Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-02@22:01:07 GMT

تجربه المپیک، با عینک شنای هوشمند

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۰۴۸۴۰

تجربه المپیک، با عینک شنای هوشمند

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، این عینک شنای هوشمند توسط "دن آیزنهارد" که قبلا شناگر بود و حال کارآفرین یک شرکت در ونکوور به نام "فرم"( Form) است، ساخته شده است.

قیمت عینک هوشمند ساخته شده توسط شرکت فرم ۲۰۰ دلار اعلام شده و به شناگران یک بازخورد دیداری می‌دهد. به نحوی‌که شناگر می‌تواند فاصله شنا، میزان حرکت دست، سرعت در هر ۹۱ متر و کالری مصرف شده خود را دریابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این محصول یک نمایشگر هوشمند در لنزهای عینک ساخته شده و بدون ممانعت از دید، اطلاعات مربوطه را ارائه می دهد.

یک باتری ضدآب هم در بند عینک به کار گرفته شده که با هر بار شارژ، نماشگر عینک را ۱۶ ساعت شارژ نگه می‌دارد.

از دیگر مزایای عینک این است که با استفاده از بلوتوث به گوش هوشمند متصل می‌شود. به این ترتیب شناگر می‌تواند آمار شرایط شنای خود را پیگیری کرده و یا با همکاران ورزشکار خود به اشتراک بگذارد.

اسکات دیکنز"( Scott Dickens) شناگری که دو بار در رقابت‌های المپیک شرکت کرده اظهار کرد، هنگامی که شناگر در سطحی بالا قرار دارد، ۶ روز از هفته را روزی ۴ ساعت در استخر شنا می کند.به همین جهت عینک شنای خوب و راحت از اهمیت بالایی برخوردار است.

بنابراین این عینک هوشمند این راحتی را فراهم می کند و تناسب آن به اندازه‌ی عینک شناهای معمولی است که شناگران از آن استفاده می‌کنند. چیزی که به آن عادت کرده اند.

شناگرانی که این‌عینک ‌ها را آزمایش کرده‌اند،این حقیقت راتایید کرده‌اند که این عینک، بدون ایجاد تغییر در دید، در زمان واقعی معیارهای مورد نظر یک شناگر را فراهم می‌کند.

انتهای پیام/

178 / 167 عینک شنا المپیک شبیه ساز عینک هوشمند

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: عینک شنا المپیک شبیه ساز عینک هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۴۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟

نوزادان از شش ماهگی می‌توانند ماست را امتحان کنند.

به گزارش ایسنا، ماست، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند کلسیم برای ساخت استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی، «روی» برای حمایت از رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن و «ب ۱۲» برای رشد مغز و تولید گلبول‌های قرمز سالم را دارد. ماست، بافت لطیفی دارد و برای کسانی که برای اولین‌بار این ماده غذایی را تجربه می‌کنند به‌راحتی پذیرفته می‌شود.

ماست به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، کیفیت خوبی دارد. بیشتر ماست‌ها با کشت‌های زنده و فعال تهیه می‌شوند، بنابراین پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای سلامت دستگاه گوارش فراهم می‌کنند.

در شش ماهگی، شیر مادر و در شرایط خاص شیر خشک همچنان منبع اصلی تغذیه کودک هستند و این در طول سال اول زندگی او نیز خواهد بود و سپس آماده می‌شوند تا از غذا‌های دیگری مانند ماست لذت ببرند. در شش ماه اول زندگی، شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن باید تنها منبع تغذیه کودک به حساب می‌آید.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ماست ساده، بهترین انتخاب برای کودک است، زیرا در عین حال سرشار از مواد مغذی و فاقد قند‌های افزوده است و می‌تواند پایه و اساس ماجراجویی طعم عالی بعدی کودک باشد.

افزودن میوه‌ها یا سبزیجات پوره شده به ماست ساده یک راه جذاب و مناسب برای معرفی طعم‌ها است؛ هلو یا موز پوره شده را برای یک تجربه شیرین با ماست مخلوط کنید. همچنین برای یک غذای خوش طعم، سیب زمینی شیرین پوره شده را با ماست مخلوط کنید. ماست را با منبع پروتئین دیگری مانند پوره مرغ یا لوبیا جفت کنید.

از ۱۲ تا ۲۳ ماهگی، کودک در حال رشد شما می‌تواند مصرف لبنیات را تا مجموع دو وعده در روز افزایش دهد. این می‌تواند ترکیبی از شیر گاو، ماست و پنیر باشد. با پزشک اطفال خود در مورد اینکه چه زمانی و چه مقدار غذا باید به کودک خود برای رشد و تکامل سالم معرفی کنید، مشورت کنید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • درخشش ورزشکار مراغه‌ای در مسابقات شنای آزاد 
  • عکس | غریق نجاتی که به سمت شما پرواز می کند
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟
  • دیلانچیان: شانس کسب دو سهمیه المپیک را برای اولین بار داریم/ یاوری در دسته‌بندی نمایندگان شنای ایران نیست
  • حضور شناگر سندروم‌داون مهابادی در مسابقات کشوری
  • غریق‌نجاتی که به سمت شما پرواز می‌کند
  • پایان مسابقات شنای کارگران خراسان شمالی در هفته کار و کارگر
  • شناگر نابغه سندروم داون مهابادی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارد
  • در 5 دقیقه با عینک زدن خدافظی کنید!