Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایلنا، درباه این که از سوی دولت پیشنهادی مطرح شده است مبنی بر اینکه بودجه نهادها و سازمان‌ها بر اساس عملکردشان پرداخت شود، گفت: باید شرایط کشور را در نظر گرفت، معتقدم درخواست آقای رئیس‌جمهور با توجه به مقتضیات موجود بسیار درست و سنجیده است.

این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شرایط امروز بر درآمدها و مصارف ما تاثیر گذاشته است، بیان کرد: آن‌چه که اتفاق افتاده این است که با توجه به آن‌چه که در حال رخ دادن  است، بخشی از درآمدهای ما کاهش پیدا کرده و ما حتما باید مدیریت منابع و مصارف داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مدیریت مصارف نقش بسزایی در عبور از بحران‌ها دارد، بیان کرد: در مدیریت مصارف طبیعتا باید اولویت‌ها تعیین شود، بنابراین مبنای ما باید این باشد که چه خدمت واقعی از سوی دستگاه‌ها ارائه می‌شود.

وی ادامه یادآور شد: زمانی وضع کشور خوب است و اولویت‌ها هم بیشتر می‌شود اما گاهی اوقات هم وضعیت مطلوبی نداریم و با محدودیت منابع رو به رو هستیم و باید کشور را به گونه‌ای اداره کنیم که به مردم فشار نیاید بنابراین موضوعات را اولویت‌بندی خواهیم کرد.

پورابراهیمی خاطرنشان کرد: چیزی که رئیس‌جمهور با این عنوان مطرح می‌کنند که باید بودجه‌ریزی عملیاتی باشد اساساً یک حرف منطقی است. گفته‌های رئیس دولت به آن معناست که هر نهاد و سازمان براساس عمکلرد و خدمت واقعی بودجه دریافت کند و در ردیف بودجه قرار گیرد.

وی درخصوص بودجه برخی از نهادهای فرهنگی نیز عنوان کرد: دیگر بودجه‌ای تحت عنوان نهادهای فرهنگی نداریم زیرا این نهادهایی که مطرح می‌شود ذیل سازمان خودشان بودجه دریافت می‌کنند، سازمان تبلیغات و وزارت ارشاد هم سرفصل‌های مشخصی برای دریافت بودجه دارند.

نماینده مردم کرمان تاکید کرد: شرایط کشور هم خاص نبود بازهم ما باید به این نکته توجه کنیم که باتوجه به عملکردهای واقعی بودجه در اختیار نهادها قرار دهیم.

وی در پاسخ به سوالی دیگری مبنی بر اینکه امروز مشاهده می‌کنیم قیمت دلار کاهش پیدا کرده است اما تاکنون در تغییر قیمتی در کالاها مشاهده نشده، گفت: این‌که ما با کاهش قیمت دلار شاهد کاهش قیمت کالاها باشیم زمان می‌برد.

پورابراهیمی خاطرنشان کرد: ابتدا باید قیمت دلار چند هفته‌ای ثابت بماند بعد ما تغییر قیمت را در کالاها مشاهده کنیم. بله درست است برخی از کالاها با تغییر قیمت ارز مانند طلا سریعا تغییر می‌کند اما برای مابقی اجناس باید یک ثبات داشته باشیم.

این عضو کمیسیون اقتصادی گفت: ثبات بازار در کاهش قیمت دلار است،‌ معتقدم باید ارزش پول ملی را بیشتر و قیمت ارز را کاهش دهیم و اگر ما یک ثبات چندماهه داشته باشیم قطعا قیمت‌ها کاهش می‌یابد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارز بودجه دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۴۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟

امتداد - نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران ضمن تاکید بر بازگشت قیمت جهانی طلا از مسیر صعود به دلیل کاهش تقاضای سرمایه‌گذاری بر روی طلا در بازارهای جهانی، روند نزولی نرخ ارز در داخل را در کنار کاهش قیمت اونس جهانی طلا، دو عامل موثر بر کاهش قیمت سکه و طلا در بازار داخل عنوان کرد و گفت اما از سویی افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر (ربع سکه و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) عاملی شد که مسیر این قطعات کوچکتر را از مسیر کاهشی سکه و طلا جدا کرد.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  محمد کشتی‌آرای درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: قیمت جهانی طلا که طی دو ماه اخیر سیر صعودی به خود گرفت و به رقم‌های بی سابقه دست پیدا کرده بود، در این هفته سیر نزولی داشت و در حقیقت جاذبه خرید طلا در بازارهای جهانی از دست رفت؛ علت آن نیز این بود که باتوجه به بهتر شدن شرایط سیاسی جهان و آرامش ایجاد شده در برخوردهای نظامی خاورمیانه، طبیعتاً تقاضا برای خرید طلا به جهت سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کرده است. بر همین اساس این هفته، قیمت جهانی طلا با ۴۰ دلار کاهش، روز گذشته (پنجشنبه) به ۲۲۹۷ دلار برای هر اونس طلا و رسید.

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفت‌وگو با ایسنا ادامه داد: از سوی دیگر در یک هفته اخیر که سیر نزولی قیمت اونس جهانی را داشتیم، نرخ ارز در اخل نیز روند کاهشی داشت؛ هرچند که در برخی روزها، نوسان افزایشی را هم تجربه کرد اما در مجموع طی یک هفته اخیر نرخ ارز کاهشی پیش امد؛ بنابراین این دو عامل سبب شد که تغییراتِ کاهشی مختصری در قیمت سکه و طلا را شاهد باشیم.

تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات سکه و طلا

وی در رابطه با آخرین قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا در بازار و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: روز گذشته (پنجشنبه) در آخرین معاملات، سکه تمام طرح قدیم ٣٨ میلیون و ٢٠٠ هزار تومان بود و به نسبت ابتدای هفته ٣٠٠ هزار تومان کاهش داشت. قیمت سکه تمام طرح جدید که در جریان نوسانات تا ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان (در این هفته) نیز بالا رفته بود، در آخرین معاملات روز پنجشنبه ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان بود که به نسبت اول هفته، تغییری نداشت. نیم سکه نیز با ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی در آخرین معاملات به ٢۴ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان رسید.

اوتصریح کرد: علیرغم روند نزولی قیمت‌ سکه و طلا اما افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر سکه (ربع سکه‌ و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) سبب شد که این قطعات کوچکتر نسبت به ابتدای هفته، افزایش بها را تجربه کنند. ربع سکه با ٣٠٠ هزار تومان افزایش هفتگی به ١۵ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز به نسبت ابتدای هفته با ٢٠٠ هزار تومان افزایش قیمت همراه و در آخرین معاملات، هفت میلیون و ٣٠٠ هزار تومان دادوستد شد.

کشتی‌آرای ادامه داد: قیمت هر مثقال طلای آب شده (١٧ عیار)، با نوسانات معمول بازار ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی داشت و در پایان هفته قیمت هر مثقال طلای ۱۷ عیار ١۵ میلیون و ٣٠ هزار تومان بود.

علی‌رغم کاهش قیمت‌ها، حباب سکه بزرگ‌تر شد

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: همانطور که اشاره شد، افزایش تقاضا برای خرید سکه، سبب شد که حباب سکه نیز این هفته با افزایش همراه باشد و ۵٠٠ هزار تومان افزایش پیدا کند؛ در آخرین معاملات پایانی هفته، قیمت هر قطعه سکه هفت میلیون و ٨٠٠ هزار تومان دارای حباب بود.

وی خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که این روزها در اتاق ارز و طلا، سکه نیز حراج و واگذار می‌شود اما نکته جالب اینجاست که هیچ‌یک از این سکه‌هایی که در اتاق ارز و طلا به فروش می‌رسد، تاکنون به بازار برنگشته است؛ بنابراین بازار تقاضای طبیعی خود برای خرید سکه را دارد و از همین روی هم هست که حباب سکه این هفته با افزایش همراه شده است. سکه‌هایی که در فروردین ماه توسط بانک مرکزی فروخته‌ شد، هنوز به بازار عرضه نشده و هرکسی که خریداری کرده، نزد خود نگه داشته است.

به گفته‌ی این کارشناس بازار سکه و طلای کشور، در حال حاضر، باتوجه به سیر نزولی نرخ ارز در بازار و فاصله از عددهایی که پیدا کرده بود، سطح دادوستدها در بازار عادی، به دور از هرگونه التهاب و کاملا منطقی بوده است و هیجان خاصی برای خرید و فروش مشاهده نشده است.

کشتی‌آرای برای هفته پیش‌رو نیز پیش‌بینی کرد: بنظر می‌رسد که هفته ابتدا نیز شرایط به همین صورت باشد. قیمت جهانی طلا تا این لحظه (جمعه) نوسان خاصی نداشته و بازار ارز هم که در ثبات نسبی به سر می‌برد؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که قیمت‌ سکه و طلا در همین محدوده‌ها باقی بماند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • تاکید رئیس بایرن: توخل فصل بعد نیست
  • طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانک‌ها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • قیمت طلا کاهش یافت
  • تسهیلات تکلیفی ۲۰۰ همتی بانکها در ۱۴۰۳ ثابت ماند
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۴/ کاهش نرخ انس طلا
  • چه خدماتی به کارگران نخبه ارائه خواهد شد؟