Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از تبریز اولین مدرسه عالی مهارتی رباتیک کشور در شهر اولین ها (تبریز) و به دست بابک نگاهداری نماینده تام الاختیار ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز و آیت الله ملکوتی نماینده مردم شریف استان در مجلس خبرگان رهبری، پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی، مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی و سما استان و با حضور حداکثری علاقه مندان علم، دانش و فن آوری ظهر امروز افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد نریمانی راد دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان شرقی در حاشیه این مراسم ضمن ارائه گزارشی با اشاره به توانمندی های خاص مدرسه عالی رباتیک در زمینه آموزش دوره های ویژه رباتیک و طراحی و ساخت ربات های مختلف با قابلیتهای وی‍ژه گفت: «کلیه مراحل طراحی، ساخت و تست رباتهای پرنده در مدرسه عالی رباتیک سما تبریز و با همکاری 7 نفراز دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته های کامپیوتر و نرم افزار دانشکده سما تبریز انجام شده است»

وی مهمترین وی‍ژگی ربات پرنده با قابلیت نصب دوربین را دقت در انجام ماموریت های محوله، عبور از موانع پیچیده، جابه جایی اشیا با وزن حدود 3 کیلوگرم، حفظ تعادل بسیار بالا و دارای استفاده های کاربردی در ارسال و مراسلات روزمره و استفاده در مکانهایی که خطرات جانی متوجه انسان می باشد برشمرد و افزود: عمده فعالیت مدرسه عالی رباتیک سما تبریز تمرکز بر روی برگزاری دوره های آموزشی، ویژه رباتیک، طراحی و ساخت انواع ربات های انسان نما، ربات پرنده، ربات خانگی و ربات آتش نشان و شرکت در مسابقات ملی و بین المللی است.

دبیر شورای نظارت و هماهنگی سما استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: ربات شبه انسان با نام جینو محصول تولید شده در مدرسه عالی مهارتی رباتیک است که دارای چهار درجه آزادی می باشد و کلیه مراحل طراحی و تولید آن برای اولین بار در کشور در مدرسه عالی مهارتی رباتیک سما تبریز که برای کودکان با جذابیت های بصری آموزش داده می شود.

وی ادامه داد: این ربات دارای سنسور تشخیص موانع، شنوایی و لامسه است که به اجسام، صدا و لمس واکنش نشان می دهد می باشد و مهارت آموزان این ربات توانایی برنامه نویسی با M-Black را به صورت تصویری آموزش می بینند.

نریمانی راد افزود: از دیگر اقدامات انجام شده در مدرسه عالی رباتیک سما که با استقبال گسترده روبرو شده است راه اندازی خط تولید پک های آموزشی ویژه مدرسه رباتیک با برند SRL و به تعداد هزار پک برای استفاده در مدارس و آموزشکده های سما و مراکز علمی و آموزشی می باشد. همچنین امکان صادرات این پک آموزشی منحصر بفرد برای کشورهای همجوار میسر می شود.

316 / 167 مدرسه عالی مهارتی رباتیک کشور دانشگاه ازاد اسلامی واحد تبریز محمد نریمانی راد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه ازاد اسلامی واحد تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۱۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در امتداد اجرای طرح سه‌شنبه‌های مهر که با افتتاح مدارس در بخش‌ها و نواحی مختلف شهرستان مشهد همراه است، آیین افتتاح پیش‌دبستانی و دبستان خیرساز بانو پروین گرجستانی ویژه دانش‌آموزان استثنایی بخش رضویه مشهد، با حضور محسن بخشی معاون فرماندار مشهد، آذر رشیدی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش، غلامعلی رأفتی رییس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی، جواد روحانی رییس آموزش و پرورش استثنایی استان و جمعی از اعضای مجمع خیرین مدرسه‌ساز استان برگزار شد.

۳۰ میلیارد ریال، اعتبار ساخت مدرسه

محسن بخشی، معاون فرماندار مشهد در حاشیه این مراسم تأکید کرد: این آموزشگاه در زمینی به مساحت ۸۰۰ متر و با زیربنای ۲۵۰ متر مربع، با فراهمآوری مشترک اعتبار ۳۰ میلیارد ریالی توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان و خیر مدرسه ساز بانو پروین گرجستانی به بهره برداری رسیده و پیش از این، زمین پروژه توسط خیر دیگری به نام استاد علی جان مقیمی به اداره آموزش و پرورش استثنایی اهدا شده بود.

معاون فرماندار مشهد بیان کرد: خرداد سال گذشته بود که همایش خیرین نیک‌اندیش رضوی را در مشهد برگزار کردیم تا با حضور جمعیت کثیری از نیکوکاران شهرستان، ۲۴ شاخص اساسی و راهبردی را که مشهد در آنها از سرانه متوسط کشور پایین‌تر است، موردبررسی قرار دهیم. در آن نشست تعیین شد که چهار شاخص آموزش، ورزش، بهداشت و آب از جمله مصادیق و اولویت‌هایی است که جبران کاستی‌های موجود در آنها فقط با کمک مردم و خیران قابل جبران است و از همان زمان، مقدمات اجرای طرح سه‌شنبه‌های مهر به کمک مردم فراهم شد.

وی با تأکید بر اینکه تاکنون ده‌ها مدرسه به همت مشترک آموزش و پرورش و خیران مدرسه‌ساز در شهرستان مشهد افتتاح شده است، اظهار کرد: احداث مدارس خیرساز نسبت به مدارس دولتی، سرعت بیشتری دارد و پروژه‌های از این قبیل با سرعت و البته دقت بیشتری به سرانجام می‌رسند، زیرا علاوه بر اینکه برکت حمایت خیر متوجه پروژه می‌شود، مردم نیز این مدارس را از خود می‌دانند و در مراقبت، حمایت و نگهداری از آنها توجه بیشتری به خرج می‌دهند.

۸۰ درصد از مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند

آذر رشیدی، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در حاشیه این مراسم تصریح کرد: هشتاد درصد از مدارس استثنایی استان خیرساز هستند و این حاصل نگاه ویژه خیرین گرانقدر به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه است. در همین راستا، این مدرسه نیز به شمار مدارس استثنایی خیرساز شهرستان افزوده شد تا پاسخگوی بخش دیگری از نیازهای فرزندان عزیز ایران اسلامی باشد.

کد خبر 6093515

دیگر خبرها

  • بازدید امام جمعه شهر لکهنو هند از مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع)
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • اتوبان تهران-تبریز در کمپ استقلال افتتاح شد!
  • مدرسه ملی روایت در سمنان افتتاح شد
  • اولین جایگاه سوخت هیدروژن برای کامیون ها افتتاح شد
  • اولین تصاویر تلسکوپ فضایی اینشتین پروب چین منتشر شد
  • اولین پمپ بنزین رباتیک در امارات افتتاح شد
  • ۲ مدرسه خیر ساز در جوادآباد ورامین افتتاح می‌شود
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر