Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، عادل آذر صبح امروز پنجشنبه در شورای اداری لرستان با اشاره به اینکه من دینی دارم به نماینده های لرستان و نمایندگان استان های زاگرس نشین اظهار داشت: من در تاریخ روسای دیوان محاسبات هم بالاترین تعداد رای اعتماد را از مجلس دهم را گرفتم هم بالاترین درصد رای مثبت را گرفتم، این نبود جز اینکه محبت و تلاش و زحمات نمایندگان حوزه زاگرس به ویژه لرستان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: خیلی از دوستان فکر کردند به خاطر شعار و برنامه ای بود که به دیوان محاسبات دادم، شاید تصور این بود بخشی از رای گرفتن من مربوط به برنامه و صحبت های من بود، اما من خودم باورم این است که بیشتر این قضیه ناشی از لابی ها و تلاش های این دوستان عزیز و نمایندگان است که تشکر می کنم.

رئیس دیوان محاسبات کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه عمده یادداشت هایی که از سوی مدیران در جلسه به من رسیده مبنی بر این است که جسارت تصمیم گیری و اقدام را از ما نگیرید، گفت: توقع مدیران این است که دستگاه های نظارتی کمک کنند ما کار انجام دهیم.

آذر با بیان اینکه این شعار و آن چیزی که قانون اساسی به دیوان محاسبات واگذار کرده تحت عنوان صیانت از بیت المال خیلی حکیمانه است و با درایت تعریف شده است، تصریح کرد: وظیفه دیوان محاسبات تفریق است، اما ما از این ظرفیت صیانت و پاسداری استفاده کرده ایم و باورش داریم. پارادیم حاکم بر دیوان محاسبات، در یک کلام این است که باید نظارت را در خدمت توسعه آورد و خط مقدم این توسعه و کار اقتصاد و عمران شما مدیران هستید.

وی با تاکید بر اینکه شما مدیران را فرماندهان توسعه می دانیم، افزود: گاهی این ایراد مطرح می شود که چرا فقط قوه مجریه را نظارت می کنید، پاسخ ما این است که چون بالغ بر ۹۹ درصد بودجه در قوه مجریه است و کمتر از دو درصد در قوه قضاییه است. اغراق نمی کنم اگر می گویم اساس و بنیان توسعه قرار است توسط دستگاه های اجرایی در لرستان اتفاق بیفتد. قوه مجریه و مدیران آن در میدان توسعه هستند.

رئیس دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه ایمان داریم به اینکه باید از مدیران خود به عنوان خط مقدم توسعه حفاظت و پاسداری کرد، اظهار داشت: منظور تنها پاسداری از میز و صندلی و ارز و ریال نیست، بخش عمده ای از آن پاسداری از سرمایه های انسانی کشور است که بروز و ظهور آن شما مدیران هستید.

آذر با بیان اینکه قبل از اینکه مدیر ما دچار تخلف شود و پرونده ای برای او تشکیل شود باید کمکش کنیم، تصریح کرد: هوای شما را داریم قبل از اینکه پرونده برای شما مدیران تشکیل شود. فرمولی که به نظر ما رسیده این است که در بخش پیشگیری از تخلفات آموزش را در نظر بگیریم، طرح ارتقای دانش حقوق مالیه را در این راستا اجرایی می کنیم.

وی با تاکید بر اینکه بیشتر پرونده هایی که برای مدیران ما تشکیل می شود و سرو کارشان با دستگاه های نظارتی می افتد مربوط به برداشت نادرست از قوانین است، خوانش قوانین هم یک تخصص است، اینکه منظور قوانین چه بوده است، افزود: البته نمی شود انکار کرد که یکی از آسیب های ما خود قوانین هستند، بخشی را حق می دهیم به مدیران که قوانین ما آنطور که باید دقیق و شفاف نیست.

رئیس دیوان محاسبات کشور یادآور شد: در بخش سیاست هدایتگرانه این نهاد، مشاوره دادن به مدیران در حین اقدام و عمل را پیگیری می کنیم.

در حال تکمیل...

کد خبر 4687840

منبع: مهر

کلیدواژه: دیوان محاسبات خرم آباد عادل آذر بوشهر قزوین شیراز گرگان شهرکرد روز خبرنگار بیرجند خرم آباد سانحه تصادف آتش سوزی مشهد ایلام مجلس شورای اسلامی استانداری سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۴۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد

۱۱ آبان ۱۴۰۱ بود که از چک الکترونیکی رونمایی شد. ابزار پرداختی که بر اساس تبصره الحاقی به ماده یک قانون صدور چک مصوب سال ۱۳۹۷، امکان صدور آن به صورت قانونی فراهم شد و این نوع چک نیز مشمول قوانین و مقررات مرتبط با چک‌های کاغذی قرار گرفت.

چک الکترونیکی که آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با ارائه آماری گفت: از ابتدای رونمایی چک الکترونیکی یعنی آبان سال ۱۴۰۱ تاکنون حدود ۲۵۰ هزار فقره چک دیجیتال صادر شده و حدود ۲۰۰ هزار فقره از این چک‌ها هم نقد شده است.

کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: در حال حاضر ۱۲ بانک از جمله بانک صادرات، تجارت، پارسیان، رفاه، کشاورزی، پاسارگاد، رسالت، ملت، گردشگری، توسعه صادرات، توسعه تعاون و ملی خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند.

پیش از این هم مهران محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفته بود: در حال حاضر هر بانکی که دسته چک الکترونیکی به مشتری خود می‌دهد و آن مشتری، برگه چک الکترونیکی را صادر می‌کند و به ذی نفع می‌دهد، اگر ذی نفع یا گیرنده چک از طریق ابز‌ار‌های الکترونیکی همان بانک اقدام کند، می‌تواند وصول چک را به صورت کاملا غیر حضوری انجام دهد.

او افزود: چک‌های الکترونیک فعلا در بانک صادر کننده قابل پذیرش است، اما به تدریج با پیاده سازی کامل فرآیندها، امسال در سایر بانک‌ها نیز چک‌های الکترونیک نقد پذیر خواهد شد.

اما آیا بناست بانک جدیدی خدمت چک الکترونیکی را ارائه دهد؟ در همین رابطه آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی به باشگاه خبرنگاران جوان پاسخ داد: بله. ۳ بانک آینده، مسکن و سپه در صف تست و آزمون و انجام اقدامات فنی هستند در صورتی که آزمون‌ها موفق باشد می‌توانند سرویس‌ها را دریافت و خدمت را ارائه دهند.

پیش از این هم محمد نوری کارشناس امور چکی به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: چک الکترونیکی آخرین حلقه نهایی جهت تکمیل شدن فرآیند‌های مربوط به چک است که در قانون پیش بینی شده است به عبارتی چک الکترونیکی ابزاری جدید است اگر در ابتدای کار خیلی از بانک‌ها آن را ارائه نکنند در واقع سرعت حرکت آن کاسته می‌شود و اساسا به شکل صحیحی پا نمی‌گیرد. بنابر این ارائه خدمت چک الکترونیکی توسط بانک برای شکل گیری و پا گیری آن بسیار ضرورت دارد و باید به این فرآیند سرعت بخشید.

چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف می‌شود

در ادامه هم محرمیان معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی تاکید کرد: اکنون ۱۲ بانک مجهز به سیستم صدور چک الکترونیکی هستند و به تدریج همه بانک‌ها به این سیستم مجهز می‌شوند و همچنین تمام بانک‌ها در حال حاضر مجهز به سیستم پذیرش چک الکترونیک هستند. بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته چک کاغذی تا سه سال آینده در شبکه بانکی حذف و چک الکترونیکی جایگزین می‌شود.

به گفته کارشناسان این ابزار معاملاتی دارای مزیت‌های مختلفی از جمله امکات حذف دخل و تصرف است؛ موردی که فرزانی کارشناس اقتصادی با اشاره به آن در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد: این نوع چک جذابیت‌های خودش را دارد. تسریع در صدور چک، حذف دخل، تصرف و جعل توسط دارنده چک و کاهش مراجعه حضوری از مزیت‌های آن محسوب می‌شود. اقدام به صدور چک‌های الکترونیکی و استفاده از فناوری اطلاعات در مبادلات سبب کاهش هزینه‌های مبادلاتی می‌شود. همچنین تسریع و شفافیت در معاملات را می‌تواند به همراه داشته باشد که این مورد می‌تواند به اقتصاد کشور کمک کنند.

در ادامه هم سیاوش غیبی پور دیگر کارشناس اقتصادی به باشگاه خبرنگاران جوان می‌گوید: افزایش شفافیت در حوزه معاملاتی که با چک‌های الکترونیکی شکل می‌گیرد علاوه بر مزیت‌هایی که برای خود افراد دارد در بحث‌های مالیاتی هم به کمک دولت خواهد آمد. همچنین می‌تواند به رونق معاملات و حتی کاهش بار ترافیکی و صرفه جویی در زمان و هزینه‌ها نیز کمک شایانی کند امکان جعل را از بین می‌برد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۴ رسید
  • کاروان خدمت شهرداری کرمانشاه به منطقه ۳ رسید
  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • دستاوردهای ذوب آهن اصفهان در خدمت توسعه کشور است
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • هیچ پروژه‌ای در بابلسر نباید تعطیل شوند
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد