Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛نشست مشترک وزیر بهداشت با مدیران کل سازمان غذا و دارو در دانشگاه علوم پزشکی تهران امروز برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، سعید نمکی با تاکید بر اینکه انسان توسعه‌یافته غایت توسعه است و باید سعی کنیم نیروی انسانی را به سرمایه انسانی بدل کنیم، گفت: آنچه درباره تحقق توسعه در یک جامعه مطمح نظر است، تحقق انسان توسعه‌یافته است و حتی بیش از زیرساخت‌های توسعه‌یافتگی برای یک ملت ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نمکی خطاب به مدیران کل سازمان غذا و دارو گفت: امکان دارد از خود بپرسید من چه وزیری هستم که پی در پی معاون عوض می‌کنم. جوابش این است؛ عزیزان من با کسی رودربایستی ندارم. درباره مصالح مردم با کسی رودربایستی ندارم. مهدی پیرصالحی اگرچه از معاونان پاک‌دست بنده بود اما من بارها از وی خواستم منطبق با دد لاین‌های ما حرکت کند. ما واقعا هیچ فرصتی اضافه‌ای نداریم. اجرا نشد و من هم بدون شک با هیچ احدالانسانی در این مهم شوخی ندارم.

وزیر بهداشت ادامه داد: می‌توانید بپرسید شما که اینقدر دعوی شفافیت دارید؛ چه کردید یا چه گام‌هایی می‌توانید بردارید؟ در سازمان غذا و دارو اتفاقات مثبت زیاد افتاده و ما نباید اجازه بدهیم چند فرد حیثیت جامعه داروسازی کشور را زیر سوال ببرند. بنابراین پیش زمینه، باید اذعان کنیم یکی از معضلات بزرگ سازمان غذا و دارو در سال‌های پیش عدم شفافیت بوده است. ما فریاد می‌زنیم و گویا برداشت می‌کنند ما با شخص خاصی خصومت داریم.

وی افزود: کسی حق ندارد با پیش‌داروی پا در این سازمان بگذارد. گفته‌ام شما حق ندارید به پروپای کسی بپیچید که می‌خواهد درست کار کند، حتی اگر فرد مذکور تخلفاتی در گذشته داشته باشد. حق ندارید بی‌عدالتی در حق کسی روا بدارید اما من عمق مطلب را نمی‌دانستم. یکروز از پیرصالحی شکوه‌ای من باب تخصیص ارز داشتم. بنابراین جلسه‌ای با حضور اسحاق جهانگیری، رییس‌کل بانک مرکزی و پیرصالحی گذاشتیم. از پیرصالحی پرسیدیم چقدر ارز گرفتید؟ مقداری را اذعان کردند. اما رئیس کل بانک مرکزی طبق صورت‌حساب‌ها مبلغ دیگری را اعلام کرد. اختلاف رقم هم که یک‌قران دو قران نبود. من که ذهنم در سازمان برنامه و بودجه با ارقام شکل گرفته اولین بار به شدت کم آوردم. گفتم شما برای من در حضور  معاون اول رئیس‌جمهوری حیثیت نگذاشتید.

وزیر بهداشت همچنین گفت: پیرصالحی گفت کسی به من اطلاعات نمی‌دهد. پرسیدم سامانه سازمان برای چه کاری است؟ پیرصالحی گفت من اطلاعاتم را از بانک مرکزی تغذیه می‌کنم و اطلاعات بانک مرکزی هم برای من بیات است. تازه حساسیت‌های من بیشتر شد که چه اتفاقی افتاده است.

وی افزود: کمی بیشتر ورود کردم و از غلامرضا اصغری ردیس سازمان و غذا و دارو شروع کردم. گفتم شما از سامانه تیتک اطلاع دارید؟ّ گفت من شناسه اینها را در اختیار ندارم و این شناسه فقط دست یکی دو - نفر است. گفتم پس درب سازمان غذا و دارو را باید ببندید. گفتم جایی‌که رییس سازمان دسترسی به اطلاعات ندارد چرا همچین اداره‌ای را باز گذاشتید؟

برچسب ها: وزیر بهداشت ، مدیران کل سازمان غذا و دارو

منبع: خرداد

کلیدواژه: وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۱۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین نیکنام، دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین الملل که در این همایش ریاست پنل سلامت را برعهده داشت، ضمن اشاره به توانمند‌های حوزه سلامت و فرصت‌های تجاری و سرمایه گذاری در آفریقا، اهمیت گسترش تعاملات با کشور‌های آفریقایی را تشریح کرد.

در این پنل، مدیران ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، مدیران سندیکا‌های دارو، انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی، مدیران شرکت‌های دارو سازی، رئیس انجمن بیمارستان سازی و میهمانانی از کشور‌های زیمباوه، مالی، اتیوپی و الجرایر حضور داشتند.

اعضای پنل ایرانی از حوزه‌های دارو، درمان و گردشگری سلامت، تجهیزات پزشکی، آموزشی، توسعه، جمعیت هلال احمر، سازمان سازمان انتقال خون، انستیتو پاستور ایران، ضمن توضیح درباره توانمندی صادراتی حوزه کاری خود، خواستار افزایش سطح تعلامات با کشور‌های آفریقایی شدند.

درادامه، میهمانان آفریقایی با تمجید از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت، علاقمندی خود را جهت گسترش همکاری تجاری با حوزه سلامت ایران اعلام کردند.

نیکنام در پایان گفت: گسترش همکاری ایران و آفریقا در حوزه سلامت قابل پیگیری است و انتقال تجارب و خدمات سلامت به این کشور‌ها وجود دارد.

به گزارش آنا، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) از روز شنبه  ۸ اردیبهشت با حضور رئیس جمهور افتتاح و به مدت پنج روز ادامه دارد. این نمایشگاه میزبان ۲۰۰۰ صاحب نظر از ۸۰ کشور می‌باشد و ۸۰۰ شرکت ایرانی در این نمایشگاه توانمند‌های خود را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • اظهارات وزیر خارجه انگلیس درباره توافق آتش بس در غزه
  • فیلم اظهارات عجیب سخنگوی شورای شهر تهران | مشکلات تقصیر گرگ‌های رسانه‌ای افتاد!
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد