Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابراهیم بخشایش، مدیر اجرایی طرح آموزشی بصائر که هفتمین همایش معرفی آن در سالن اجتماعات مسجد ولی‌عصر (ع) میدان ولی‌عصر تهران، انجام شد در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: همایش معرفی طرح بصائر انجام شد در این مراسم سعید حاجیان آیاتی چند از کلام الله مجید را تلاوت کرده و علیرضا موذن مولف کتابهای سواد رسانه ای به بیان نکاتی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دکتر موذن در خصوص ضرورت برگزاری دوره بصائر و مشکلات و نابسامی های جامعه ما در حوزه فرهنگ و دین گفتگو و به بیان نکاتی پرداختند و داوطلبان را برای شرکت در طرح بصائر تشویق نمودند.

 بخشایش افزود: در این همایش  از برگزیدگان سال تحصیلی گذشته تجلیل شد. امیرمحمد سنگری، علیزاده، مجید اصفهانیان، امیرحسین هدایتی، غضنفری مقدم، شعبانی و امید شریفیان، حائزین رتبه‌های اول سال تحصیلی گذشته با اعطای لوح و کمک هزینه عتبات عالیات تجلیل به عمل آمد. از رحیمی، خاکساردوست، دری صفت، پور انتظامی، عطایی و مهاجر، حائزین رتبه‌های دوم و سوم سال تحصیلی گذشته با اعطای  کمک هزینه سفر به مشهد مقدس تجلیل شد. همچنین به محمدعلی جواهریان، شکارچی، زاده رعیت، هشیار بالا و روانبخش، منتخبان دوره خانواده نوین و نهضت فمنیست تجلیل به عمل آمد.  

مدیر اجرایی طرح آموزشی بصائر در خصوص این طرح گفت:طرح بصائر که چهار سال از آغاز آن می گذرد که در ابتدا با همکاری موسسه سدید به مدیریت سعید حاجیان آغاز شد،  بعد از مدتی  هم در خصوص محتوا و سرفصل دروس، هم اندیشی صورت گرفت و با گفتگوهای مکرر شورای علمی  برای طرح بصائر، شش عنوان آموزشی پیش بینی شد.

وی افزود: در شورای علمی شش عنوان آموزشی برای دو سال تحصیلی مصوب شده است که شش عنوان آموزشی سال تحصیلی از مهرماه تا اردیبهشت ماه نزدیک به ۲۵ هفته را تشکیل می دهد.

 بخشایش با اشاره به عنوان سرفصل دروس گفت: «در جستجوی محور مقدس» عنوان یک درسنامه امامت شیعی که مولف آن دکتر موذن هستند که ظرف چند ماه آینده به صورت کتاب منتشر می شود.

مدیر اجرایی طرح بصائر همچنین خاطرنشان کرد: «دیگر عجیب نیست» عنوان سرفصل دیگری از دروس این طرح آموزشی است و شامل گزاره ها و احادیثی است که در خصوص امام دوازدهم (عج) به کار می رود، در گذشته احادیثی را مورد خدشه قرار می دادند و در نهایت تشیع را یک مذهب عقب افتاده معرفی می کردند، این شبهات پیرامون امام عصر(عج) مطرح بود. در نهایت در این طرح اینطور عنوان می شود که این احادیث نه تنها باعث عقب افتادن تشیع نمی شود بلکه باعث حقانیت تشیع می شود.

وی افزود: «بزرگ استراتژیست دوران ما» سومین عنوان دروس این طرح  از دکتر موذن است که تا پایان سال به صورت کتاب عرضه خواهد شد. عنوان دیگر کتاب تاریخ اسلام از حجت الاسلام غلامی است که تاریخ قرآن و حدیث است و به صورت هفتگی در خدمت دانشجویان  هستیم.

بخشایش عنوان کرد: سه جامعه مخاطب پیش بینی کردیم، اساتید جلسات قرآنی،  معلمان دینی و قرآن و پرورشی و سومین گروه مخاطب بین ما مبلغین و فعالان فرهنگی هستند،  تا به امروز نیز حدود ششصد نفر را آموزش دادیم، اغلب مخاطبین ما از تهران و پرند و اشتهارد بودند.

وی در ادامه در خصوص اهدافی که برای طرح پیش بینی شده تصریح کرد: ارتقا علمی اساتید جلسات قرآن و تسلط آن ها بر پاسخگویی به شبهات در جلسات قرآن از جمله اهداف این طرح آموزشی بوده است، اینکه در جلسات قرآن علاوه بر تلاوت قرآن به مسایل معارفی اهل بیت (ع) بیش از گذشته بها دهند، از جمله دغدغه های مسئولین این طرح بوده است.

بخشایش عنوان کرد: طرح بصائر در ابتدا به صورت ترمیک انجام می شد و هر فصل یک ترم برگزار می شد، در شورای علمی مصوب شد که به صورت سال تحصیلی این کار را انجام دهند در ابتدا به صورت فصلی انجام می دادیم و همایش ها بصورت سالیانه انجام می شود.

وی با اشاره به همایش معرفی هفتمین دوره این طرح عنوان کرد: این همایش در واقع دومین همایشی است که نظام سال تحصیلی را داریم، در این همایش معرفی طرح انجام شد و ثبت نام از دانشجویان به عمل می آید در سال تحصیلی آینده در ۵ نقطه، طرح را اجرا خواهیم کرد،  چهار مرکز در تهران و یک کلاس در مشهد. حسینیه ای در شمال تهران، مسجد ولیعصر(عج) در مرکز تهران، حسینیه بیت الزهرا(ص) در شرق تهران و دارالقرآن آیت الله حکیم در جنوب تهران که با این پراکندگی، امیدواریم تعداد زیادی از داوطلبان جامعه قرآنی در این کلاس ها حضور پیدا کنند.  

 علاقه‌مندان شرکت در این طرح قرآنی می‌توانند جهت ثبت‌نام  رایگان و کسب اطلاعات بیشتر به سایت این طرح به نشانی www.basaaer.com مراجعه فرمایند. 

کد خبر 4687168

منبع: مهر

کلیدواژه: فعالیت های قرآنی همایش قرآنی قرآن کریم فعالیت های قرآنی سهروردی علوم انسانی کنفرانس بین المللی طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی معرفی کتاب آیت الله جوادی آملی فلسفه قرآن انجمن آثار و مفاخر فرهنگی علوم انسانی اسلامی دانشگاه مذاهب اسلامی آیت الله محمد آصف محسنی قرآن کریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۷۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سرتیپ طالب‌زاده به مناسبت فرارسیدن روز معلم در جمع معلمان و اساتید نیروی هوایی ارتش با اشاره به نقش مهم معلم در آموزش و تربیت نسل جوان در کشور با بیان اینکه نگاه کردن به معلمی به عنوان یک شغل، کاملا اشتباه است اظهار داشت: کار و حرفه معلمی شغلی آینده ساز و انسان ساز است، چنانچه بعد از جنگ جهانی دوم دولت‌های غربی، اساتید و علم آن‌ها را در راستای اهداف خود به کار گرفتند و در بخش‌های مختلف از جمله صنعت به موفقیت‌های بسیاری دست یافتند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به نقش معلم در طول تاریخ ایران اسلامی گفت: ما در طول تاریخ معلمان و اساتید بزرگی در حوزه دین و اخلاق داشتیم که اگر به آن‌ها رجوع کنیم بی شک در زمینه‌های مختلف به موفقیت‌های زیادی خواهیم رسید.

امیر سرتیپ طالب‌زاده با تاکید بر نقش آموزش در ۸ سال دفاع مقدس و موفقیت در عملیات‌های مختلف جنگ با بیان اینکه در زمان جنگ تجهیزات ما به دلیل تحریم و نبود قطعه زمین‌گیر بود، اما به دلیل مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد گفت: در زمان جنگ نیروی هوایی و خلبانان ما بسیار عالی جنگیدند و این رزم زیبا و شجاعانه خلبانان نیروی هوایی ارتش در زمان جنگ به این دلیل بود که آن‌ها بسیار دقیق توسط اساتید خود آموزش دیده بودند.  

معاون هماهنگ‌کننده نیروی هوایی ارتش با اشاره به لزوم آموزش‌های اخلاقی بعد از آموزش‌های تخصصی در نیروی هوایی ارتش گفت: آموزش تخصصی هوایی در کنار آموزش اخلاق، معرفت و نحوه رزم آوری از مهمترین نکاتی است که در مراکز آموزشی به دانشجویان و کارکنان در حین خدمت آموزش و یادآوری می‌شود تا اخلاق را همواره در اولویت و سرلوحه کار‌های خود قرار دهند و این اهداف جزئی جدا ناپذیر از اهداف آموزشی این نیرو است.

دیگر خبرها

  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • دارالقرآن الکریم حرم مطهر رضوی، منادی قرآن و معارف اهل بیت(ع)
  • دکتر ابراهیمی «روز معلم» را به اساتید، مدرسان و فعالان علمی و آموزشی خانواده بزرگ بانک سپه تبریک گفت
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد
  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • پیام تبریک فرمانده کل ارتش به مناسبت روز معلم
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه