Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-05@02:16:31 GMT

انعقاد قرارداد طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۹۸۴۳۱

به گزارش ایلنا به نقل از  مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، این قرارداد همکاری با هدف تداوم اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، در مراسم سالگرد جهاددانشگاهی میان محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی  منعقد شد. براساس این گزارش ، در راستای پیاده سازی و اجرای برنامه‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در زمینه ی کارآفرینی و اشتغال، استفاده از ظرفیت نهادهای توسعه‌ای به عنوان یکی از مولفه‌های ضروری در نظر گرفته شده است؛ یکی از طرح‌های کارآمد حوزه اشتغال، طرح توسعه کسب وکارهای خرد و خانگی است که در آن از ظرفیت جهاددانشگاهی در نقش یک سازمان توسعه‌ای استفاده شده و در مرحله ی پایلوت در ۹ استان کشور دستاورد‌های قابل توجهی  داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع این تفاهم نامه توسعه و بهبود مستمر و پایدارسازی کسب وکارهای خرد و خانگی در چارچوب طرح ملی توسعه ی مشاغل خانگی و از طریق پیاده سازی الگوهای موفق، توسعه اشتغال و کارآفرینی در مناطق، رسته‌ها و گروه های هدف با تاکید بر مناطق روستایی و توسعه کسب وکار‌های خرد و خانگی از نظر مهارت، استاندارد‌ها، کیفیت، تکنولوژی، حضور در بازار، برندسازی محصولی و منطقه ای است. این قرارداد دارای ۳ فاز اجرایی به شرح زیر است: فاز اول، پیاده سازی طرح ملی توسعه ی مشاغل خانگی و شناسایی مزیت‌ها و فرصت‌هاست که شامل بررسی و مطالعه ظرفیت‌ها، مزیت‌ها و امکانات موجود، تعامل با دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی و ثبت نام متقاضیان در سامانه ی inhb.ir می شود. فاز دوم شامل پیاده‌سازی طرح ملی توسعه ی مشاغل خانگی و توانمندسازی ۴۰ هزار نفر از متقاضیان مشاغل خانگی است که دارای سه مرحله ی ارزیابی و استعداد سنجی متقاضیان، مشاوره و هدایت متقاضیان و آموزش است. فاز سوم اتصال به بازار و توسعه و پایدارسازی مشاغل خانگی برای ۴۰ هزار متقاضی در ۳۱ استان است که شامل جلب مشارکت کارآفرینان، خبرگان، خیرین و... و تیم سازی و شبکه سازی، هدایت و مشاوره ی صاحبان مشاغل خانگی به ارتقای کمیت و کیفیت محصولات و بسته بندی، برندسازی و استاندارد سازی و کمک به تنظیم برنامه‌های فروش و شکل دهی و ظرفیت سازی بازارهای فیزیکی و الکترونیکی می شود. زمینه‌های همکاری در این تفاهم نامه شامل؛ انجام مطالعات به منظور آسیب شناسی، بهبود و ارتقای کمی و کیفی کسب وکارهای خرد و خانگی، تدوین و پیاده سازی الگوهای موفق از شبکه کسب وکارهای خانگی در سراسر کشور در جهت پیوند آن با اقتصاد ملی، ایجاد هم‌گرایی و هم سویی بین کسب وکارهای بزرگ و خرد و خانگی با ایجاد و تقویت زنجیره ی ارزش، اجرا و پیاده سازی طرح‌های اشتغال و کارآفرینی در مناطق روستایی کشور با تاکید بر روستاهای کانونی، اجرای طرح‌های توانمندسازی و اتصال به بازار برای متقاضیان کسب وکارهای خرد و خانگی در چارچوب طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و شناسایی و ترغیب پیش رانان برای توسعه ی کمی و کیفی کسب وکار‌های خرد و خانگی است. همچنین توسعه ی کسب وکارهای خرد و خانگی در جهت صادرات و عرضه در بازارهای جهانی، توسعه بازار فروش و عرضه محصولات کسب وکارهای خرد و خانگی با استفاده از ظرفیت های شرکت‌ها و برندهای بزرگ و موفق، بسترسازی برای شکل گیری شبکه و برند قوی ملی و بین المللی کسب وکار‌های روستایی و خرد و خانگی با بهره گیری از الگوهای موفق بین المللی، همکاری در تربیت کارگزاران و تسهیل گران اشتغال روستایی و کسب وکارهای خرد و خانگی و حمایت و همکاری در تامین نیازها، زیرساخت و منابع مورد نیاز برای پیشبرد طرح‌های اجرایی اشتغال در مناطق روستایی و پیاده سازی کسب وکارهای خرد و کوچک از دیگر زمینه های تفاهم نامه ی همکاری بین جهاددانشگاهی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اشتغال مشاغل خانگی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۸۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ

تین نیوز

در حالی که از دو دهه قبل در شهرهای توسعه یافته، تامین پارکینگ به عنوان یکی از عوامل اصلی تقاضای القایی ترافیک شناخته شده و سیاست محدود کردن فضاهای توقف خودرو در مراکز پرترافیک در دستور کار قرار گرفته است، شهرداری تهران مشغول اجرای طرحی با عنوان «نهضت پارکینگ سازی» است. 

به گزارش تین نیوز، مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران گفت: با توجه به وسعت، مختصات جغرافیایی و تراکم جمعیت در منطقه ۱۶، ساخت پارکینگ های محلی، منطقه ای و حاشیه ای همچون زیرسطحی جوادیه با ظرفیت ۱۰۵ خودرو در ۲ طبقه و پارکینگ بعثت با ظرفیت ۵۸۲ جای پارک در ۶ طبقه از برنامه ها و اولویت های شهری این منطقه است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل شهرداری تهران  با همراهی جمعی از مدیران شهری منطقه ۱۶ از آخرین وضعیت اجرایی پروژه های حمل و نقل ترافیکی این منطقه بازدید و درباره رفع موانع اجرایی و تسریع عملیات عمرانی این پروژه بحث و تبادل نظر کردند.

شهریار افندی زاده در حاشیه بازدید از مسیرهای بزرگراهی با اشاره به وجود چهار مسیر بزرگراهی آزادگان، شهید یارجانی، شهید تندگویان و بعثت در این منطقه، افزود: با وجود مرمت و بازسازی تجهیزات ایمنی بزرگراهی از قبیل گاردریل و نصب نیوجرسی، ایمن سازی ۲۷ دماغه بزرگراهی با ۵۶ قطعه کاشن تانک و ۱۴۵ قطعه استوانه و همچنین خط کشی طول مسیر رفت و برگشت، این منطقه نیازمند توجه ویژه بیشتری به ساماندهی و ارتقای ایمنی تجهیزات ترافیکی در طول مسیر این بزرگراه ها است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران اظهار کرد: اصلاح هندسی و ایمن سازی، پهلوگاه بزرگراهی، مسقف سازی و زیرسازی دو پایانه حمل و نقل عمومی، عملیات اجرایی و بهسازی ایستگاه های BRT، ساخت پارکینگ های طبقاتی و اورهال پارکینگ های روتاری از دیگر اقدام های مهم و شاخص منطقه ۱۶ شهرداری تهران هستند.

افندی زاده ادامه داد: پروژه پارک حاشیه ای به عنوان بزرگترین پروژه ترافیکی از نظر نظم بخشی اجتماعی و شهری همچون مناطق ۱؛ ۴ و ۵ شهر تهران با بیش از ۳۰ هزار قطعه پارکینگ حاشیه ای، در دستور کار این منطقه نیز قرار خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • زرشک افین و عناب خوسف در مسیر ثبت در جیاس
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • انعقاد قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله
  • پول‌ های زیر فرش/ پردرآمدترین مشاغل خانگی کدام‌اند؟