Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیت آستان قدس رضوی گفت: باید جوانان نسل امروز در مسیر تمدن‌سازی و رقم زدن موفقیت‌های جدید در چله دوم انقلاب گام بردارند. ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۶ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حجت‌الاسلام و المسلمین احمد مروی در آئین افتتاح سومین دوره اردوهای آموزشی و معرفتی هفت روز در بهشت که در باغ اردوگاه امام‌رضا(ع) برگزار شد، اظهار داشت: بررسی‌های مختصر در جریان بازدید از اردوگاه امام رضا(ع) نشان داد که در نتیجه محدود بودن امکانات، نقایص و کمبودهای زیادی در این فضا وجود دارد اما تلاش می‌کنیم در حد مقدورات این کمبودها را برطرف کرده و فضا را برای تلاش بیشتر و استفاده بهتر فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدواریم سال به سال با تلاش بخش‌های مختلف آستان قدس رضوی بر کمیت و کیفیت فضای ارودگاه امام رضا(ع) برای استفاده بهتر، مناسب تر و بهینه تر افزوده شود.

تولیت آستان قدس رضوی در ادامه سخنان خود با تأکید بر اینکه مکتب اسلام به علم و دانش توجه ویژه‌ای دارد، ادامه داد: در نتیجه تکیه قرآن کریم و سیره پیامبر و معصومین(ع) بر علم و دانش و معرفت، پیامبر اکرم(ص) در دوران جاهلیت و از بین کسانی که از فضائل اخلاقی تهی بودند، بزرگترین تمدن بشری را به وجود آوردند.

وی تصریح کرد: آن روزی که کتاب خانه‎هایی با 10 هزار جلد کتاب خطی در کشورهای اسلامی وجود داشت، کشورهای غربی هیچ بهره‌ای از علم و دانش نبرده بودند؛ اروپا اگر رشدی کرده به برکت اسلام بوده است، آن‌ها دانش را از ما ربودند و ما را گرفتار مسائل دیگر کردند و امروز به پیشرفت کذایی رسیده‌اند.

تولیت آستان قدس رضوی بر لزوم مطالعه کتاب‌های تاریخی به منظور آشنایی دانش آموزان و جوانان نخبه با هویت و تاریخ دینی و ملی تأکید کرد و گفت: جوانان امروز باید بدانند که مسلمان در عالم هستی چه تاریخی را به وجود آوردند و اگر پیشرفت و پسرفتی داشته‌اند، دلیل آن چه بوده است.

وی ادامه داد: اگر ما به این واقعیت ملموس توجه داشته باشیم که یک روزی تمدن ساز بوده‎ایم، چرا امروز نباید تاریخ ساز باشیم؟ آیا ما مسلمانان فقط در یک مقطع از تاریخ دارای استعداد تمدن سازی بودیم و خداوند این فرصت را از ما گرفته است یا ما خودمان فرصت‌ها را از دست داده‌ایم.

مروی با بیان اینکه دانش آموزان تمدن سازان امروز هستند، گفت: مخاطب بیانیه گام دوم انقلاب نسل جوانی هستند که وارد چله دوم انقلاب می‌شوند. ما در چله اول توسط جوانان با سربلندی و موفقیت از آزمون‌های مختلف با موفقیت عبور کردیم و حالا وقت آن است که جوانان نسل امروز در مسیر تمدن‌سازی و رقم زدن موفقیت‌های جدید در چله دوم انقلاب گام بردارند.

تولیت آستان قدس رضوی: امپریالیسم رسانه‌ای به دنبال التقاط حق و باطل استآیت‌الله سبحانی: موسسه جوانان آستان قدس رضوی دوره کاملی از معارف کاربردی به رشته تحریر درآورده استمرکز اسناد آستان قدس رضوی از اسناد مشروطه رونمایی می‌کند

وی بیان کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی روی تمدن سازی، استعداد و آینده سازی جوانان تکیه دارند، یک شعار انتخاباتی نیست بلکه ماحصل و نتیجه 40 سال تجربه معظم‌له در عالی ترین سطح مدیریت انقلاب است.

تولیت آستان قدس رضوی با توصیه به نسل جوان امروز برای آنکه قدر کشور و نظام را بدانند، گفت: شما استعدادهای درخشان هستید و دشمن نسبت به شما طمع دارد. امروز استکبار یا به دنبال حذف فیزیکی استعدادهای برتر است و یا با تطمیع و وعده‌های کذایی، نخبگان و استعدادها را به سمت خود جلب کرده و استعداد آن‌ها را در مسیر اهداف خود به کار می‌گیرد اما بعضی‌ها به این مسئله توجه ندارند.

وی گفت: دانشمندان، استعدادهای برتر و جوانان دانشگاهی که در عرصه‌های مختلف کشور خوش درخشیده‌اند، باید در آینده موفقیت‌های گذشته را تکمیل کرده و بر روی بنای پیشرفت و تمدن اسلامی طبقات دیگری اضافه کنند.

تولیت آستان قدس رضوی خطاب به نخبگان جوان کشور تأکید کرد: استعداد و هوش خود را به کار بگیرید، کسب تحصیل و دانش کرده و کشور را برای ظهور حضرت امام زمان(عج) آماده کنید.

انتهای پیام/  ع

R41347/P1494/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، اداره مطبوعات سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی به مناسبت روز جهانی مطبوعات و برای معرفی نفایس مطبوعاتی موجود در آرشیو گنجینه رضوی، نمایشگاه «گزیده نفایس مطبوعات ایران» را در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برگزار کرد.    رئیس اداره مطبوعات این سازمان گفت: بیش از ۵۰ عنوان روزنامه، سالنامه و مجله از قدیمی‌ترین و نفیس‌ترین منابع موجود در این نمایشگاه در معرض دید عموم مراجعان، محققان، پژوهشگران و علاقه‌مندان قرار گرفته است.   ابراهیم حافظی تصریح کرد: با توجه به اینکه فرهنگ مکتوب ازدیرباز پایدارترین و ماندگارترین جلوه گاه فکر و دانش بشر بوده، مطبوعات هم از آغاز پیدایش خود بخشی از فرهنگ مکتوب به شمار می‌روند، به طوری که از آن به عنوان یکی از مواد مهم اولیه نگارش تاریخ و بررسی رویداد‌ها نام می‌برند و در اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی و ساختن افکار عمومی نقش مهمی بر عهده دارند.    وی بر این اساس، نشریات قدیمی و نفیس را دارای جایگاهی ویژه برای معرفی میراث مکتوب و ارزشمند تاریخی یک کشور توصیف کرد که شاکله هویت فرهنگی هر جامعه را تشکیل می‌دهد..   کارشناس مطبوعات اداره مطبوعات سازمان کتابخانه ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی هم درباره آثار به نمایش درآمده گفت: «کاغذ اخبار» (اولین نشریه ایران)، «وقایع اتفاقیه» (نخستین روزنامه رسمی ایران)، «زاهریر دباهرا» (به معنای پرتوی روشنایی) نخستین نشریه غیرفارسی ایران و دومین نشریه ایران و قدیمی ترین نشریه آسوری زبان دنیا و چاپ ارومیه، «سالنامه شرق ایران» انتشار در سال ۱۳۱۶ توسط عبدالباقی و قاسم طهرانیان با چاپ سربی، «روزنامه شرف» اولین روزنامه گرافیکی ایران، انتشار در محرم ۱۳۰۰ قمری با چاپ سنگی و «سالنامه تمدن» منتشر در ۱۳۱۴، از جمله مطبوعات به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه است.   جمیله جهانی همچنین «روزنامه صوراسرافیل» در تهران به مدیریت میرزاجهانگیرخان شیرازی و میرزاقاسم خان تبریزی در ربیع الثانی ۱۳۲۵ قمری، «دانش» اولین نشریه آموزشگاهی در رجب ۱۲۹۹ قمری در تهران و مطبعه خصوصی مدرسه دارالفنون، «مکتب تشیع»، «مجله فلاحت و تجارت»، روزنامه «تربیت» و «مجله الکمال» نخستین مجله دینی چاپ مشهد را از دیگر منابع معرفی کرد.   این نمایشگاه در محل کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی از دوم تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ برای بازدید علاقه‌مندان برقرار است.   آرشیو مطبوعات آستان قدس رضوی با موجودی بیش از دو میلیون نسخه روزنامه، مجله و سالنامه، یکی از غنی‌ترین آرشیو‌های ایران محسوب می‌شود که از قدیمی‌ترین روزنامه‌های چاپ شده و نفیس تا منابع روز را در بردارد.

دیگر خبرها

  • حمایت از دانش‌بنیان‌ها و استفاده از جوانان متدین در دستور کار مسئولان قرار گیرد
  • «گزیده نفایس مطبوعات ایران»، پیش روی مخاطبان در کتابخانه مرکزی رضوی
  • تحقق تمدن نوین اسلامی در مسیر آموزش و پرورش قرار دارد
  • فرهنگستان ظرفیتی برای دغدغه انقلاب فرهنگی در مسیر تمدن نوین است
  • دسترسی به ۲۵۰ هزار منبع مطالعاتی در کتابخانه تخصصی اهل بیت (ع) آستان قدس رضوی
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • نام ماندگار معمارباشی‌ها بر آستان زرافشان جانان
  • بازیان: امروز روز پیشرفت فوتبال ایران خواهد بود
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • مراسم استقبال از پرچم آستان قدس رضوی در مالزی