Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-27@09:06:42 GMT

واردات ۹ میلیون تن کالای اساسی به کشور

تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۰۱۷۷۸

صراط:

بابک دین‌پرست ظهر امروز در ستاد اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری، گفت: امسال وزارت کشور تکالیف مشخصی برای فرمانداران ابلاغ کرده است.

به گزارش فارس معاون اقتصادی وزیر کشور با اشاره به اینکه هر فرماندار باید بداند چند واحد تولیدی فعال با چند پرسنل در حوزه جغرافیایی خود دارد، افزود: همچنین احیا واحدهای تولیدی از دیگر وظایف فرمانداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طبق تاکیدات مقام معظم رهبری بر تکمیل و واگذاری طرح‌های نیمه‌تمام این موضوع مدنظر ریاست جمهور هم هست، ادامه داد: طبق آمار سازمان برنامه  و بودجه کشور از گزارش عملکرد ۲۵ استان مشخص شد ۹۰۲ پروژه با ارزش سرمایه‌گذاری یک هزار و ۲۹۰ میلیارد تومان با قرارداد مشارکتی واگذار شده است.

دین‌پرست با تاکید بر اینکه از این تعداد پروژه واگذار شده ۴۲۴ طرح جدید، ۲۵۹ طرح نیمه‌تمام و ۲۱۹ طرح تکمیل شده و آماده بهره‌برداری هستند، عنوان کرد: چهارمحال و بختیاری ۳۱ پروژه را به خود اختصاص داده که یک مورد نیمه‌تمام و ۳۰ پروژه دیگر تکمیل شده است، این استان در بین ۲۹ استان رتبه نهم را به خود اختصاص داده است.

معاون اقتصادی وزیر کشور خاطرنشان کرد: تعداد پروژه‌های شناسایی شده متعلق به وزارخانه‌ها ۲ هزار و ۱۴۰ مورد است که ۱۴۰ مورد آن جدید و ۲ هزار و ۲۰۰ مورد آن نیمه‌تمام است.

وی اضافه کرد: تعداد پروژه‌های مشارکتی بخش خصوصی ۲ هزار و ۲۹۱ پروژه است که ۶۹ مورد آن طرح‌های احصا شده در چهارمحال و بختیاری هستند و جز مأموریت‌های این استان در سال ۹۸ به‌شمار می‌روند.

دین‌پرست تصریح کرد: طبق آخرین آماری که سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد ۷۸ هزار و ۴۰۲ پروژه نیمه‌تمام در سطح کشور وجود دارد که برای تکمیل آن‌ها نیازمند ۴۸۵ هزار میلیارد تومان هستیم.

معاون اقتصادی وزیر کشور گفت: از این تعداد ۵ هزار و ۸۹۲ پروژه نیمه‌تمام ملی است که ۲ هزار طرح قابلیت واگذاری یا مشارکت دارد و ۷۲ هزار و ۵۱۰ پروژه استانی است.

وی اشاره کرد: علت عدم توفیق دستگاه‌ها در واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی در سه موضوع خلاصه می‌شود که شامل نداشتن انگیزه از سوی بخش خصوصی جهت مشارکت، مقاومت دستگاه‌ها برای واگذاری طرح‌ها و بهانه‌هایی که مطرح می‌شود است.

دین‌پرست با اشاره به اینکه دولت تلاش می‌کند تا امکان دسترسی به کالاهای اساسی وجود داشته باشد، افزود: تا یازدهم مردادماه امسال بیش از ۹ میلیون تن شامل ۲۱ قلم کالای اساسی وارد کشور شده است که برای تامین این کالاها ۴ میلیارد دلار ارز تامین شده است.

معاون اقتصادی وزیر کشور با بیان اینکه در ۱۲ قلم کالای اساسی ۲۶ درصد افزایش رشد واردات داشتیم، ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالای اساسی در بنادر کشور ذخیره‌سازی شده که هیچ مشکلی برای تامین آن وجود ندارد.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۱۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد

امتداد - از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و 465 میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۶۲ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۱۰۸  میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۰ میلیون دلار  به نرخ ۴۴۰۳۸ تومان و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی ۵۸۵ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۷۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۸۳  میلیون دلار و در مجموع ۶۶۲ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۴۵۰ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۸۲ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۴۵ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۲۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۸۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۷۴، ۲۷، ۱۴۲، ۹۴ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۴۷ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.
   

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای واگذاری۲هزار میلیارد تومان پروژه نیمه تمام ایلام
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • امسال بسیاری از پروژه‌های نیمه تمام حوزه راهسازی پایان می یابد
  • اینفوگرافیک | مقدار کالای اساسی حمل شده از مبدا بندر امام خمینی (ره) به استان آذربایجان غربی (۱۲ماهه سال ۱۴۰۲)
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی