Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه شبکه خبری اسپوتنیک، این بانک با اعلام اینکه جنگ تجاری بین چین و آمریکا، بازار بورس و زنجیره عرضه جهانی را تحت تاثیر قرار داده، ‌مدعی شد که اگر چین از ایران نفت خام خریداری کند، ‌ممکن است باعث فروپاشی بازار نفت شود.  

دراین گزارش ادعا شده،‌ که اگر چین در مورد خرید نفت ایران تصمیم گیری کند، این مساله می تواند بهای نفت را به زیر ۳۰ دلار در هر بشکه برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بانک آمریکایی در گزارش خود افزوده است: در حالی که پیش بینی ۶۰ دلار در هر بشکه نفت برنت را برای سال آینده حفظ می کنیم، قبول داریم که تصمیم چین برای از سرگیری خرید نفت ایران ممکن است باعث افت شدید بهای نفت شود.۹۱۰۹

این بانک همچنین گزارش داد که این مساله به تعضیف سیاست خارجی آمریکا منتهی می شود و از تاثیرات منفی افزایش تعرفه های آمریکا بر اقتصاد چین نیز می کاهد.

موسسه «اس اند پی گلوبال پلاتس» (S&P Global Platts) مدعی است که صادرات نفت ایران به صفر نرسیده، اما متحمل ضربه قابل توجهی شده است. براساس اعلام این موسسه، ‌ ایران در ماه ژوئن ۲۰۱۹ (خرداد - تیر) کمتر از ۵۵۰ هزار بشکه در روز نفت صادر کرده که این رقم در ماه می (اردیبهشت - خرداد) حدود ۸۷۵ هزار بشکه در روز و در ماه آوریل گذشته (فروردین – اردیبهشت ۹۷) قبل از خروج آمریکا از برجام، ‌ حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار بشکه در روز بوده است.

به گزارش اسپوتنیک، دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا حرکت نفتکش های مرتبط با چین را که گمان می رود حامل نفت ایران به چین باشند، رهگیری می کند.

چین و آمریکا تعرفه های تلافی جویانه چند میلیارد دلاری را علیه یکدیگر وضع کرده اند و ترامپ هفته گذشته اعلام کرد که بر ۳۰۰ میلیارد دلار کالای چینی، تعرفه ۱۰ درصدی دیگری را اعمال می کند.

پکن نیز طبق روال قبل، هشدار به اقدام تلافی جویانه داده و از شرکت های دولتی خود خواسته است واردات محصولات کشاورزی از آمریکا را به حال تعلیق درآورند.

چین همچنین در هفته جاری ارزش پول رایج این کشور را کاهش داد، ‌ امری که باعث ارزان تر شدن کالاهای چینی در آمریکا می شود و جذابیت بیشتری برای مصرف کنندگان دارد.۹۱۰۹  

وزارت خزانه داری آمریکا، چین را به دستکاری ارزی متهم کرد و وعده داد در برابر این اقدام پکن به صندوق بین المللی پول شکایت کند؛ اما بانک مرکزی چین این اتهام را رد کرده است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: چین نفت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت

در پی مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی و نگرانی‌ها درباره تورم در آمریکا، قیمت‌های نفت روز دوشنبه کاهش یافت.

به گزارش خبرگزاری رویترز، برگزاری مذاکرات برای برقراری آتش‌بس بین گروه مقاومت فلسطین (حماس) و رژیم صیونیستی در قاهره و درنتیجه فروکش‌کردن نگرانی‌ها درباره ایجاد درگیری گسترده‌تر در خاورمیانه، همچنین داده‌های مربوط به تورم در آمریکا و احتمال پایین‌نیامدن نرخ بهره بانکی در این کشور سبب شد قیمت‌ نفت روز دوشنبه (دهم اردیبهشت‌) یک‌درصد کاهش یابد.

قیمت  نفت خام شاخص برنت دریای شمال روز دوشنبه تا ساعت ۶ و ۴۴ دقیقه به وقت گرینویچ با ۹۸ سنت یا ۱.۰۹درصد کاهش به ۸۸ دلار و ۵۲ سنت برای هر بشکه رسید.

در همین حال، نفت خام شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا (WTI) روز دوشنبه با ۸۳ سنت یا ۰.۹۹درصد کاهش، ۸۳ دلار و ۲ سنت در هر بشکه معامله شد.

تونی سیکامور، تحلیلگر بازار در مؤسسه آی‌جی، گفت: افزایش تلاش‌ها برای میانجیگری به‌منظور برقراری آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، تنش‌های ژئوپلیتیک را کاهش داده و قیمت نفت را در معاملات ساعات اولیه روز دوشنبه پایین آورده است.

بازارها همچنین منتظر نتیجه بررسی سیاست‌های بانک مرکزی آمریکا هستند که قرار است روز یکم مه (چهارشنبه، یازدهم اردیبهشت‌) اعلام شود.

داده‌های روز جمعه (هفتم اردیبهشت‌) نشان داد تورم آمریکا در ۱۲ ماه منتهی به ماه مارس ۲.۷درصد افزایش یافته است که از رقم هدف‌گذاری‌شده بانک مرکزی آمریکا مبنی بر رشد ۲درصدی تورم بیشتر است. کاهش نرخ تورم احتمال کاهش نرخ بهره را هم افزایش می‌داد؛ عاملی که محرک رشد اقتصادی و تقاضای نفت به‌ شمار می‌رود.

تینا تنگ، تحلیلگر مستقل بازار، گفت: تورم مداوم آمریکا نگرانی‌هایی را درباره تداوم بلندمدت رشد نرخ بهره بانکی ایجاد می‌کند که درنتیجه سبب افزایش ارزش دلار آمریکا و فشار بر قیمت کالاها می‌شود.

افزون بر این، داده‌های رسمی روز شنبه (هشتم اردیبهشت‌) نشان داد که با افزایش چشم‌انداز تقاضای نفت، رشد سود صنعتی چین در ماه مارس کاهش یافت و این تازه‌ترین نشانه مبنی بر کاهش تقاضای داخلی در دومین اقتصاد بزرگ جهان است.

دیگر خبرها

  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • چطور درصد حساب کنیم؟
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • قیمت نفت یک‌درصد کاهش یافت
  • جهش ۴۳درصدی تولید طلای سیاه ایران در دولت سیزدهم
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران