Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدحامد شیرازی بهشتی‌ها رئیس دانشکده دام‌‌پزشکی واحد کرج در گفت‌‌و‌‌گو باخبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره چگونگی ایجاد این دانشکده و فعالیت‌‌‌های آن در زمینه خدمات درمانی به دام و طیور گفت: قدیمی‌‌ترین دانشکده دام‌‌پزشکی در میان واحدهای دانشگاه آزاد، متعلق به واحد کرج بوده که از سال 64 آغاز به کار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دانشکده ابتدا به مدت سه سال، پذیرش دانشجو تا مقطع کاردانی داشت و از سال 67 پذیرش در مقطع دکترای عمومی دام‌‌پزشکی را آغاز کرد و سابقه 30 ساله در تربیت دام‌‌پزشک دارد. حدود 5 سال است که در 4 رشته از جمله دکترای تخصصی جراحی دام‌‌پزشکی، مامایی و بیمار‌‌ی‌‌های تولید مثل‌‌‌‌ دام، بهداشت و بیماری پرندگان و انگل‌‌شناسی دام پزشکی پذیرش دانشجو دارد.

وی درباره جایگاه دانشکده دام‌‌‌‌‌پزشکی واحد کرج در میان واحدهای دانشگاه آزاد و دیگر مراکز آموزش عالی کشور افزود: دانشکده دام‌‌پزشکی واحد کرج همواره جزو رتبه‌‌‌‌‌های برتر در مجموعه دانشگاه آزاد بوده و به عنوان زیباترین دانشکده دام‌‌پزشکی در کل کشور انتخاب شده است.

رئیس دانشکده دام‌‌پزشکی واحد کرج درباره فعالیت بیمارستان‌‌‌های مرتبط به این دانشکده تاکید کرد: واحد کرج دو بیمارستان تخصصی دام‌‌پزشکی دارد که بیمارستان دام‌‌های بزرگ و پرندگان در شهرستان نظرآباد و بیمارستان تخصصی حیوانات خانگی و پرندگان زینتی در منطقه عظیمیه کرج واقع شده است. امکاناتی که در بیمارستان دام‌‌‌‌پزشکی این واحد دانشگاهی وجود دارد بی‌‌نظیر و بر مبنای تجهیزات روز دنیا بوده همچنین بیش از 40 عضو هیئت علمی تمام‌‌وقت با تخصص‌‌های مختلف دام‌‌پزشکی داریم که مشغول ارائه خدمات آموزشی، تشخیصی و درمانی در این بیمارستان‌ها هستند.

بهشتی‌ها تاکید کرد: استادان حاضر در دانشکده دام‌‌‌پزشکی واحد کرج جز استادان برتر این رشته در کشور محسوب می‌‌شوند و نام استادن این واحد دانشگاهی به عنوان برند در مجموعه دام‌‌‌‌‌پزشکی کشور شناخته شده است.

وی متذکر شد: مهم‌‌ترین وظیفه دام‌‌‌پزشکان، درمان و ارائه خدمات متفاوت در خصوص آموزش و نظارت بر نحوه نگهداری و سلامت دام بوده و نقش تعیین‌‌کننده دام‌‌پزشکان در برقراری امنیت غذایی غیرقابل انکار است.

رئیس دانشکده دام‌‌‌‌‌‌پزشکی واحد کرج درباره پرورش دام و طیور در بیمارستان‌‌‌های دام‌‌‌پزشکی این واحد دانشگاهی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه پرورش دام جزو رسالت دام‌‌پزشکی نیست اما در بیمارستان دام‌‌‌پزشکی عظیمیه واحد کرج پرورش دام، اسب و پرندگان وجود دارد و مرکزی برای پرورش گاو و بخش‌‌هایی مختص به پرورش اسب همچنین دو سالن مرغداری گوشتی و تخم‌‌گذار هم داریم. همه این موارد برای فعالیت‌های آموزشی و درآمدزایی دانشگاه بوده که با توجه به سیاست افزایش درآمدهای غیرشهریه‌‌ای در این زمینه وارد عمل شدیم. به این ترتیب، فعالیت‌‌‌‌های آموزشی را توسعه دادیم و در زمینه افزایش درآمدهای دانشگاه تاثیرگذار بودیم.

وی درباره چگونگی ارتباط با صنایع مختلف لبنیات‌‌سازی از طریق پرورش دام گفت: با توجه اینکه در حال حاضر، مهم‌‌ترین هدف ما در پرورش دام اهداف آموزشی است، به این عرصه ورود نکردیم اما طرح‌‌هایی را جهت ارتباط با صنایع مختلف لبنیات‌‌‌‌‌سازی به دانشگاه ارائه کردیم. در بیمارستان نظرآباد یک سیستم فری استال بزرگی داریم که مخصوص پرورش گاو شیری بوده و تا به امروز، فعال نبوده است اما درصددیم تا در آینده نزدیک بتوانیم در زمینه تولید و عرضه لبنیات و ایجاد ارتباط با کارخانجات مختلف وارد عمل شویم.

بهشتی‌ها در پایان تصریح کرد: در بیمارستان نظرآباد بیش از 40 راس گاو و نزدیک به 25 راس اسب و هزار و 500 قطعه مرغ تخم‌‌گذار داریم همچنین تخم‌‌مرغ‌‌های ارگانیکی که از این مجموعه به دست می‌‌‌‌‌آید در تعاونی مصرف واحد کرج به فروش می‌‌رسد.

انتهای پیام/

188 / 188 رئیس دانشکده دام‌‌پزشکی واحد کرج سیدحامد شیرازی بهشتی‌ها دانشکده دام‌‌پزشکی واحد کرج لبنیات‌‌سازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: لبنیات سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۳۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در روزهای اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده یک آئین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوصی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلاً در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیأت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود.

کد خبر 6092083

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست