Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی در گفت و گو با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه از نقش مخرب رسانه ها در وارونه جلوه دادن نقش تهران و مسکو در سوریه پرده برداشت و افزود: من رسانه های کانادایی را زیاد نمی بینم چرا که دروغ در آن موج می زند، آنها همواره نقش این دو کشور را در سوریه وارونه نشان می دهند، بنظر من حق مسلم دمشق است که از  ایران، روسیه و  گروه حزب الله لبنان بخواهد، از سوریه در مقابله با تروریسم حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بارتلت افزود: در مدت اقامتم در غزه، حوادث سوریه را دنبال می کردم، پس از گفت و گو با برخی از دوستان، فهمیدم که رسانه ها دروغ می گویند، آنان این جریانات را یک انقلاب معرفی می کردند، درحالی که سوری ها چنین اعتقادی نداشتند و من هم به این موضوع اعتقادی نداشتم تا این که به سوریه رفتم و مطمئن شدم که حوادثی که در این کشور روی می دهد، اصلا انقلاب نیست.

خبرنگار مستقل کانادایی به نقش مخرب رسانه ها در بحران سوریه اشاره کرد و افزود: رسانه های غربی و حاشیه خلیج فارس نقشی کثیف و خونین در این ماجرا بازی کرده اند.

بارتلت با ذکر مثالی به وارونه جلوه دادن حقایق توسط رسانه های غربی بویژه بی بی سی پرداخت و افزود: تروریست ها در سال ۲۰۱۴  به مدرسه دبستان "المنار" در منطقه غوطه شرقی دمشق حمله کردند که در جریان آن یک کودک کشته و ۶۰ تن دیگر زخمی شدند، اما خبری که بی بی سی منتشر کرد حکایت از آن داشت که این کودکان توسط دولت دمشق هدف حمله قرار گرفته اند که این خلاف واقع بود.

وی اضافه کرد: رسانه ها هیچ سخنی از حضور ۷۰ هزار تروریست در استان ادلب (در شمال سوریه) نمی زنند، اما دائما از حمله هوایی ارتش سوریه و روسیه به این استان سخن می گویند و چنین وانمود می کنند که غیر نظامیان بمباران می شوند.

خبرنگار کانادایی همچنین به حمایت های بی دریغ غرب از نیروهای موسوم به "کلاه سفیدها" اشاره کرد و گفت: دلیل اصلی حمایت غرب از این گروه برای تأمین منافع غربی هاست، چرا که کلاه سفیدها در خدمت آنها هستند.

بارتلت ادامه داد: کلاه سفیدها نقش دوگانه داشتند، از یکسو بدنبال آن بودند که تصویر مثبتی از تروریست ها نشان دهند و از سوی دیگر در تلاش بودند، وجهه دولت های روسیه و سوریه را خراب کنند.

وی همچنین به موضوع ونزوئلا پرداخت و با دروغ خواندن تصویری که رسانه های غربی از این کشور ارائه می دهند، گفت: این رسانه ها اوضاع ونزوئلا را اینگونه به تصویر می کشند که همه در این کشور  از فرط گرسنگی در حال جان دادن هستند، اما من به مناطق بسیار فقیر سر زده ام و دیده ام که مواد غذایی فروخته می شود و به این نکته پی بردم که رسانه های غربی، حوادث را جعل می کنند.

بارتلت اضافه کرد: در ونزوئلا فقر وجود دارد، اما وضعیت به این صورتی که رسانه های غربی از آن سخن می گویند، نیست.

وی درباره سکونت سه ساله اش در نوار غزه نیز  گفت: در این مدت برق در بیشتر روزها قطع می شد و زیرساخت ها وضعیت اسفناکی داشت.  کشاورزان و ماهیگران هر روز از سوی (اسرائیلی ها) مورد حمله قرار می گرفتند، ما در صدد حمایت از آنان برآمدیم که ارتش اسرائیل به سوی ما نیز آتش گشود.

خبرنگار کانادایی در پایان افزود: زندگی در نوار غزه به خاطر اشغالگران اسرائیلی و بالاتر از آن به دلیل تصویری که رسانه های غربی از فلسطین نشان می دهند و آنان را تروریست می دانند، بسیار سخت و طاقت فرساست.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۱۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، فیلم «کِشت انقلاب» به کارگردانی نیشتا جین که درباره کشاورزان هندی است که علیه قوانین جدید مربوط به زمین قیام می‌کنند، جایزه بهترین فیلم مستند بین‌المللی را در جشنواره بین‌المللی مستند «هات داکس» کانادا همراه با یک مبلغ ۱۰ هزار دلاری دریافت کرد.

کسب جایزه برتر هیات داوران در جشنواره به این معناست که فیلم جین که اولین بار در «هات داکس» دیده شده، واجد شرایط بررسی در بخش بهترین فیلم مستند در جوایز اسکار خواهد بود.

دیگر برنده جایزه ویژه هیات داوران در بخش مستند بین‌المللی «مرگ یک قدیس» بود که مستندی درباره کارگردان پاتریشیا بابال بندک را تصویر می‌کند که دخترش در همان روزی که مادرش ۲۴ سال قبل توسط ۲ مرد مسلح در آن کشور آفریقایی کشته شد، به دنیا می‌آید و او تصمیم می‌گیرد به زادگاهش در اوگاندا بازگردد.

جایزه بهترین فیلم مستند بلند کانادایی به مبلغ ۱۰ هزار دلار به پابلو آلوارز-مسا برای فیلم «تالاب سرباز» تعلق گرفت که درباره کمپین ۲ قرن پیش سیمون بولیوار برای آزادسازی کلمبیا است.

هیات داوران از این فیلم برای بیان مسایل بی‌شماری از میراث پسااستعماری از جمله تخریب محیط زیست، زمین و مسایل نظامی که در بینش هنری قوی فیلم منعکس شده و نیز تعهد به فیلمبرداری خیره کننده به صورت ۱۶ میلی متری تجلیل کرد.

جایزه ویژه هیات داوران برای یک مستند بلند کانادایی به کارگردانان مایکل مابوت و لوکا روزنبرگ لی به «هر راه دیگری: داستان جکی شین»، در مورد یک پیشگام سیاهپوست از نشویل اهدا شد.

جایزه بهترین مستند با تاثیر اجتماعی به ارین لاو و امبر اسپینوزا جونز برای «ایستادن بر فراز ابرها» تعلق گرفت که داستان سفر سه خانواده بومی هاوایی برای دفاع از کوه مقدس خود را نشان می‌دهد.

در همین بخش، هیات داوران از «دیوی» ساخته سوبینا شرستا به دلیل تصویر کردن مبارزه بی‌پایان یک زن برای قربانیان بی‌صدا و نادیده گرفته شده خشونت جنسی دوران جنگ تقدیر ویژه به عمل آورد.

«نبرد برای لایکیپیا» به کارگردانی دافنه ماتزیارکی و پیتر موریمی برنده جایزه جدید سرزمین / آسمان / دریا برای یک مستند بلند استثنایی در بخشی رقابتی به همین نام شد.

هیات داوران گفت: این فیلم نگاه فوق‌العاده‌ای به هر ۲ سمت کشوری پسااستعماری دارد که در آن تغییرات آب و هوایی مردم را وادار می‌کند تا به بدترین نمونه خود بدل شوند. همچنین این فیلم نگاه شفاف و سرسختانه‌ای در مبارزه مداوم کنیا برای حقوق زمین‌های بومی در دوره خشکسالی سخت ارایه می‌کند.

هیات داوران همچنین از «یینتا» به کارگردانی جنیفر ویکهام، برندا میشل و مایکل تولدانو که درباره مردم «ووتسووتن» (مردمان بومی بریتیش کلمبیا) در مقابله با عبور لوله‌های نفت از زمین‌هایشان است تقدیر ویژه به عمل آورد.

جایزه فیلمساز نوظهور کانادایی به لورنس لِوِسک برای فیلم «اوکوریمونو» رسید که درباره بازگشت زنی به ناکازاکی برای پاکسازی خانه مادرش پس از ۲۰ سال غیبت است. هیات داوران از این فیلم به عنوان فیلمی آرام اما جدی درباره خاطره خانواده و مرگ یاد کرد.

جایزه بهترین فیلمساز بین‌المللی نوظهور به فن وو، کارگردان فیلم «ژی ژی» تعلق گرفت که به بررسی مضامین زن بودن، خودمختاری و خودسازی از طریق خاطرات ویدیویی و آرشیوهای شخصی می‌پردازد. هیات داوران همچنین از اسماعیل واسکز برنابه کارگردان فیلم «ترانه‌های بافندگان» که مستندی مکزیکی درباره بافندگان است تقدیر ویژه به عمل آورد.

«سکوت دلیل» کومیانا نواکوا، تحقیقی درباره اردوگاه‌های فوچا در طول جنگ بوسنی و هرزگوین، جایزه بهترین فیلم مستند با طول متوسط را دریافت کرد و از فیلم «مرد جدید» اثر کارلوس یوری سیونینک تقدیر ویژه به عمل آمد.

جایزه بهترین مستند کوتاه بین‌المللی به جانت هاربورد برای «اوتیسم خود را بازی می‌کند» اهدا شد و هیات داوران از «کریسمس، هر روز» فای تساکاس تجلیل ویژه کردند.

جایزه بهترین مستند کوتاه کانادایی به «آیا من لاغرترین فردی که تا به حال دیده‌اید؟» ساخته ایشا مارجارا اهدا و از «درخشش» ایزابل گریگنون فرانکه تقدیر شد.

جایزه اسکاتیابانک به انتخاب دانشجویان مدرسه‌های سینمایی هم به «اعتصاب» به کارگردانی جوبیل مونوز و لوکاس گیلکی تعلق گرفت. این جایزه به مستندی که بالاترین امتیاز را در نظرسنجی مخاطبان دانشجویی دریافت کرده، اهدا می‌شود.

آلیسون دوک تهیه کننده کانادایی فیلم «مادر جدا از هم» لوری تاونشند جایزه دان هیگ را دریافت کرد که به یک تهیه کننده برجسته کانادایی مستقل به منظور قدردانی از دیدگاه خلاقانه، کارآفرینی و کارآفرینی اهدا می‌شود.

جایزه تجلیل از یک فیلمساز کانادایی با دیدگاهی پرشور، حس قوی عدالت اجتماعی و حس شوخ طبعی هم به میثم معتضدی رسید.

همچنین جمعه شب، رائول پک فیلمسازی از هاییتی، جایزه دستاورد برجسته را دریافت کرد.

اهدای جوایز در حالی صورت گرفت که «هات داکس» ۲۰۲۴ چند روز پیش از شروع این دوره، با خروج کارگردان هنری حسین کوریمبوی و ۱۰ برنامه نویس روزهای ناآرامی را تجربه کرد.

برگزارکنندگان «هات داکس» گفتند که در مجموع، ۱۵ جایزه جمعه شب در مرکز نوآوری اجتماعی در تورنتو طی مراسمی که هیچ رسانه‌ای به دلیل ظرفیت محدود دعوت نشده بود، اهدا شد.

سی و یکمین دوره جشنواره «هات داکس» که از ۲۵ آوریل شروع شده امشب یکشنبه ۵ ماه می به کار خود پایان می‌دهد و پس از آن برنده جایزه تماشاگران برای بهترین مستند کانادایی با یک جایزه نقدی ۵۰ هزار دلاری را معرفی می‌کند.

کد خبر 6097203

دیگر خبرها

  • استاندارد دوگانه رسانه‌های غربی در خصوص اعتراضات ضد صهیونیستی و اغتشاشات در ایران!
  • نحوه درست کردن لامپ LED با قیچی به روش برقکار کانادایی (فیلم)
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • برگزاری رویداد جایزه جوانی جمعیت در آذربایجان غربی
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • «هات داکس» جایزه بهترین مستند بین‌المللی را به فیلم هندی داد
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده در بیش از ۱۵ استان کشور
  • پلیس کانادا سه هندی را به اتهام قتل رهبر سیک‌ها بازداشت کرد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق