Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه تعمیر و نگهداری هواپیما با اخذ گواهینامه‌های مرتبط توانسته است خدمات خود را به ۱۱ ایرلاین ارائه دهد.

مهندس شهماری از محققان این شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با ایسنا محور فعالیت‌های این شرکت را تعمیرات قطعات و متعلقات هواپیما دانست و گفت: ما علاوه بر ورود به ساخت و تولید قطعات مختلف سیستم‌های سوخت، هیدرولیک و  نیوماتیک از ۱۲ سال گذشته کار خود را در زمینه طراحی و ساخت مدل‌های موتور آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته با توجه به نیاز بسیار زیاد خطوط هوایی به اقلامی چون فیول -نازل‌ها، همکاری‌هایی را با سازمان هواپیمایی کشوری شروع کردیم، خاطر نشان کرد: در این راستا ابتدا فعالیت خود را با تعمیر و نگهداری ۴ مدل هواپیما چون "بوئینگ" و "ایرباس" آغاز کردیم و خود را موظف کردیم قبل از ارائه خدمات به خطوط هوایی و مراکز تعمیر و نگهداری هواپیما، مقررات هواپیمایی کشوری را پیاده‌سازی کنیم و گواهینامه پارت ۱۴۵ (Part ۱۴۵) را دریافت کنیم.

شهماری فاز دوم فعالیت‌ها را اضافه کردن تعمیر و نگهداری ۴ مدل موتور دیگر هواپیما به خدمات این شرکت دانست و ادامه داد: در حال حاضر تعمیر و نگهداری ۸ نوع موتور هواپیمای جت مسافربری با اخذ گواهینامه‌های مرتبط از سازمان هواپیمایی کشوری در دستور کار ما قرار دارد.

به گفته وی در حال حاضر خدمات این شرکت دانش‌بنیان به ۱۱ ایرلاین و مرکز تعمیرات ارائه می‌شود.

این محقق حوزه تعمیر و نگهداری با اشاره به حمایت‌های سازمان هواپیمایی کشوری از شرکت‌های دانش‌بنیان در شرایط تحریم، خاطر نشان کرد: به اعتقاد ما اگر شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه مشکلی در گرفتن گواهینامه‌ها و یا پیاده‌سازی مقررات سازمان هواپیمایی کشوری دارند، این مشکل به ما شرکت‌های دانش‌بنیان بر می‌گردد؛ چرا که باید خود را نسبت به اجرای مقررات سازمان هواپیمایی کشوری که برگرفته از ایکائو است، موظف کنیم و گواهینامه‌های مرتبط را دریافت کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان ايرلاين تعمیر و نگهداری هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۳۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عیسی زارع پور از مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه سیستم‌های مکانیزه تجزیه هوشمند مرسولات و ارائه دهنده ربات‌های هوشمند تجزیه‌گر، با اعطای لوح سپاس، قدردانی کرد .  این دو شرکت دانش بنیان در زمینه طراحی و ساخت سامانه های مکانیزه تجزیه هوشمند فعال هستند.   در متن این لوح آمده است: رشد پرشتاب و پایدار فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور مرهون تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر جهادگران عرصه علم و فناوری است که همگام با تحولات جهانی و با وجود چالش‌ها و مشکلات موجود، مسیرتوسعه و سربلندی ایران عزیز را هموار نموده اند. بدینوسیله از کوشش مجدانه و مساعی شما و سایر همکاران در طراحی و راه اندازی سامانه های مکانیزه تجزیه هوشمند مرسولات پستی تقدیر و تشکر نموده و سلامتی و توفیق روز افزونتان را در مسیر پیشبرد اهداف عالیه انقلاب اسلامی و خدمت به مردم عزیز ایران اسلامی از درگاه ایزد منان خواستارم. لوح سپاس وزیر ارتباطات توسط محمود لیائی معاون وزیر، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پست به مدیران این شرکت‌های دانش بنیان اعطا شد. نخستین ربات‌های تجزیه‌گر مرسولات پستی و سیستم تجزیه‌گر مرسولات پستی، اسفند پارسال با قابلیت تجزیه مرسولات به ۸۰ نقطه و سرعت ۹ هزار انواع پاکت پستی در ساعت را در مرکز تجزیه و مبادلات شرکت ملی پست راه اندازی شد.

دیگر خبرها

  • نمایندگی تعمیر لباسشویی در سراسر تهران و کرج
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا