Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  محمدرضا پور ابراهیمی؛ نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، در دیدار با مدیرکل صدا و سیمای مرکز کرمان به مناسبت ۱۷ مرداد ماه روز خبرنگار با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خبرنگار و تقدیر جایگاه رسانه ملی گفت: ماموریت‌های حوزه رسانه ملی، عرصه مواجهه با جنگ سهمگین رسانه‌ای با جریان استکبار جهانی است، بار‌ها در فرمایشات مقام معظم رهبری بوده که در جنگ نابرابر رسانه‌ای موفق بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی آثار و برکات ناشی از حوزه رسانه‌ای را در داخل و خارج از کشور می‌بیند، اینکه اجازه نمی‌دهند بخش‌های شبکه تلویزیونی ما در خارج پخش شود و محدودیت‌های رسانه‌ای برای ما ایجاد کردند، ناشی از اثرگذاری‌های رسانه‌ای است که اتفاق افتاده است.

پورابراهیمی افزود: به روز و به لحظه بودن در عرصه رسانه ملی توانسته به عنوان موقعیت ممتاز شرایطی فراهم کند که در حوزه خبر و انعکاس اطلاعات به مردم بتوانیم به عنوان ابزار‌های های مهم رسانه محسوب شود.

او تصریح کرد: در بیان واقعیت‌ها به منظور اصلاح برخی تصمیمات هم رسانه ملی حرکت خوبی انجام شده است، اگر محتوای برنامه‌ها برای بهبود شرایط و اصلاح از باب تحلیل بوده، باید مورد استقبال ما قرار گیرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی گفت: درخواست ما این است که رسانه ملی در استان بتواند نقش مطالبه گری را بیشتر ایفا کند و این ضعف را در استان برطرف کند، مطالبه گری در استان بسیار پایین است.

او ادامه داد: جریان مطالبه گری در استان کرمان نیازمند تقویت است با حفظ کرامت و شخصیت افرادی که باید پاسخگو باشند و رسانه ملی می‌تواند در این زمینه اثرگذار است.

پورابراهیمی تصریح کرد: حسن مطالبه گری این است که همه احساس می‌کنند باید پاسخگو باشند و مردم به حق و حقوق خودشان آگاه می‌شوند و به شفافیت اطلاعات و بهبود شرایط کمک خواهد کرد.

او از همکاری رسانه ملی و صدا و سیمای مرکز کرمان در ارتباط با نمایندگان استان کرمان قدردانی کرد و گفت: تلاش ما در مجلس این بود که در حوزه رسانه ملی اقداماتی انجام دهیم، یک بخش آن به مسائل بودجه‌ای مرتبط بود که به دلیل مشکلاتی رسانه ملی با دولت‌ها داشته است، کمک کنیم که انچه به عنوان موج‌های منفی بعضا به این مجموعه وارد می‌شود در حوزه منابعی صدا سیما اثر نداشته باشد.

پورابراهیمی بیان کرد: تلاشمان این بود در حوزه تخصصی نیز حمایت‌ها را از صدا و سیما داشته باشیم.
انتهای پیام/ی

رسانه ملی می‌تواند جریان مطالبه گری را تقویت کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۱۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود

کمال اکبری در نشست خبری همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین که در سالن جلسات دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد از ارسال ۱۵۳ مقاله به دبیرخانه خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۰ مقاله چاپ و در اختیار مخاطبان قرار خواهد گرفت.

رئیس دانشکده دین و رسانه افزود: استقبال مراکز علمی از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه قم، پژوهشگاه‌های وابسته به حوزه و دانشگاه و نیز مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه از همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین بسیار عالی بود. نیازمند استفاده از ظرفیت‌های حوزوی و دانشگاهی برای تولیدات صدا و سیما هستیم.

دبیر همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین، محور‌های این همایش را "دین، فرهنگ و نظامات رسانه‌ای"، "دین، جهانی شدن و رسانه‌های نوین"، "دین و زیبایی‌شناسی رسانه‌های نوین"، "زبان دین و زبان رسانه‌های نوین" و "دین دیجیتال و رسانه‌های نوین" اعلام و خاطرنشان کرد: "روش‌شناسی مطالعات دینی و رسانه‌های نوین"، "فرهنگ، حکمرانی و رسانه‌های نوین"، "رسانه، خرده‌فرهنگ‌ها و تفاهم فرهنگی"، "رسانه‌های نوین، خانواده و سبک زندگی"، "هویت دینی، عدالت‌طلبی و رسانه‌های نوین"، "دین و قالب‌های برنامه‌سازی در رسانه‌های نوین" از دیگر محور‌های این همایش است.

اکبری عنوان کرد: "استعاره و تمثیل در رسانه‌های نوین"، "فرصت‌ها و چالش‌های دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های اخلاقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "چالش‌های حقوقی حضور دین در رسانه‌های نوین"، "هنر‌های رسانه‌ای و عرفی‌سازی دین"، "دین، رسانه‌های نوین و چالش‌های زیست‌محیطی"، "تنظیم‌گری رسانه‌های نوین و حکمرانی فضای مجازی"، "فرهنگ و آینده‌پژوهی رسانه‌های نوین"، "علوم شناختی، دین و رسانه‌های نوین"، "هوش مصنوعی، دین و رسانه‌های نوین"، "رسانه‌های نوین و بازآفرینی انقلاب اسلامی" و "دین و تنوع زیبایی‌شناسی‌های نوظهور" از دیگر محور‌های این همایش ملی است.

رئیس دانشکده دین و رسانه قم گفت: این همایش برای تولید ادبیات علمی و فرهنگی در مبحث رسانه‌های نوین است، بنا به تغییرات ساختاری سازمان صداوسیما در استفاده از فرصت رسانه‌ای و فضای مجازی، پژوهش علمی در این زمینه ضروری است. همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» تلاشی از سوی همه اندیشمندان، اساتید حوزه و دانشگاه برای تولید ادبیات نظری در حوزه رسانه‌های جدید است.

دبیر این همایش تصریح کرد: اولین همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» پس از برگزاری ۱۷ پیش نشست در طول ۶ ماه گذشته و برگزاری ۱۱ نشست علمی، هشتم و نهم خرداد در استان تهران و قم با معرفی مقالات برگزیده برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • جهاد اسلامی: شاهد ساعات حساس و تعیین‌کننده در جریان مذاکرات با اشغالگران هستیم
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • نیازمند جهاد تعلیم و تربیت در حوزه های علمیه هستیم
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟