Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر در آذربایجان‌غربی با اشاره به برگزاری ۳۱۳ برنامه ویژه عید غدیر در سراسر استان، گفت: متاسفانه شاهد کم‌توجهی ادارات و دستگاه‌های فرهنگی به مقوله دهه امامت و ولایت هستیم که این امر تاسف‌انگیز است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم‌نیوز، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرحیم نجفقلی‌زاده سرایی عصر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: برنامه‌های بنیاد غدیر از سال ۸۷ آغاز شده و در تمام شهرستان‌های اعم از شیعه نشین و سنی نشین شاهد برگزاری برنامه‌های اثرگذار و اثربخش بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: غدیر و دهه امامت و ولایت در صورتی که بتوانیم مبانی آن را برای مردم تبیین کنیم به‌عنوان محور وحدت و همدلی اقوام مختلف اسلامی خواهد بود و باید برای این امر وارد کار شویم.

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر در آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: متاسفانه در سایه اختلافات نادرست میان شیعه و شنی شاهد تشکیل مذاهب تقلبی هستیم که در صدد تفرقه‌افکنی و مقابله با تفکرات سالم و صحیح اسلامی هستند.

وی، ادامه داد: در طول هفته غدیر سال‌جاری، ۳۱۳ برنامه محله‌محور با همت بسیجیان در حوزه‌ها و پایگاه‌های مقاومت اجرا می‌شود که در کنار برگزاری حلقه‌های صالحین، حلقه‌های معرفتی شناخت غدیر، ایستگاه‌های صلواتی، مسابقات ورزشی جام غدیر، تجلیل از شهدا و جانبازان سادات و نیز هایش‌های ویژه اقشار مختلف به‌عنوان برنامه‌های اصلی این دهه هستند.

حجت‌الاسلام سرایی، با اشاره به کم‌کاری ادارات و دستگاه‌های متولی امر فرهنگ در خصوص برنامه‌های فرهنگی نظیر دهه ولایت و امامت، تصریح کرد: متاسفانه از میان ۲۷ دستگاه تعیین شده برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در کشور، تنها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در میدان حضور دارد و سایر ادارت هیچ توجهی به موضوع ندارند.

وی، در خصوص عدم حضور استاندار و مدیران کل در جلسات شورای فرهنگ عمومی نیز بیان داشت: اینکه استاندار، مدیران و مسئولان عضو شورای فرهنگ عمومی از حضور در جلسات این شورا اجتناب ورزند و نیروهای ردیف چندم خود را برای شورای فرهنگ عمومی اعزام کنند، قطعا نتیجه بهتری از این نمی‌توانیم بگیریم.

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر در آذربایجان‌غربی، بر لزوم حضور جدی مسئولان متولی در عرصه فرهنگ برای گرامیداشت ایام دهه غدیر تاکید کرد و گفت: نباید مسئولان با بهانه‌هایی نظیر نبود بودجه خود را کنار بکشند چراکه تمام دستگاه‌های حوزه فرهنگی بودجه‌های دولتی دارند و باید برای  چنین مراسماتی قدم پیش گذارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۷۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است

حجت الاسلام و المسلمین «سیدعلی قاضی عسکر»، دهه کرامت را فرصت مناسبی برای ترویج سیره ائمه معصومین(ع) دانست و اظهار کرد: مردم طالب معارف و آموزه های دینی هستند، از همین رو اگر بتوانیم از نظر محتوایی پاسخگوی نیازهای روز جامعه و مردم باشیم، در مخاطبان تاثیرگذار خواهد بود.

تولیت آستان حضرت عبدالعظیم(ع) بیان کرد: با توجه به تهاجم فرهنگی که در جامعه با آن روبرو هستیم و برنامه های دشمن برای معرفی الگوهای غربی به دختران و بانوان، ایام دهه کرامت فرصتی مغتنم برای معرفی الگوهای برتر معرفی شده از سوی جهان اسلام است.

وی با اشاره به برنامه دشمن برای انحراف نسل جوان و تأثیر سوء بر جامعه بانوان، گفت: ضرورت دارد که همه دستگاه ها و مراکز فرهنگی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، تلاش کنند، مبارزه با آسیب های اجتماعی باید به شکل صحیح و با اقناع صورت گیرد و برخوردهای تند نمی تواند اثربخش باشد.

 حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر همچنین بر لزوم بهره گیری از ظرفیت مساجد، دستگاه ها و نهادها، چهره ها و شخصیت های فرهنگی و هنری برای تحقق شعار سال تاکید و خاطرنشان کرد: با توجه به فراهم بودن زیرساخت های لازم، با تعامل و همکاری میان مجموعه ها و دستگاه ها می توان برای تحقق شعار سال با مشارکت مردمی تلاش کرد تا شاهد یک جهش اقتصادی در حوزه اقتصادی و صنایع باشیم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • تصویب تشکیل بنیاد شیخ انصاری در دزفول
  • دستگاه‌های فرهنگی برنامه‌های شاخص خود را برای سال جاری تعیین کنند
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • کشف روزانه ١٢ سلاح غیر مجاز در استان کرمان
  • چند حقیقت شگفت انگیز درباره کشور هند و فرهنگ مردم آن