Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@21:49:20 GMT

چند درصد ازدواج‌های دانشجویی موفق بوده‌اند؟

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۴۱۳۶

چند درصد ازدواج‌های دانشجویی موفق بوده‌اند؟

به گزارش جهان نيوز به نقل از ایسنا، مهدی غلامی در همایش آموزش‌های هنگام ازدواج، اظهار کرد:در مساله ازدواج ما با چند مسئله اساسی روبه‌رو هستیم، کاهش رغبت جوانان و خانواده‌ها به ازدواج یک مسئله جدی است و از طرفی دیگر افزایش ازدواج‌های ناموفق مساله دیگر است زیرا که هدف از ازدواج، آرامشی است که جوانان از طریق ازدواج به آن می‌رسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در رابطه با ازدواج‌های ناموفق که منجر به طلاق می‌شود، تصریح کرد: طلاق یکی از تبعات اصلی ازدواج‌های ناموفق بوده و شامل طلاق‌های عاطفی و ناسازگاری‌هایی بین زوجین است که این مسائل در جامعه جزو مسائل جدی و قابل توجه است.

این مسئول افزود: تعداد طلاق‌های عاطفی بیش از تعداد طلاق‌های ثبتی است که در یکی از استان‌ها، سالانه ۱۰۰۰ کودک بی‌سرپرست به دلیل طلاق به یتیم‌خانه‌ها اضافه می‌شود که هیچ‌کدام از زوجین مسئولیت سرپرستی را قبول نمی‌کنند و از طرفی زمینه سرپرستی نیز برای این کودکان وجود ندارد.

وی گفت: طلاق‌های ثبتی معمولا استرس حاد و طلاق‌های عاطفی استرس مزمن دارند، بنابراین نیاز به آموزش‌های عمومی جدی است که در کشورهای دیگر این آموزش‌ها به صورت جدی ارائه می‌شود.

این مسئول در رابطه با آموزش‌های عمومی پیش از ازدواج، افزود: در بسیاری از کشورها آموزش عمومی در حال اجرا است که در کشور ما این آموزش جدی نیست و دچار چالش هستیم اما در کشورهای پیشرفته بیش از سی و شش ساعت آموزش پیش از ازدواج و آموزش‌های دینی داریم اما متاسفانه هنوز در جامعه ما آموزش عمومی داده نمی‌شود.

غلامی در رابطه با ورود نهاد نمایندگی به مقوله آموزش هنگام ازدواج، اظهار کرد: مجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهری در دانشگاه‌ها به دلیل بیست و دو سال برگزاری موفق جشن های ازدواج دانشجویی، توانسته تجربیات خود را وارد این پروژه کند. بعد از بیست و دو سال که برنامه‌های انگیزشی داشته‌ایم، مجموعه نهاد وارد مسائل آموزشی شد که آمار ازدواج‌های ناموفق دانشجویی کمتر از یک‌پنجم کف جامعه است. بیش از ۹۳ درصد موفقیت ازدواج دانشجویی داشته‌ایم.

رئیس ستاد ازدواج دانشجویی کل کشور خاطرنشان کرد: این آموزش‌ها حداقلی است برای اینکه تغییری را در زندگی ایجاد کنیم که باید چند مرحله را در این زمینه طی کنیم که شامل حساس‌سازی، مهارت‌افزایی، تغییر باور، تغییر سبک زندگی است. امیدواریم این طرح به سمتی برود که در همه استان‌ها مراکزی ایجاد شود که آموزش‌های تخصصی را برگزار کنند. کپی متن خبر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۴۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از بانک مرکزی، مهدی صحابی گفت: از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مبلغ ۴.۰۸۴ همت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان پرداخت شده است که این مبالغ نشان دهنده رشد تسهیلات ازدواج به میزان ۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

به گفته این مقام مسئول بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، مبلغ ۱.۵۵۴ همت تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند به متقاضیان پرداخت شده است که نشان دهنده ۲۳ درصد رشد بابت تسهیلات فرزندآوری نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

مدیر اداره اعتبارات درخصوص تسهیلات ودیعه مسکن نیز یادآور شد: از زمان ابلاغ مصوبه شورا در تیرماه سال ۱۴۰۱ تا تاریخ ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، تعداد ۵۰۰ هزار و ۵۵۶ نفر تشکیل پرونده داده‌اند که از این تعداد، ۴۴۱ هزار و ۷۶۷ نفر به مبلغ ۳۳.۴ همت تسهیلات دریافت کرده اند.

همچنین صحابی با اشاره به آمار وزارت راه و شهرسازی تصریح کرد: حسب آمار اخذ شده از سامانه طرح‌های جامع حمایتی مسکن وزارت راه و شهرسازی تا تاریخ ۰۹‏‏/۰۲‏‏/۱۴۰۳ تعداد ۱.۳۳۰.۷۹۵ نفر متقاضی جهت اخذ تسهیلات مزبور به بانک‌های عامل مراجعه نموده‌اند که از این تعداد، ۴۶۱.۴۴۲ نفر (در حدود ۳۵ درصد) بنا به دلایل درج شده در سامانه مذکور از جمله نداشتن مدارک موردنیاز، نداشتن وثایق قابل‌قبول، وجود معارض در زمین ملکی، نداشتن پروانه ساختمانی، عدم امکان تأمین سهم آورده متقاضی و. فاقد شرایط لازم جهت اخذ تسهیلات موصوف می‌باشند.

براین اساس، حسب آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۶۹،۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۷۹۳،۷۳۲ نفر (در حدود ۹۱ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‏‏‏‏‏‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند. ‏‏

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • چرا نرخ طلاق در استان البرز بالاست؟
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟