Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-04@18:20:08 GMT

شکایت فیس‌بوک از 2 توسعه دهنده

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۸۸۸۳۲

شکایت فیس‌بوک از 2 توسعه دهنده

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، فیس‌بوک از دو توسعه دهنده به دلیل کلاهبرداری در تزریق کلیک شکایت و ادعا کرده است که توسعه‌دهندگان از طریق برنامه‌های Google Play یک بدافزار را روی تلفن همراه کاربران نصب کرده‌اند که کلیک‌های جعلی را روی تبلیغات فیسبوک ایجاد می‌کند.

درآمد تبلیغاتی این کلاهبرداری به جیب توسعه‌دهندگان برنامه، LionMobi مستقر در هنگ کنگ و JediMobi مستقر در سنگاپور خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیسبوک همچنین اعلام کرده است که LionMobi برنامه‌های مخرب خود را در فیس‌بوک تبلیغ می‌کند و این نقض خط مشی‌های آن است. این شرکت اعلام کرد که این دادخواست اولین مورد از شکایت این‌چنینی فیس‌بوک است.

گوگل به طور فزاینده‌ای علیه برنامه‌های پلی استور که از طرح‌های تزریق کلیک استفاده می‌کنند اقدام کرده است. در ماه اکتبر، بیش از 30 برنامه که به عنوان بخشی از تحقیقات BuzzFeed News به این شرکت گزارش شده بودند، حذف شد.

فیس‌بوک اعلام کرده که استفاده این دو توسعه‌دهنده را از شبکه تبلیغاتی خود ممنوع کرده است با این‌حال برنامه‌هایی با میلیون‌ها نصب از هر 2 توسعه‌دهنده هنوز در Google Play یافت می‌شود.

فیس‌بوک (Facebook) یک سرویس شبکه اجتماعی برخط است که در ۴ فوریه سال ۲۰۰۴ میلادی توسط مارک زاکربرگ و دوستانش ادواردو ساورین، اندرو مک‌کالم، داستین موسکوویتز و کریس هیوز در دانشگاه هاروارد به وجود آمد.

در ابتدا نام‌نویسی در این وبگاه به دانشجویان دانشگاه هاروارد محدود بود. اما با گذشت زمان درِ آن برای دانشگاه‌های شهر بوستون، آیوی لیگ و دانشگاه استنفورد نیز گشوده‌شد. پس از افزوده‌شدن دانشگاه‌های مختلف و دبیرستان‌ها به لیست مجاز عضویت در فیس‌بوک، عضویت در آن به تدریج در دسترس تمامی افراد بالای ۱۳ سال در سراسر دنیا قرار گرفت.

انتهای پیام/

178 / 320 فیسبوک جعل کلیک تبلیغات

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فیسبوک تبلیغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۸۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب

گروه اقتصاد و درآمد: مرکز پژوهش های مجلس با انتشار جدولی از سیاستگذاری ها، اقدامات و تاثیرات آن در طول سالهای پس از انقلاب تا سال 1400 و همچنین ذیل شش برنامه اجرا شده پس از انقلاب، خواست در نهایی شدن برنامه هفتم، عملکرد احکام مربوط به مسکن و نتایجی که داشته اند مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش جماران، تحلیل پیشینه برنامه های توسعه پنج ساله اول تا ششم و اینکه چه چارچوبها، سرفصلها و هدفگذاری هایی به طور معمول انجام می شود، راهنمای خوبی برای ارزیابی و تحلیل برنامه هفتم است.

براساس اعلام این نهاد پژوهشی؛ با توجه به تقدیم لایحه قانون برنامه هفتم توسعه به مجلس لازم است عملکرد احکام مربوطه درقوانین برنامه های پنج ساله پیشین مورد ارزیابی و آسیب شناسی قرار گیرد تا ضمن تحلیل برنامه های گذشته، بررسی دستاوردها، مسائل و مشکلات، نسبت به تنظیم برنامه هفتم اقدام شود.

 

 

 

دیگر خبرها

  • تخصیص اعتبارات پژوهشی نیازمند شفافیت و عدالت است
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • حمایت جایزه پولیتزر از دانشجویان پوشش دهنده اخبار اعتراض‌ها
  • سازمان ملل هزینه بازسازی غزه را حدود ۵۰ میلیارد دلار برآورد کرد
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند