Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سعید نمکی روز پنجشنبه در همایش معاونان غذا و داروی سراسر کشور افزود: پرونده الکترونیک سلامت را در دستور کار قرار داده ام و به شدت روی نسخه نویسی الکترونیک کار می کنیم.

وی اضافه کرد: خیلی ها در این مسیر، چوب لای چرخ می گذارند اما قرار بر ترمز نداریم.

وزیر بهداشت خواستار فعال شدن قرارگاه های دارو و تجهیزات پزشکی در تمام استان ها شد و گفت: در استان تهران بیشتر از یک قرارگاه نیاز نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر استان باید یک دانشگاه متولی قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی باشد.

نمکی افزود: شفافیت باید جزو اصول اولیه باشد و کمبودها باید رصد شود. در برخی استان ها ممکن است نسخه های دارو روی دست مردم مانده باشد.

وی اضافه کرد: به برخی داروهای مشابه تولید داخل اجازه واردات ندادیم اما برخی پزشکان به تولید داخل اعتماد ندارند که باید توجیه شوند و برخی پزشکان دوست دارند تا قیامت داروهای خارجی تجویز کنند که باید معرفی شوند.

نمکی تاکید کرد: باید این پنبه را از گوش در بیاورند که اگر بحث کنند ما تسلیم می شویم به داروهای مشابه تولید داخل اجازه واردات نمی دهیم.

وی اضافه کرد: از پیرمردی شنیدم که داروخانه ای به او گفته است فرق داروی ایرانی با خارجی مثل تفاوت بنز با پراید است درحالی که این طور نیست و عزت را ابتدا باید خودمان برای مردم تعریف کنیم. متاسفانه گاهی داروخانه دست افرادی می افتد که تولیدکننده همکار خود را بی اعتبار می کنند.

وزیر بهداشت از معاونان غذا و داروی کشور خواست با گرانفروشی در داروخانه ها مبارزه کنند و گفت: نباید طوری باشد که یک دارو با چند قیمت در داروخانه های مختلف عرضه شود.

نمکی افزود: داشتن داروخانه و مطب برای مسئولان حوزه غذا و دارو جرم نیست اما داشتن سه تا چهار داروخانه دیگر ظلم است و آمار آن را داریم که باید جمع شوند.

وزیر بهداشت گفت: در سازمان برنامه و بودجه مکلف کردم خرج دارو از بقیه هزینه ها جدا شود اما جواب شفافی از سازمان غذا و دارو در این باره دریافت نکردم.

نمکی تاکید کرد: برای سال آینده در دانشگاه علوم پزشکی،  ردیف مستقلی برای داروها خواهم گذاشت. 

وزیر بهداشت گفت: گزارشاتی داریم که برخی تدارکاتچی و ماموران خرید در حوزه تجهیزات پزشکی، برخی چیزها را از قلم می اندازند و متاسفانه گاهی کدهای این تجهیزات، جابجا می شوند و فرآورده هایی می آید که اصل نیست و حتی چند پرونده به خاطر این جابجایی ها داریم.

نمکی افزود: بخشنامه کرده ایم که آنچه از تجهیزات پزشکی داخل کشور تولید می شود، وارد نکنیم که در طولانی مدت به نفع ما است و باید مراقب باشیم در تله تصمیم گیرانی که منفعت شان در خرید از برند است، نیفتیم.

وی خطاب به معاونان غذا و داروی سراسر کشور افزود: اگر به جایی رسیدید که تولید داخل کفایت نمی کرد یا اینکه کیفیت تولیدات داخل زیر سئوال است، آنگاه تصمیم گیری درباره واردات می تواند در قرارگاه دارو و تجهیزات پزشکی استان رخ دهد.

وزیر بهداشت از معاونان غذا و داروی سراسر کشور خواست موجودی دارو را در سطح بیمارستان‌ها کنترل کنند و گفت: گاهی یکی از بیمار،ستان های دانشگاه علوم پزشکی، دارو ندارد درحالیکه همان دارو در انبار بیمارستان‌ دیگر دانشگاه، تلنبار شده است.

نمکی درباره مطالبات شرکت های پخش دارو از دانشگاه های علوم پزشکی نیز اظهار داشت: بدهی به این شرکت ها، زنجیره تنیده ای است . برای پرداخت بدهی ها از بیمه تامین اجتماعی، سه هزار میلیارد تومان گرفتیم و هفت تا هشت هزار میلیارد دیگر می خواهیم. سهم دارو نباید جای دیگر هزینه شود.


فعالیت های حوزه غذا و دارو به زودی شفاف می شود

سعید نمکی در حاشیه مراسم روز خبرنگار هم گفت: تا زمانی که من وزیر هستم هیچ کس نخواهد توانست جایی اعمال نفوذ کند و فعالیت های حوزه غذا و دارو تا یکی دو ماه آینده مثل یک اتاق شیشه ای شفاف می شود. در سازمان برنامه و بودجه که بودم موضوع فساد در نظام بهداشت و سلامت را پیگیری می کردم و در موارد مختلف این پیگیری ها موثر بود و جلوی مفاسد گرفته شد.

وی به اشکالات ساختاری موجود برای مبارزه با فساد اشاره کرد و افزود: ساختار ما طوری بود که ردیابی همه چیز میسر نبود. من امیدوارم تا یکی دو ماه آینده، ساختار اصلاح شود و دیگر هیچ حرکت غیرشفافی در همه حوزه ها از جمله غذا و دارو اتفاق نیفتد. با اصلاح ساختار، هر حرکتی در یک اتاق شیشه ای برای همه رسانه ها و مردم قابل مشاهده خواهد بود. 

وزیر بهداشت گفت: اگر قسمت هایی که چه در رسانه ها و چه در درون نظام پیگیر شفافیت هستند، منسجم حرکت کنند، می توان فساد را از بین برد. 

وی در خصوص اتهامات مطرح علیه سامانه پشتیبانی غذا و دارو موسوم به «تیتک» افزود: تیتک سامانه ای برای ثبت اطلاعات بود اما نارسایی هایی داشت. چهار ماه است روی آن کار می کنیم تا شفاف تر شود و در حال نصب امکانات پایش مدیریتی روی آن هستیم. دیروز پنج پرونده فساد در حوزه بهداشت و درمان را تحویل مقامات قضایی دادیم. باید سامانه تیتک در اختیار بخش های حاکمیتی قرار گیرد.

نمکی در مورد ثبت یک داروی تقلبی در سامانه تیتک نیز گفت: کارمند متخلف تحویل مراجع امنیتی و قضایی داده شد. همه پرونده ها بدون تشویش اذهان عمومی در حال پیگیری هستند.

وزیر بهداشت اضافه کرد: تا زمانی که من وزیر هستم کسی حق اعمال نفوذ ندارد. به همه همکاران توصیه کردم در بررسی پرونده ها عدالت را رعایت کنند. 

نمکی ادامه داد: سرمایه گزاری در صنعت دارو را تشویق می کنیم. از واردکنندگان دارو می خواهیم به جمع تولیدکنندگان بپیوندند.

وزیر بهداشت ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: از همین جا به همه مجموعه های ذیربط اعلام می کنم شکایت از خبرنگاران را پس بگیرند.

وی در خصوص برنامه وزارت بهداشت برای کنترل فشار خون نیز اظهار داشت: در طرح کنترل فشار خون، بیش از ۱۲ میلیون نفر که فشار خون بالا دارند، شناسایی شدند و از طریق پرونده الکترونیک، آنها را به تغییر سبک زندگی و مصرف کمتر نمک ترغیب خواهیم کرد. 

وزیر بهداشت گفت: نان، بقیه مواد غذایی و اغذیه ها نیز از نظر استفاده از نمک در غذا کنترل و پرونده الکترونیک سلامت به زودی به شماره همراه مردم متصل خواهد شد تا اطلاع رسانی پیامکی هم انجام شود.

نمکی در خصوص سهمیه ای بودن بخش زیادی از دانشجویان پزشکی و تحصیل برخی از این دانشجویان با وجود سه ترم مشروطی اظهار داشت: مجری اسناد بالادستی و مصوبات مجلس هستیم. ما هم در حال رایزنی هستیم تا این شرایط تغییر کند و کیفیت آموزش پزشکی ارتقا پیدا کند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۱۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر ابوالفضل باقری فرد درباره برگزاری پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی گفت: در این آزمون ۵۲ درصد شرکت کنندگان خانم هستند که در ۲۵ رشته تخصصی رقابت کردند.

وی با بیان اینکه نتایج اولیه آزمون در نیمه دوم خرداد ماه اعلام خواهد شد، خاطر نشان کرد: کارنامه حاوی نمره و رتبه داوطلبان آزمون دستیاری پزشکی تا یک ماه بعد از آزمون در اختیار داوطلبان قرار می گیرد تا بتوانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

معاون آموزشی وزارت بهداشت، تغییرات در برنامه دستیاری را موجب بهبود مشارکت خواند و تصریح کرد: امسال تغییراتی در برنامه دستیاری ایجاد کردیم تا موجب افزایش انگیزه در دستیاران شود که از مهمترین آن می‌توان به افزایش دستمزد دستیاران، کاهش شیفت های کاری اشاره کرد و اقدامات دیگری که در حال برنامه ریزی است.

باقری فرد افزود: امسال با مصوبه وزارت بهداشت، در بعضی از رشته های مورد نیاز کشور مانند جراحی قلب، جراحی قفسه صدری، جراحی کودکان افراد هم در مقطع تخصص و هم فوق تخصص می توانند وارد رشته شوند. سال گذشته تعداد زیادی از صندلی های خالی با همین شیوه تکمیل شد و امسال نیز این اقدام صورت خواهد گرفت.

پنجاه و یکمین آزمون پذیرش دستیار تخصصی پزشکی در دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، شهرکرد، اردبیل، شیراز، ارومیه، کرمان، اصفهان، کرمانشاه، اهواز، گلستان، بندرعباس، گیلان، بوشهر، لرستان، بیرجند، مشهد، تبریز، مازندران، همدان، زاهدان، شهیدصدوقی یزد، سمنان، قزوین، کاشان، کردستان، قم و دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران با بیش از ۱۲ هزار داوطلب برگزار شده است.

کد خبر 6095972

دیگر خبرها

  • داروی مهم بیماران قلبی بالاخره توزیع شد
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه انتخابیه به روایت وزیر کشور
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • (ویدیو) مقایسه پراید با خودروهای آمریکایی توسط یک افغانستانی
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته