Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رهبر طالبان که در راس هیئتی به تاشکند رفته است با مقامات ازبکستانی از جمله وزیرخارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد. ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در حالی که سرنوشت دور هشتم مذاکرات آمریکا و طالبان در قطر با ابهام پایان یافته است، نمایندگان دفتر سیاسی این گروه به رهبری ملابرادر به ازبکستان سفر کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان خبر داد که در این دیدارها دیگر نمایندگان دفتر قطر نیز حضور داشتند.

وی افزود: در دیدار با مقامات ازبکستانی درباره حفظ همجواری بهتر، ادامه تماس‌ها و افزایش همکاری در بخش‌های سیاسی و اقتصادی گفت‌وگو شد.

سفر معاون رهبر طالبان به ازبکستانخروج احتمالی نیروهای آمریکا و افزایش نقش ازبکستان در تامین امنیت شمال افغانستانعدم اطلاع ریاست‌جمهوری افغانستان از نشست بین‌الافغانی ازبکستان

یک روزنامه پاکستانی چندی قبل به نقل از منابع طالبان در قطر نوشت که «ملا عبدالغنی برادر» معاون رهبر طالبان در رأس هیئتی 12 نفره به ازبکستان رفته است.

براساس این گزارش گفت‌وگوهای در این نشست بر پیشنهاد ازبکستان برای میزبانی از گفت‌وگوهای بین‌الافغانی متمرکز است.

«شوکت میرزایف» رئیس جمهور ازبکستان پیشنهاد میزبانی از گفت‌وگوهای دولت افغانستان و طالبان را در مارس 2018 در دیدار با هیئت طالبان مطرح کرده بود.

«عبدالعزیز کاملوف» وزیر خارجه ازبکستان نیز در دیدار با ملا برادر در قطر در ماه مارس سال جاری میلادی نیز بار دیگر این پیشنهاد را ارائه کرد.

اعضای طالبان در ماه آگوست سال گذشته نیز پس از دیدار تاشکند، از علاقه ازبکستان برای میزبانی از این گفت‌وگوها استقبال کردند.

ازبکستان به دلیل روابط خوبی که با دولت افغانستان و تماس‌هایی که با دفتر سیاسی طالبان دارد به عنوان یکی از کشورهای تأثیرگذار در روند صلح محسوب می‌شود.

انتهای پیام/.

R1447/P/S8,87,1413/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "افغانستان" طالبان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار افغانستان طالبان اخبار افغانستان طالبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۵۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم

حکومت طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت سالروز پیروزی مجاهدین در افغانستان اعلام کرد برای حفظ دستاوردهای جهاد مردم این کشور تلاش می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، حکومت طالبان در بیانیه‌ای به مناسبت 8 ثور/اردیبهشت، سالروز پیروزی مجاهدین بر حکومت کمونیستی در افغانستان نوشت «سی و دومین سال پیش در چنین روزی، پس از 14 سال مبارزه پدیده شوم کمونیسم و در کنار آن شوروی در کشور ما شکست خورد و ملت مجاهد افغان توانست آخرین اداره کمونیستی را سرنگون و کشور را به گونه کامل آزاد سازد».

بیانیه افزود: «هشتم ثور 1371 هـ ش روز کامیابی و آزادی مردم افغانستان است که قربانی‌های ملت مجاهد نتیجه داد و مردم و کشور ما از شر هیولای کمونیسم نجات یافتند».

حکومت طالبان همچنین در این بیانیه کودتای کمونیستی 7 ثور در سال 1357 را نیز روز سیاه افغانستان نامید و تأکید کرد: «کشور ما پس از 20 سال جهاد از یک اشغال دیگر نیز آزاد شد و نظام اسلامی برقرار گردید، بنابراین امارت اسلامی با تمام توان تلاش می‌کند تا  ثمره قربانی‌ها و مبارزات چندین ساله ملت ما یکبار دیگر ضایع نگردد و نظام اسلامی را که آرمان شهدا است، به گونه کامل نافذ می‌کند».

گزارش تسنیم| «هشتم ثور»؛ شیرینی که با اختلاف به کام مردم افغانستان تلخ شد«8 ثور» روزی پر افتخار در تاریخ افغانستان

کودتای هفتم اردیبهشت توسط حزب دموکراتیک خلق افغانستان منجر به روی کار آمدن حکومت کمونیستی در این کشور شد. حکومت کمونیستی که برای تحمیل عقاید الحادی و مارکسیستی بر مردم افغانستان تلاش می‌کرد، اما با واکنش جدی مردم روبه‌رو شد و رفته‌رفته قیام‌های مردمی در این کشور شکل گرفت.

وقتی نظام «داوود خان» براثر کودتای کمونیستی سقوط کرد و چپی‌ها به قدرت رسیدند، با شکل‌گیری آهسته‌آهسته مقاومت در برابر آن‌ها، سربازان روس برای حمایت از نظام دست‌نشانده‌شان وارد افغانستان شدند.

در نهایت مردم متدین افغانستان پس از 14 سال جنگ و مقاومت، حکومت کمونیستی و ابرقدرت تا دندان مسلح را شکست دادند و هشتم ثور سال 1371 نیروهای مجاهدین آخرین سنگر حکومت کمونیستی در کابل را تصرف کردند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • ازبکستان روی سکوی سومی جام ملت‌های فوتسال آسیا رسید
  • کانادا کمک‌ها به افغانستان را از سر می‌گیرد
  • طالبان در سیلاب هم آب را به ایران بست | چانه‌زنی بر سر آب به کجا رسید؟
  • صعود تاریخی افغانستان به جام جهانی فوتسال با مربی ایرانی
  • یک جام و دو فینال/ ایران به دنبال فتح آسیا؛افغانستان در پی فصل نو
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • طالبان: برای حفظ دستاوردهای جهاد افغانستان تلاش می‌کنیم
  • اعلام همکاری مالزی در زمینه امنیت سایبری با افغانستان
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • بازداشت مرزبان ایرانی توسط‌ طالبان | سرنوشت مرزبانان چه شد؟