Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،حمیدرضا رحمانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر گفت: ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر بهره بردار در بخش‌های کشاورزی، شیلات، دام و طیور و زنبور عسل در شهرستان بابلسر مشغول فعالیت هستند.

او با بیان اینکه شهرستان بابلسر، ۱۸ هزار و ۵۰۰ اراضی زراعی دارد، افزود: با توجه شرایط خوب آب و هوایی در سال جاری پیش بینی می‌شود با احتساب کشت دوم این رقم با ۲ هزار هکتار افزایش نسبت به سال ۹۷ به ۲۸ هزار هکتار افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدرضا رحمانی ارزش اقتصادی کل محصولات کشاورزی شهرستان بابلسر را حدود ۱۸۰۰ میلیارد اعلام کرد و گفت: برنج با سطح زیر کشت ۱۴ هزار و ۳۶۳ هکتار محصول نخست بابلسر است که ۵۴ هزار تن برنج با ارزش اقتصادی ۷۵۰ میلیارد تومان از آن به دست می‌آید.

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر گفت: مرکبات با ۲۵۰۰ هکتار دومین محصول عمده شهرستان است که ارزش اقتصادی آن ۱۶۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

رحمانی، توت فرنگی و نیشکر را برند این شهرستان دانست و افزود: که نیمی از تولیدات این دو محصول در مازندران توسط کشاورزان بابلسری تولید می‌شود.

رحمانی افزود: سطح زیرکشت توت فرنگی در شهرستان ۷۵۰ هکتار است که ۱۳ هزار تن از این محصول با ارزش اقتصادی ۱۷۰ تا ۱۹۰ میلیارد تومان در آن تولید می‌شود.

او از تولید نیشکر در ۱۲۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی شهرستان بابلسر و تولید شکر در ۱۸ کارگاه خبر داد.

رحمانی سطح زیر کشت نیشکر شهرستان را ۱۲۵ هکتار اعلام کرد که در ۱۸ کارگاه از آن محصول نیشکر و فرآوده‌های آن تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر، مهمترین مشکلات بخش کشاورزی شهرستان را نبود صنایع تبدیلی و کمبود آب بیان داشت و از فعالیت از ۱۲۵ واحد مرغداری و ۶۰۰ واحد دامداری سنتی و صنعتی در منطقه خبر داد.

رحمانی تسطیح زمین‌های کشاورزی در ۱۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی با اعتباری بالغ بر ۱/۵ میلیارد تومان، پروژه آبیاری کم فشار در ۵۲۲ هکتار و اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در روستای تازه آباد و اختصاص ۶ میلیارد تومان کمک بلاعوض به کشاورزان خسارت دیده از سیل را بخش دیگر از عملکرد جهاد کشاورزی بابلسر بیان داشت.


انتهای پیام/آ


تولید ۱۳۲ هزار تن محصول با ارزش اقتصادی ۱۸۰۰ میلیارد تومان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهادکشاورزی کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۶۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قربان قربانی صبح یکشنبه در همایش توسعه کشت محصولات کم‌آب بر در راستای الگوی کشت با محوریت پنبه اظهار کرد: در گذشته ۲۵۰ هزار هکتار پنبه در کشور کشت می‌شد که از این میزان ۱۸۰ هزار هکتار مربوط به استان گلستان بود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته ۷۰ درصد پنبه کشور در استان گلستان تولید می‌شد، افزود: کشت ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار هکتار می‌تواند ما را در محصول پنبه به خودکفایی برساند.

رئیس مؤسسه تحقیقات پنبه کشور گفت: باتوجه به تأکیدات وزیر جهاد کشاورزی ما باید در بحث محصولاتی چون گندم، برنج، شکر، چغندرقند و پنبه به خودکفایی برسیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته سطح زیر کشت پنبه در گلستان به دلیل کم آبی به ۱۴ هزار هکتار رسید و گلستان بیشترین کاهش سطح زیر کشت را در کشور تجربه کرد.

قربانی با اشاره به اینکه استان گلستان به رقم سرسبز بودن مشکل کم آبی دارد، گفت: در کشت محصولات کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۷۵ تنها دو رقم پنبه در کشور موجود بود که برای بهره برداری این محصول نیاز به ۲۲۰ روز زمان بود اما اکنون ۱۴ رقم تجاری پنبه در کشور موجود است که طی ۱۱۰ روز به بهره برداری می‌رسد.

قربانی اظهار کرد: پنبه یک محصول اشتغالزا است که هر چهار هکتار پنبه‌کاری یک شغل مستقیم و پنج شغل در صنایع جانبی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6090878

دیگر خبرها

  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود