Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، سعید نمکی در حاشیه مراسم روز خبرنگار با حضور در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درباره اخبار منتشر شده در زمینه تخلفات و انحرافات ارزی در سامانه تیتک سازمان غذا و دارو همچنین واردات داروی تقلبی اوستین در سال ۱۳۹۳ که به نابینایی ۵۲ نفر انجامید، گفت: «تیتک» سامانه‌ای بوده که می‌توانسته به ثبت و ضبط اطلاعات کمک کند اما همانطور که مطرح شده نارسایی‌هایی داشته و اکنون حدود چهار ماه است که ما روی این سامانه کار می‌کنیم تا بتوانیم آن را باز نگری و تعمیر و داشبوردهای مدیریتی قابل پیگیری و پایش را روی آن نصب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم قوی آی تی در این زمینه در حال کار است.

وی ادامه داد: سامانه «تیتک» اشکالاتی داشته، اما اینکه اکنون بخواهم تمام این ادعاها را تایید کنم، لازم است بررسی بیشتری شود. اخیرا چند پرونده جدید را تحویل مقامات قضایی دادیم.

نمکی افزود: پرونده‌هایی که مربوط به زمان خودم بوده را رسیدگی کرده‌ام و دو سه روز گذشته پنج پرونده را تقدیم مراجع ذیربط کردیم تا بررسی کنند.

وزیر بهداشت ادامه داد: سامانه «تیتک» زیرساختی است که اگر از آن بهره برداری درست و نقایص آن برطرف شود و از بخش خصوصی به نظام حاکمیتی منتقل شود، قابلیت‌هایی دارد که می توان از آن استفاده درست کرد.

نمکی در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره واردات داروی تقلبی اوستین در سال ۹۳ گفت: یک کارمند آنجا تخلف کرده بود که او را تحویل مراجع قضایی دادیم. ما پرونده‌ها را بدون سروصدا و تشویش اذهان عمومی پیگیری می‌کنیم. در این زمینه نیز پرونده تحویل مقامات قضایی است.

وزیر بهداشت در پاسخ به سوالی درباره رسیدگی به تخلفات ارزی، گفت: بارها و بارها این کار را انجام داده‌ام البته بنا ندارم که در کشور ایجاد تشویش و بهم ریختگی اذهان عمومی شود. مستندات زیادی دارم که کتبی، محرمانه و غیرمحرمانه آن‌ها را پیگیری کرده‌ام و بعضا هم به سرانجام رسیده است.

وی افزود: در زمان حضور در سازمان برنامه و بودجه نیز حرکت‌هایی را شروع و بسیاری از اینها را جمع و جور کرده بودم. این مواردی که اکنون می‌بینید از دسترس ما خارج بوده است. البته اشکال ساختاریست و اشکال فردی نیست. ساختارمان به گونه‌ای بوده که متاسفانه در آن ردیابی همه چیز میسر نبود.

نمکی ادامه داد: از روزی که به وزارت بهداشت آمدم در حال شفاف سازی این موارد هستم و امیدوارم تا یکی دو ماه آینده هیچ حرکت غیرشفاف نه تنها در حوزه غذا و دارو بلکه در حوزه هایی مانند درمان و.... هم نداشته باشیم.

وزیر بهداشت در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا وزارتخانه می‌تواند مقابل مافیای دارو بایستد، گفت: از آنجا که خداوند همواره حامی حق و حقیقت است، من اصلا برای چیزی به عنوان مافیا اصالت قائل نیستم. اگر هم مافیایی شکل گرفته به دلیل برخی کوتاهی‌ها بوده است. اکر واقعا قسمت‌هایی که تابع شفافیت هستند، چه در رسانه و چه در نظام که البته فراوان هم هستند، با یکدیگر منسجم حرکت کنند، اصلا قدرتی به نام مافیا نمی‌شناسیم و البته اصالتی هم برایش قائل نیستم.

نمکی افزود: البته معتقدم این بحث را زیادی بزرگ کردیم. اصلا چیزی به اسم مافیا اصالت ندارد. ما که تابع شفافیت هستیم، نمی ترسیم و خدا را ناظر بر اعمالمان می دانیم. اگر باهم یک دل باشیم، آن اندیشه نمی‌تواند در جامعه رشد کند.

وی در پایان گفت: اکنون هم در زمینه شفاف‌سازی چه در غذا و دارو و چه قسمت های دیگر راه زیادی رفته‌ایم و همچنان در حال کار هستیم. من از روزی که آمدم در این حوزه کار می کنم. خوشبختانه قسمت زیادی از راه را رفته‌ایم و تا یکی دو ماه دیگر هر حرکتی در اینجا کاملا در یک اتاق شیشه‌ای قابل رصد برای رسانه‌ها و مردم خواهد بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو واردات آی تی بخش خصوصی برنامه و بودجه وزارت بهداشت دارو درمان وزارتخانه رسانه رشد سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی داروی تقلبی سعید نمکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۹۹۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: از هشتم تا چهاردهم اردیبهشت سال جاری، ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیرصنفی در سطح بازار استان صورت گرفته است که منجر به تشکیل ۶۳ پرونده به ارزش ریالی ۷.۳ میلیارد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت، فرزاد سردارزاده از انجام ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی طی یک هفته گذشته در سطح بازار استان خبر داد و اظهار کرد: ۷۱ مورد تخلف در بازرسی‌های صورت گرفته از سطح بازار استان کشف شده است.

وی افزود: در همین راستا برای این تعداد تخلف کشف شده، ۶۳ مورد پرونده برای متخلفان به ارزش ریالی هفت میلیارد و ۳۵۴ میلیون ریال تشکیل شده است.

معاون نظارت و بازرسی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان خاطرنشان کرد: در مدت یاد شده ۶۹ مورد گزارش مردمی ثبت شده که تخلفات احراز و ۹ پرونده برای این واحدها تشکیل شده است.

سردارزاده ادامه داد: نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی می‌تواند انواع تخلفات مانند گران‌فروشی و کم فروشی را کنترل و رفاه و آرامش را برای شهروندان در سطح بازار فراهم کند.

وی اضافه کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله کم‌فروشی، گران‌فروشی و درج نشدن قیمت، واحدهای متخلف صنفی را با شماره تلفن ۱۲۴ معرفی کرده و یا با مراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت موارد تخلف را گزارش کنند.

کد خبر 751144

دیگر خبرها

  • تشکیل پرونده قضایی برای سریال افعی تهران
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • آکسیوس : آمریکا تحویل یک محموله مهمات به اسرائیل را به تعویق انداخت
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت / داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • تخلف زیر گوش وزارت بهداشت/داروخانه‌ها دیگر کاره‌ای نیستند+فیلم
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی