Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-08@23:25:01 GMT

افزایش مراکز جمع آوری نذورات قربانی

تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۰۵۸۱۸

افزایش مراکز جمع آوری نذورات قربانی

سعادت معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران در گفت و گو  با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، از اجرای طرح قربانگاه ابراهیمی در عید قربان خبر داد و گفت: این طرح درامامزادگان شاخص پنج شهر ساری، جویبار، سوادکوه، قائمشهر و بابل اجرا می‌شود.

او با بیان اینکه در این طرح گوشت‌های قربانی و نذورات مردمی بین نیازمندان مازندران توزیع می‌شود، افزود: ۹۰ مرکز در روز عید قربان، نذورات و گوشت قربانی مردم خیر را جمع آوری می‌کنند و تا پایان هفته این مراکز افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران گفت:دفاتر کمیته امداد شهرستان‌ها در روز عید قربان آماده دریافت نذورات قربانی از مردم نیکوکار است.

سعادت افزود: این طرح امسال با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) و اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران در قالب طرح‌های قربانگاه ابراهیمی و طرح افق اجرا می‌شود.

او گفت: خیران مازندرانی پارسال ۱۹ میلیارد و ۴۳۶ میلیون ریال نذورات قربانی برای کمک به نیازمندان واقعی اهدا کردند.
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران با اشاره به فعالیت حدود ۱۰۰ مرکز نیکوکاری در سطح محلات استان گفت: تعداد مراکز نیکوکاری تا پایان امسال به ۲۰۰ مرکز افزایش می‌یابد.

سعادت با بیان اینکه تا کنون بیشتر مراکز نیکوکاری محلات در شهر‌های بابل، آمل و ساری راه اندازی شده افزود: این مراکز با ترکیبی از معتمدان محلی و افراد دارای دغدغه رفع محرومیت در محله‌ها ایجاد شده است.

او گفت: امسال توزیع گوشت قربانی میان نیازمندان از طریق مراکز نیکوکاری محلات نیز انجام می‌شود.

حجت الاسلام حیدری مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان نیز به اجرای طرح افق با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در قالب طرح قربانگاه ابراهیمی در روز عید قربان اشاره کردو گفت: رویکرد طرح افق، رویکرد اجتماعی، فرهنگی و مذهبی است که با خدمات رسانی بیشتر به مردم، تبلیغ کار فرهنگی صورت می‌گیرد.

او هدف از اجرای این طرح را ارائه خدمات اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی بیان کرد و افزود: در طرح افق، از سوی امامزادگان شاخص سبد کالا بین نیازمندان مجاور به صورت مستمر، توزیع می‌شود.

 

انتهای پیام/آ

 

مشارکت  کمیته امداد و اوقاف و امور خیریه مازندران در روز عید قربان 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کمیته امداد سازمان اوقاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۵۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: ۱۰ غرفه مددجویان و مجریان طرح‌های اشتغال در نمایشگاه اقوام ایرانی دایر شد.

روح‌الله صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان با اشاره به اینکه نمایشگاه اقوام ایرانی در زنجان به مدت شش روز برگزار می‌شود، اظهار کرد: نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی تا بیست‌ویکم اردیبهشت از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان زنجان برای بازدید علاقه مندان دایر است.

وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه، ۱۰ غرفه برای مددجویان و مجریان طرح‌های اشتغال دایر شده است، افزود: این غرفه‌ها شامل غرفه صنایع‌دستی، پوشاک و مواد غذایی است.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان از برنامه‌ریزی این نهاد برای توانمندسازی جامعه هدف خبر داد و گفت: در این زمینه در سال‌جاری و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، قرار است برای پنج هزار مددجو فرصت شغلی در استان ایجاد شود.

وی با اشاره به روند اشتغال‌زایی برای مددجویان این نهاد افزود: کمیته امداد یک فرآیند تعریف شده در حوزه اشتغالزایی دارد که از استعدادسنجی متقاضیان آغاز می‌شود.

صالحی افزود: در این راستا اول مستعدین اشتغال شناسایی و سپس خدمات مورد نیاز به آنها در قالب مهارت‌آموزی ارائه می‌شود تا آنها بتوانند با موفقیت وارد چرخه کسب‌وکار شوند.

وی تصریح کرد: بر اساس طرح اشتغال‌زایی تعریف شده، مدت زمان مشخصی برای نظارت بر طرح در نظر گرفته می‌شود، مثلاً برای طرح اشتغالی که در قالب مهارت‌های فنی‌وحرفه‌ای و خدمات تخصصی ارائه می‌شود، حداقل به مدت سه سال نظارت بر طرح‌های اشتغال انجام می‌گیرد تا پایداری لازم را داشته باشند و از مسیر اصلی منحرف نشوند.

کد خبر 751339

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • حکم تاریخی کمیته انضباطی فدراسیون: تنبیه آزارگر به جای قربانی
  • مدیرکل حوزه ریاست کمیته امداد منصوب شد
  • توزیع ۶ میلیارد تومان زکات فطریه میان نیازمندان استان ایلام
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • رشد ۲۸ درصدی کمک‌های مردمی به مراکز نیکوکاری
  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • مشارکت بیش از ۵ هزار معلم قزوینی در طرح اکرام ایتام
  • ۲ هزار مددجوی کمیته امداد از خدمات پزشکی بهره مند شدند