Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@21:18:12 GMT

جوابیه شرکت داروسازی رویان دارو به خبر «تابناک»

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۸۹۴۹۰

جوابیه شرکت داروسازی رویان دارو به خبر «تابناک»

پیرو درج خبری با عنوان «با ٢٠ شركتي كه يك ميليارد يورو ارز دولتي درآنها گم شده است بيشتر آشنا شويد»، شرکت داروسازی رویان دارو جوابیه‌ای صادر کرد که وفق قانون عینا درج می‌گردد.

 

به گزارش «تابناک اقتصادی»، متن این جوابیه که به امضای مدیرعامل این شرکت رسیده، به شرح زیر است:

 

مدیر مسئول محترم سایت خبری تحلیلی تابناک

با سلام و احترام

در پاسخ به گزارش درج شده در سرویس اقتصاد پایگاه خبری تابناک با عنوان "با ۲۰ شرکتی که یک میلیارد یورو ارز دولتی در آن‌ها گم شده است، بیشتر آشنا شوید!" به کد خبر ۹۱۴۷۶۶ مورخ ۷/۵/۱۳۹۸ آن پایگاه خبری، توضیحات زیر را جهت پاسخگویی و شفافیت عملکرد شرکت داروسازی رویان دارو به استحضار رسانده و درخواست انعکاس جوابیه شرکت داروسازی رویان دارو را در آن پایگاه تحلیلی خبری طبق ماده 23 قانون مطبوعات، جهت تنویر افکار عمومی دارد:

1- شرکت داروسازی رویان دارو به عنوان بزرگترین تولیدکننده و توزیع‌کننده داروهای دامی کشور و بخش کوچکی از داروهای انسانی بر حسب رسالت ملی خود و همسو با سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران در جهت اعتلای تولید داخلی و با بیش از 400 پرسنل مستقیم با تمام دشواری‌ها در حال تولید و فعالیت است و با افتخار اعلام می‌نماید که همچون گذشته سهم بسزایی در حفظ، حراست و سلامت منابع پروتئینی کشور که درواقع نیاز اصلی و اولیه غذایی مردم شریف ایران است را دارد و علی‌رغم تمامی محدودیت‌ها و تحریم‌های ظالمانه موجود، بخش عمده‌ای از محصولات دارویی مورد نیاز کشور را در چرخه تولید قرار داده تا چه در حوزه انسانی و چه در حوزه دامی در سبد دارویی کشور، احساس کمبودی ایجاد نگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2- میزان بدهی ارزی رفع تعهد نشده شرکت داروسازی رویان دارو از سال 1397 تاکنون بر اساس کل ارز تخصیص داده شده تنها حدود دو درصد است و در این ارتباط کلیه کالاهای مربوطه نیز وارد کشور شده و اسناد ترخیص گمرکی و حمل آن کالاها موجود می‌باشد. همچنین مدارک استعلامی از بانک‌های مختلف بر اساس میزان تعهدات سررسید شده شرکت نشان ‌دهنده این است که شرکت داروسازی رویان دارو تقریبا صددرصد تعهدات ارزی خود را به طور کامل و دقیق انجام داده است. ولی ارقام اعلامی در نامه رئیس محترم بانک مرکزی که در رسانه‌ها منتشر شده شامل تمام تعهدات اعم از سررسید شده و سررسید نشده را در بر می‌گیرد. بدیهی است که روند قانونی و اداری اعم از تخصیص ارز، ترخیص مواد اولیه دارو و رفع تعهدات، امری زمان‌بر بوده و به همین جهت است که بانک مرکزی مهلت‌هایی را بر رفع تعهدات در نظر گرفته است.

3- علت عدم رفع تعهد مربوط به دو درصد از تعهدات سررسید شده این شرکت، ایرادات سیستمی سامانه‌های گمرکی، بانک‌های عامل و بانک مرکزی است و تمامی این مواد اولیه به صورت کامل از مبادی گمرک جمهوری اسلامی ایران مطابق با اسناد حمل ترخیص گردیده و تحت نظارت سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت، در شبکه توزیع قرار گرفته است. بنابراین اساساً موضوع گم شدن ارز تخصیصی به شرکت داروسازی رویان دارو به طور کامل تکذیب می‌گردد.

4- این شرکت تمام فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی خود را در چهارچوب قوانین و مقررات مصوب جمهوری اسلامی ایران از جمله وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صنعت و معدن و بانک مرکزی انجام می‌دهد و طبق رویه جاری توسط نهادهای نظارتی از جمله سازمان حمایت از مصرف کننده و تولیدکننده تحت نظارت است و صراحتا اعلام می‌شود هیچگونه تخلف و تخطی از قوانین جاری از سوی شرکت داروسازی رویان دارو رخ نداده است و این شرکت آماده پاسخگویی به تمام مراجع ذیصلاح مسئول است و همچنین نامه‌ای در این رابطه توسط شرکت داروسازی رویان دارو در تاریخ 13/5/1398 برای رئیس کل محترم بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران جهت شفافیت عملکرد شرکت داروسازی رویان دارو ارسال شده است. 

5- در نهایت مجددا تاکید می‌گردد کلیه اسناد و مدارک مؤید موارد فوق به طور کامل و جامع در شرکت موجود است و شرکت داروسازی رویان دارو ضمن استقبال از فرآیندهای شفاف سازی پیشنهاد می‌نماید پیش از تهیه گزارش‌های مشابه، از شرکت درخواست رفع ابهام و شبهات شود تا قضاوت مسئولین محترم و افکار عمومی بر مبنای صحیحی شکل گیرد. ضمنا تصویر استعلام اخذ شده از پورتال بانک مرکزی که ممهور به مهر بانک است و در آن بدهی جاری شرکت داروسازی رویان دارو معادل 2.32 درصد ذکر شده به پیوست تقدیم می‌گردد.

 با تشکر                             

مدیر عامل شرکت داروسازی رویان دارو

 

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: جوابیه ارز دولتی ایران ایرتور مناسک حج شیخ زکزاکی سامانه رصد قیمت کراسنویارسک آزادراه تهران شمال روز خبرنگار ینس استولتنبرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۹۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به صحبت های رهبری گفت: تولید صادراتی زیر بار دستورالعمل های بانک مرکزی له شد؛ بانک مرکزی بگوید نتیجه صدور گواهی ۳۰ درصدی چه بود.

به گزارش مشرق، مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • افزایش ۲۰ درصدی تعداد نمونه‌های بانک خون بند ناف در سیستان و بلوچستان
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها