Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@22:59:14 GMT

خبرنگاری؛ خانه ای روی آب

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۳۷۳۵

خبرنگاری؛ خانه ای روی آب

حرف های تکراری، وعده های تکراری، مشکلات و آسیب های تکراری و ما فقط تَکرار می کنیم اما هیچ چیز عوض نمی شود! درد آن است که مردم روی خبرنگار حساب دیگری کرده و مسئولین هم در مواجهه با خبرنگاران دردهای قدیمی را از زوایای مختلف بیان می کنند و تو هم باید همان درد ها را بنویسی و در پایان با خودت کلنجار بروی راه حل چه شد؟

مردم در مواجه های کوچه خیابانی یکسره پیش بینی های مختلف به عنوان خبرنگار فارغ از زمینه تخصصی ات را جویا می شوند گویی اطلاعات گویای کشور هستی و تصور می کنند اگر مشکلشان را به تو خبرنگار بگویند فردا می توانند با فشار رسانه ای آن دغدغه ها را رفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل خبرنگاران انتظارات مردم نیست بلکه مطالباتی است که هر ساله از مسئولین پیگیری می کنید. آلودگی هوا، ترافیک، مسکن، شغل و هزاران مشکل ریز و درشتی که هر ساله پیگیری می شود تا جایی این مسئله ریشه دارد که اگر مشکلات سال گذشته را امسال بازنشر کنید کسی متوجه قدیمی بودن مطلب نمی شود و این داستان ادامه دارد.

اما همه این گله ها به یک طرف، اتفاقات شیرین گاها رخ می دهد که خستگی را از تن یکایک اهالی رسانه می زداید. گره برخی مشکلات لاینحل با پیگیری رسانه ای باز می شود و این همان نقطه اوجی است که یک فرد رسانه ای انتظارش را می کشد. حل مطالبات مردمی همه تلخی های روزهای گذشته را از یاد می برد و آن زمان حال خوب خبر به همه دنیا می ارزد.

تراژدی خبرنگارای جایی اوج می گیرد که ممکن است یک مطالبه مردمی را به نتیجه برسانیم اما مطالبات خبرنگاران سال هاست به نتیجه نرسیده است. خبرنگاران صنف ندارند و بارها و بارها گفته ایم جامعه ی خبرنگاری خانه ای ندارد و این مطالبه سال ها گفته می شود و سال هاست که شنیده می شود. مسئولین عزیز! امروز روز ماست؛  برای جامعه خبرنگاران خانه بسازید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلودگی هوا ترافیک رسانه مسکن برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۳۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالجلال ایری، با اشاره به گلایه مردم از اقساط بالای وام مسکن، گفـت: یکی از گلایه‌های مردم در سال‌های اخیر که با افزایش قیمت مسکن در سراسر کشور به ویژه کلانشهر‌ها بالاخص پایتخت مواجه بودیم، بالا بودن اقساط وام مسکن در برابر قدرت خرید پایین وام‌ها است. در کلانشهر تهران، برای خرید خانه به زوجین وام ۹۶۰ میلیون تومانی پرداخت می‌شود که اقساط آن حدود ۱۹ میلیون تومان است. این در حالی است میانگین قیمت هر متر خانه در پایتخت در سال جاری به بیش از ۸۰ میلیون تومان رسیده و با وام پرداختی تنها ۱۲ متر خانه می‌‎توان خریداری کرد.

این نماینده مردم در مجلس ادامه داد: اقساط سنگین وام مسکن و دلایل ناتوانی یا عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مسکن با بازه پرداخت طولانی‌تر و اقساط متعادل‌تر و نیز مبلغ بیشتر موضوعی است که حتما باید مورد بررسی و ارزیابی دقیق قرار بگیرد. یکی از موضوعاتی که به تصمیم‌گیری بهتر ما در این مورد کمک می‌کند، ارزیابی نحوه پرداخت وام در کشور‌های دیگر با میزان توسعه یافتگی متفاوت است.

وی افزود: با یک جست‌وجو ساده در این مورد متوجه می‌شویم که عمده کشور‌های پیشرفته دنیا برای خرید خانه تسهیلاتی با بازپرداخت ۲۰ الی ۳۰ ساله دارند که مبلغ تسهیلات نیز بخش قابل توجهی از مسکن‌ها را شامل می‌شود البته که متقاضیان از یک فرآیند اعتبارسنجی و رتبه بندی دشوار و سخت‌گیرانه‌ای عبور می‌کنند. اما نکته مثبت این نوع سیستم وام دهی این است که متقاضیان تسهیلات مسکن، بخش عمده‌ای از نرخ خانه را وام دریافت کرده و برای خانه دار شدن به آورده کمتری نیاز دارند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس در مورد عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات با اقساط بلند مدت، اضافه کرد: به نظر می‌رسد یکی از دلایل اصلی عدم تمایل بانک‌ها به پرداخت تسهیلات بلند مدت مانند وام مسکن، بی ثباتی اقتصادی است. چرا که با افزایش تورم و نواسانات اقتصادی در طول سالیان بازپرداخت وام، بانک‌ها دچار ضرر و زیان هنگفتی می‌شوند از این رو عمده بانک‌ها برای عبور از شرایط دشوار اقتصادی به سمت بنگاه‌داری و سرمایه‌گذاری در حوزه‌های سودآوری با بازه زمانی کم دارند.

ایری اضافه کرد: شاید اگر نرخ سود بانک‌ها در حوزه مسکن بر اساس تورم شناور باشد، بانک‌ها اقبال بیشتری برای ورود به این حوزه پیدا کنند. البته که قطعا دلایل دیگری هم دارد که همانگونه که پیشتر بیان کردم، باید مورد بررسی کارشناسان اقتصادی قرار بگیرد.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • رسیدن علیرضا سرلک به المپیک با فرمول تکراری
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • ادعای میرسلیم درباره حرکت اطرافیان خلخالی برای ریختن در خانه مردم
  • فیلم قدیمی؛ ترفند افراد خلخالی برای هجوم به خانه مردم!
  • قصه تکراری FIVB: دلتنگی برای این ستاره ایران