Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- آقایی گفت: براساس قانون، اشخاص برای آتش زدن بقایای برنج در شالیزار‌ها ۲ تا ۸ میلیون تومان جریمه نقدی می‌شوند و در صورت سرایت آتش به مراتع و جنگل‌ها از ۶ ماه تا ۲ سال مجازات حبس برای مجرمان قابل اعمال است. تاریخ انتشار: 10:49 - 18 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۳۹۶۰۴

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، نشست کمیته تخصصی شورای حفظ حقوق بیت‌المال در اراضی ملی و منابع طبیعی به ریاست جان احمد آقایی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جان احمد آقایی در این نشست که با محوریت پیشگیری از آتش زدن کاه و کلش در فصل برداشت برنج برگزار شد، اظهار داشت: ارائه راهکار‌های بهره مندی بهینه از پسماند‌های نباتی در سال‌های گذشته اثر بخش بوده است، اما آتش زدن پسماند‌ها در برخی مناطق همچنان ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه طی سال‌های اخیر حجم آتش زدن کاه و کلش در سطح استان تقلیل یافته است افزود: آموزش‌های ارائه شده در خصوص فرآوری پسماند‌ها در کاهش اینگونه تخلفات موثر بوده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان میزان رطوبت، نوع بسته بندی و برداشت هم زمان در گردآوری پسماند کشاورزی را تأثیرگذار دانست و اظهار داشت: استفاده از دستگاه‌های دارای امکان بسته بندی، زمینه استفاده بهینه از پسماند‌ها را برای علوفه دام‌ها فراهم می‌آورد.

وی با بیان اینکه از ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار‌های استان گیلان، سالانه حدود یک میلیون و یکصد هزارتن کاه و کلش تولید می‌شود، تصریح کرد: این مقدار پسماند منبع خوبی برای تغذیه دام محسوب می‌شود که لازم است بدین منظور بستر و زمینه آگاهی رسانی بیشتر به کشاورزان فراهم شود.

آقایی، آموزش روستاییان از طریق صدا و سیما، نصب بنر و تولید بروشور را در پیشگیری از سوزاندن این پسماند‌ها مؤثر ارزیابی نمود و از دهیاران خواست تا نقش موثرتری در این زمینه ایفا نمایند.

این مقام قضایی با اشاره به اینکه شناسایی مناطق آلوده به منظور برخورد با عوامل آتش زدن کاه و کلش با همکاری دهیاری‌ها و پاسگاه‌های انتظامی میسر می‌باشد تصریح کرد: براساس قانون، اشخاص برای آتش زدن بقایای برنج در شالیزار‌ها ۲ تا ۸ میلیون تومان جریمه نقدی می‌شوند و در صورت سرایت آتش به مراتع و جنگل‌ها از ۶ ماه تا ۲ سال مجازات حبس برای مجرمان قابل اعمال است.

وی در پایان از دادستان‌های شهرستان‌ها و رؤسای حوزه‌های قضایی بخش‌ها خواست تا ضمن هماهنگی با دستگاه‌های مسئول در پیشگیری از آتش زدن کاه و کلش، از اقدامات آلوده کننده محیط زیست توسط برخی زارعین جلوگیری به عمل آورند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آقایی پیشگیری از جرم آتش زدن کاه و کلش دادگستری گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۴۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله ارتش مصر باستان

یک مهمانخانه ۳۵۰۰ ساله که ارتش مصر باستان از آن استفاده می‌کرد، در صحرای «سینا» کشف شد.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، مصرشناسان بقایای یک مهمانخانه را در صحرای شمال سینا کشف کرده‌اند. این سازه ممکن است به طور موقت توسط نیرو‌های مصر باستان و احتمالاً افراد سلطنتی در دوره حکومت «تحوتموس سوم» یا از حدود ۱۴۷۹ تا ۱۴۲۵ قبل از میلاد مورد استفاده قرار گرفته باشد.

فرمانروایان مصر باستان اغلب به سمت شرق مدیترانه لشکرکشی می‌کردند و یکی از مسیر‌هایی که نیرو‌های مصری اغلب برای رسیدن به این منطقه طی می‌کردند، صحرای سینا بود.

در بیانیه وزارت آثار باستانی و گردشگری مصر آمده است: «به احتمال زیاد این بنا با توجه به معماری آن و تکه‌های سفال کشف‌شده، به عنوان استراحتگاه سلطنتی مورد استفاده بود.»

بر اساس این بیانیه، این ساختمان دارای دو راهرو مستطیل‌شکل و تعدادی اتاق است. کتیبه‌ای به خط هیروگلیف که در ساختمان کشف شده است نشان می‌دهد این استراحتگاه به زمان «تحوتموس سوم» تعلق دارد.

این استراحتگاه در محوطه‌ای واقع شده است که دارای گورستانی است که قدمت آن به دودمان بیست‌ویکم (حدود ۱۰۷۰ تا ۹۴۵ قبل از میلاد) و دودمان بیست‌وششم (۶۸۸ تا ۵۲۵ قبل از میلاد) یا پس از حکومت «تحوتموس سوم» بازمی‌گردد.

دیگر خبرها

  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی تفکیک پسماند در تهران!
  • مرثیه‌ای برای رنج شالیکاران گیلانی/ برنجی که فروش نمی‌رود‌
  • جریمه ۳ میلیارد تومانی قاچاق سوخت، برای مدیرعامل واحد تولید فرآورده‌های نفتی
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • نشای ۵۴ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان
  • کشف بقایای یک سکونتگاه 7 هزارساله در صربستان (+عکس)
  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟
  • بازگشت برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی
  • کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله ارتش مصر باستان
  • برنج و روغن به لیست کالاهای مشمول ارز ۲۸.۵۰۰ تومانی برگشت