Web Analytics Made Easy - Statcounter

انگلیس قصد دارد با تسهیل قوانین مهاجرتی خود، زمینه جذب نخبگان و دانشمندان را به این کشور خود فراهم کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس اعلام کرد که کشورش برای گشودن بیشتر درهای خود به روی دانشمندان، قصد دارد تسهیلاتی در قوانین مهاجرتی خود ایجاد کند.

نخست‌وزیر انگلیس در این خصوص گفته است: در حال ایجاد تغییراتی در قوانین مهاجرتی هستیم تا بدین‌وسیله دسترسی به انگلیس راحت تر شود و بتوانیم پذیرای شمار بیشتری از دانشمندان و متخصصان علمی در جهان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«راه سریع مهاجرتی» که دولت جدید انگلیس قصد دارد در سال جاری آن را به اجرا درآورد، با هدف جذب دانشمندان، نخبگان و متخصصان در زمینه‌های علم و فناوری طراحی شده است.

بر اساس این طرح که پس از رایزنی و مشورت با دانشگاه‌ها و موسسات علمی تدوین شده، سقف رتبه‌بندی برای صدور ویزای نخبگان ویژه برداشته می‌شود و معیارهایی جدید و ساده‌تر برای تأیید خودکار درخواست ها بر اساس قوانین کنترلی مهاجرت اضافه خواهد شد.

طرح یاد شده همچنین تسهیلاتی را برای افراد وابسته به متقاضیان واجد شرایط فراهم و دسترسی به بازار کار انگلیس را تسهیل می‌کند. بر این اساس دیگر نیازی به ارائه یک پیشنهاد کار قبل از ورود به خاک انگلیس نخواهد بود.

دفتر نخست‌وزیری انگلیس با تأکید بر موارد یاد شده همچنین یادآور شده که قرار است به موجب این طرح مساعدت‌های مالی مضاعف برای دانشمندان و محققانی که پیش از اجرایی شدن بریگزیت در پی دریافت این کمک‌ها از اتحادیه اروپا بودند، فراهم شود.

این ادعای نخست‌وزیر انگلیس در حالی مطرح می شود که کند و پیچیده‌تر شدن جذب نیروهای متخصص توسط کارفرمایان در انگلیس که از نیمه دوم سال ۲۰۱۶ به تدریج آغاز شده، پیش‌تر به عنوان یکی از نگرانی‌های عمده مطرح در خصوص تبعات اجرایی شدن بریگزیت عنوان شده است.

بوریس جانسون که پیش از این سابقه اظهارنظرهای جنجالی و غیرمنتظره را در طول دوران تصدی سمت‌های مختلف اجرایی در کارنامه دارد، توضیحات بیشتری درباره تغییرات در نظرگرفته شده برای سیاست‌های مهاجرتی کشورش ارائه نکرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انگلیس مهاجرت دانشمندان ایران ایرتور محمود صارمی سروش رفیعی دیوان محاسبات کراسنویارسک آزادراه تهران شمال روز خبرنگار ینس استولتنبرگ حوزه های انتخابیه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۰۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد

رئیس‌جمهور فرانسه امروز – پنجشنبه – ضمن هشدار نسبت به «احتمال مرگ اروپا»، تاکید کرد که این قاره در «نقطه بحرانی» قرار دارد و جهت مقابله با رقبای جهان باید اقدامات بیشتری انجام داد.

به گزارش ایسنا، «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه طی سخنرانی در دانشگاه سوربُن فرانسه واقع در پاریس، پایتخت این کشور بیان کرد: «خطری مبنی بر مرگ اروپا وجود دارد. اروپا در نقطه بحرانی قرار دارد و در مقابل رقبایی که با سرعت بالا در حال تجدید تسلیحات هستند، باید اقدامات بیشتری انجام دهد.»

خبرگزاری فرانسه به نقل از رئیس‌جمهور این کشور نوشت: «اروپا احتمال دارد بمیرد و این فقط به انتخاب‌های ما بستگی دارد.»

وی افزود: «در شرایطی که قوانین تجارت آزاد جهانی توسط رقبای اصلی به چالش کشیده شده است، خطر عقب ماندن به لحاظ اقتصادی برای اروپا وجود دارد و باید الگوی رشد خود را بازنگری کند.»

ماکرون ۴۶ ساله که همچنان سه سال از دومین و آخرین دوره‌اش در ریاست‌جمهوری باقی می‌ماند، گفت: «در دنیایی که قوانین بازی تغییر کرده است، اروپا در برابر خطراتی که در جهان مواجه می‌شود، مسلح نیست.»

رئیس‌جمهور فرانسه در ادامه سخنرانی‌اش صراحتا هشدار داد: «طی یک دهه آینده، خطر تضعیف اروپا یا حتی سقوط آن بسیار زیاد است. از اروپا می‌خواهیم از یک اقلیت راهبردی بیرون بیاید؛ مسئله‌ای که او را بیش از اندازه به انرژی روسیه و در حوزه امنیت به ایالات متحده وابسته کرده است.»

در حال تکمیل...

دیگر خبرها

  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • قوانین جدید دریافت گواهینامه در سال ۱۴۰۳/ پایان خدمت الزامی نیست
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • پیش‌بینی ایلان ماسک از بروز جنگ داخلی در غرب
  • ساماندهی فضای کسب و کار؛ جهش تولید و صنعت در استان اردبیل
  • واکنش انگلیس به کشف گورهای دسته‌جمعی در نوار غزه: تحقیقات اسرائیل کفایت می‌کند
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • کیهان: دانشگاه‌های آمریکا و اروپا هم برای پوشش دانشجویان قوانین سختگیرانه دارند؛ چرا ما نداریم؟