقق پژوهشکده سرطان معتمد در جشنواره تحقیقات برتر «سلول درمانی و سلول های بنیادی»
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • کشف شگفت انگیز سرنخ‌های ژنتیکی افسردگی
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • تاثیر مستقیم میکروپلاستیک‌ها بر تغییر هورمون و جنسیت جنین
  • زنگ خطر جمعیت در کاشان به صدا درآمد
  • کشف تکنیکی جدید برای تغییر گروه خونی اهدایی
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • کودکان را از آغوش محروم نکنید/ رابطه بغل کردن با سلامت جسم و روان