Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آئین تکریم و معارفه مدیرکل اوقاف استان مرکزی با بیان اینکه ۱۲۰ بقعه متبرکه در حال ساخت و ساز در استان مرکزی وجود دارد عنوان شد: فاز سوم بیمارستان با کمک و همکاری مجمع خیران بیمارستان خوانساری اجرا می‌شود. ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۸ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم ازاراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در آیین تکریم و معارفه مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به ضرورت پرداختن به فرهنگ وقف در جامعه اظهار داشت: با توجه به اینکه بخشندگی یکی از خصلت‌های خوب انسان‌ است سازمان اوقاف و امور خیریه وظیفه به فعلیت رساندن آن را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انسان‌های دانا بخشنده هستند و بخشندگی یکی از ارزش‌های والای انسانی است، وقف کار خیر مستمر و همیشگی استکه انسان باید از این فرصت استفاده کند و مسئولان در ترویج این فرهنگ نقش مهمی دارند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: فرهنگ وقف و ابعاد ناشناخته آن باید بیشتر در جامعه برجسته شود، وجدان و افکار عمومی دو عامل مهم بر عملکرد مدیران و مسئولان است به همین سبب باید وظیفه خود را به درستی و شایستگی انجام دهند.

موکب اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی به مناطق سیل‌زده ایلام اعزام می‌شود اراک| سامانه جامع موقوفات و بقاع متبرکه در استان مرکزی راه‌اندازی می‌شود ویژه برنامه‌های دهه کرامت در 70 بقعه متبرکه استان مرکزی برگزار می‌شود

120 بقعه متبرکه در حال ساخت و ساز در استان مرکزی وجود دارد

مدیرکل اسبق اوقاف و امور خیریه استان مرکزی هم در این برنامه با اشاره به موقوفات استان گفت: استان مرکزی نخستین استان صنایع مادر و چهارمین استان در زمینه‌های مختلف صنعت دارد، بر اساس آمار میراث فرهنگی حدود 4 هزار و 500 انسان برجسته و نخبه داریم که به عبارتی میراث گرانبهای علمی و فرهنگی هستند و حدود یک سوم نخبگان مربوط به استان مرکزی هستند.

حجت الاسلام دلاوری افزود: استان مرکزی یکی از مهم‌ترین استان‌ها در امور وقف و موقوفه است، در زمینه تکثر نیات واقفین حدود 600 فراوانی نیت واقف و 20 هزار رقبه وقفی و وقف منفعتی در استان و حدود 4 هزار رقبه انتفاعی از جمله اماکن متبرکه، بقاع متبرکه و مساجد در استان مرکزی بنا شده‌اند.

وی ادامه داد: از سال 90 تا کنون پروژه‌های عظیم وقفی در استان از جمله مجتمع آسمان، کوثر و سایر موارد انجام شده است که از مجموع 274 بقعه در استان 120 بقعه متبرکه در حال ساخت و ساز داریم.

دلاوری بیان کرد: اجرای امینامه نیات واقفین در جامعه موضوع مهمی است که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد، در زمینه وقف مشارکت در استان‌های شیراز، تهران و مرکزی شروع شده که در استان مرکزی مورد توجه مردم قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: احداث فاز دوم بیمارستان آیت الله خوانساری اراک یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها و برنامه‌هایی بود که انجام شد به طوری که پیشرفته‌ترین مرکز در زمینه خون و بیماری‌های سرطان در غرب کشور است و در فاز دوم 40 تخت بیمارستانی به آن اضافه شد.

مدیرکل سابق اوقاف و امور خیریه استان مرکزی عنوان کرد: بیماران بی‌بضاعت از استان‌های کرمانشاه، لرستان، همدان و اصفهان در این بیمارستان معالجه می‌شوند، فاز سوم بیمارستان با کمک و همکاری مجمع خیران بیمارستان خوانساری در حال انجام است.

دلاوری افزود: بر اساس تفاهم‌نامه اوقاف و امور خیره با اداره کل منابع طبیعی 23 هکتار از اراضی موقوفی مورد اختلاف در کشور تعیین تکلیف شد، با توجه به اختلافات با منابع طبیعی سبب تجاوز موقوفه‌خواران و زمین‌خواران به اراضی ملی شد که در استان به جز خنداب تعیین تکلیف اراضی انجام شد.

انتهای پیام/

R41371/P1494/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۰۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است

مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف در راستای معرفی عملکرد و دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه امروز، یکشنبه ۹ اردیبهشت، در سالن همایش‌های هتل ارم تهران برگزار شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف در راستای معرفی عملکرد و دستاوردهای سازمان اوقاف و امور خیریه امروز، یکشنبه 9 اردیبهشت، در سالن همایش‌های هتل ارم تهران برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید مهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، طی سخنانی با تأکید بر حرکت در مسیر فرمایشات مقام معظم رهبری، اظهار داشت: من به وجود ایشان تبریک می‌گویم که پس از عمل به وعده صادق آثار زیادی از آن می‌بینیم. افتخار ما این است که در این زمان زندگی می‌کنیم و سازمان وقف خود را پیشرو در مسیر انقلاب اسلامی می‌داند.

او خاطرنشان کرد: ما برای مهم است که در عالم واقع و خارج چگونه به این موقوفه رسیدگی می‌کنیم، اینکه آیا موقوفه حرکت می‌کند یا زمین وسیعی است که حرکت نمی‌کند؟ بسیاری از زمین‌های موقوفه در موقعیت‌های جغرافیایی بایر هستند و ما طرح‌هایی داریم که در زمین‌هایی در استان‌های جنوبی به فکر رسیدگی به این وضعیت افتادند.

رئیس سازمان اوقاف با اشاره به برخی از طرح‌ها و محصولاتی که در این نمایشگاه حضور داشت گفت: ما سوسک‌های خرطوم داری در کرمان داریم که اگر به سراغ نخل‌ها بروند محصولات خرما به میزان قابل توجهی کاهش پیدا می‌کند و ما طرح‌هایی برای استفاده از پرتو افشانی برای از بین بردن این حشرات داریم تا مشکل کل نخلستان‌ها حل شود.

 

حضور 39 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقاف

 

خاموشی ادامه داد: ما از دانش کافی برای بهینه‌سازی تولید برخورداریم. ما با موتورهایی توانایی کنترل کردن سرمازدگی محصولات کشاورزی هم داریم. تمام این موارد می‌تواند کمک بزرگی به کشاورزی ما بکند. ما در وقف درگیر این مسائل هستیم و باید به همه آن‌ها به صورت علمی نگاه کنیم.

او تصریح کرد: اگر این حرکات را ادامه دهیم جهش تولید ادامه پیدا می‌کند. علوم دانش بنیان می‌تواند در این مسیر بسیار اثرگذار باشد.

رئیس سازمان اوقاف با بیان اینکه دام سبک در کشور هر سال یک زایش دارد، اظهار داشت: مجموعه‌ای از دانشگاه تهران در حوزه دام رومن مراجعه کرد و بر اساس تحقیقات، مشخص شد هر سال از یک دام 7 رأس تولید می کند. از این مجموعه سه مجموعه در فارس قزوین و شهریار آماده شد و مجموعه‌ای نیز در کرمان است که پس از ورود 630 رأس، در حال حاضر این تعداد به 3500 رأس رسیده است.

خاموشی از انتقال جنین در دام یاد کرد و گفت: در این فعالیت نیز در مجموعه‌ای در جهاد دانشگاهی در کرج انجام می‌شود که در این باره قراردادی با آفریقا بسته شد.

او همچنین از راه‌اندازی کارخانه دانش سلامت کوثر در طول 8 ماه خبر داد و گفت: نیات برخی واقفین در حوزه پزشکی است که راه‌اندازی کارخانه دانش سلامت کوثر به عنوان مجموعه‌ای که تماماً موقوفه است، در همین راستا انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری حوزه علمیه خواهران و اوقاف یزد
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • ضرورت همراهی اوقاف برای بازگشایی دروازه ری در قم
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد
  • توسعه همه جانبه مناسبات با آفریقا از اولویت‌های سیاست خارجی ایران
  • تأکید امیرعبداللهیان بر توسعه مناسبات با قاره آفریقا
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است
  • روزانه ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند
  • روزی ۷۰۰ نفر از نمایشگاه دستاورد‌های وقف بازدید کردند