Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «جنگ فرخنده» گفت‌: وجود انتشارات ضعیف در استان‌ها سبب می‌شود بسیاری از کتاب‌های پژوهشی و توانمندی که توسط نویسندگان به رشته تحریر در می‌آید به جامعه و مخاطبان معرفی نشوند، به عبارت دیگر عملکرد ضعیف انتشاراتی‌ها در قبال معرفی آثار موجب کم‌رنگی کتب خوب نویسندگان در استان‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاریخ انتشار: 08:42 - 19 مرداد 1398 - کد خبر: ۵۴۰۳۱۴

زینب بابکی نویسنده کتاب «جنگ فرخنده» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، با انتقاد از وضعیت چرخه توزیع کتاب در استان مازندران گفت: وجود انتشارات ضعیف در استان‌ها سبب می‌شود بسیاری از کتاب‌های پژوهشی و توانمندی که توسط نویسندگان به رشته تحریر در می‌آید به جامعه و مخاطبان معرفی نشوند، به عبارت دیگر عملکرد ضعیف انتشاراتی‌ها در قبال معرفی آثار موجب کم‌رنگی کتب خوب نویسندگان در استان‌ها می‌شود.

وی در همین راستا ادامه داد: وقتی انتشاراتی‌ها در روند کار خود به شکل صحیح و مناسب عمل کنند قطعاً می‌توانند کتاب‌های خود را خیلی بهتر به مخاطبان معرفی کنند. متاسفانه انتشارات در استان‌ها عموماً شخصیت‌های فرهنگی با نفوذی ندارند و یا در حوزه تبلیغات بسیار محدود هستند. این امر موجب شده که کتاب و نویسنده کتاب بیشترین ضرر را متحمل شوند. کتاب‌های بسیار موفقی بوده‌اند که در استان‌هایی مثل استان مازندران به چاپ رسیده‌اند، اما در همین استان نیز به فراموشی سپرده شدند.
 
بابکی پیرامون آخرین کتاب خود اظهار کرد: کتاب «جنگ فرخنده» از جمله آثاری است که در حوزه کتاب‌های ارزشی طبقه بندی می‌شود ولی نتوانسته است در سراسر ایران معرفی و شناخته شود با این همه این کتاب مورد استقبال مردم مازندران قرار گرفته چون هیچ گونه سانسوری در آن انجام نشده است.

وی با انتقاد از افزایش قیمت کاغذ و تاثیر آن بر بازار نشر اظهار کرد: افزایش قیمت کاغذ موجب شده تا کتاب به عنوان یک کالای فرهنگی مهم با تعداد کمتری تولید و به بازار عرضه شود به ویژه در استان‌ها و همین امر باعث می‌شود تا مخاطبان کمتری بتوانند از کتاب های خوبی که توسط نویسندگان در شهرستان‌ها به رشته تحریر در می‌آید بهره ببرند و همین امر موجب می شود که آثار من و امثال من گمنام بماند.

این نویسنده درباره عملکرد قوی انتشاراتی‌ها در استان‌های دیگر برای معرفی آثار ارزشی ابراز کرد: استان‌هایی وجود دارند که در حوزه نشر و معرفی آثار ارزشی قوی حرکت کرده و بسیار موفق عمل کرده‌اند، تاحدی که پا به پای پایتخت جلو رفته‌اند، استان‌هایی مانند همدان و کرمان عملکرد قابل توجهی در حوزه معرفی کتاب‌های ارزشی داشته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: این که تعداد کمی از کتاب‌ها دیده می‌شوند به این علت است که تبلیغات درستی در این زمینه انجام نشده و این ضعف در استان‌ها به مراتب بیشتر دیده می‌شود و به دلسردی برخی نویسندگان شهرستانی می‌انجامد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: انتشارات استان مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۱۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی فعال می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی در یکصد و دومین جلسه شورای عالی تحول و تعالی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به دستاوردهای سفر به استان خوزستان، اظهار کرد: نتایج این سفرها رضایتمندی مردم و حل معضلات ثبتی چندین ساله است.

وی بر فعال‌سازی کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی تاکید کرد و گفت: با فعال‌سازی کمیسیون ملی در کنار کمیته‌های حل معضلات ثبتی استان‌ها و ارائه فهرست معضلات مطرح شده در این کمیته‌ها به رؤسای کل دادگستری‌ها می‌توان از تمام ظرفیت‌های استانی از جمله نشست‌های شورای حفظ حقوق بیت‌المال و تعامل با استانداران و رؤسای کل دادگستری بهره‌مند شد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه ضمن بررسی عملکرد ۱۲۴ واحد ثبتی پایین‌تر از میانگین کشوری در حوزه حدنگاری اراضی کشاورزی و تشکیل ۷ کارگروه ویژه برای راهبری این واحدها در بازه زمانی معین در فروردین ماه سال جاری، افزود: با نتایج حاصل از بررسی عملکردی کارگروه‌ها طی این بازه زمانی چند روزه برخی واحدها جهش قابل ملاحظه‌ای داشتند و ۷۴ واحد ثبتی با عملکرد بین ۳۰ تا ۵۰ درصد نیز نیازمند تعامل و جدیت بیشتر در کار هستند.

وی با بیان اینکه صدور اولین سند اعیانی توسط سازمان ثبت در اجرای قانون جهش تولید دانش‌بنیان به نام صندوق پژوهش فناوری غیردولتی استان البرز رقم خورد، تصریح کرد: در استان سمنان با وجود شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری متعدد، امید داریم صدور اسناد اعیانی در اجرای بند چ ماده ۴ قانون جهش تولید دانش‌بنیان در این استان را نیز داشته باشیم.

بابایی در انتها خطاب به مدیران کل استانی، گفت: از برگزاری جلسات غیرضروری خودداری کرده و در راستای دستیابی به اهداف متعالی سازمان ثبت گام بردارید.

صفدر کشاورز معاون املاک و کاداستر سازمان ثبت نیز ضمن ارائه گزارشی از عملکرد ۷ کارگروه تخصصی شامل ۱۲۴ واحد ثبتی پایین‌تر میانگین کشوری در حوزه حدنگاری اراضی کشاورزی از ۹ استان، گفت: در بازه زمانی ۶ روزه تا اوایل اردیبهشت ماه عملکرد ۷ کارگروه بررسی شد.

وی در ادامه از برگزاری همایش بررسی عملکرد ۷۴ واحد ثبتی که عملکردی بین ۳۰ تا ۵۰ درصد دارند، در روز ششم اردیبهشت ماه خبر داد.

هاشمی معاون توسعه فن‌آوری و خدمات الکترونیک سازمان ثبت نیز بر تعامل معاونان و مدیران کل ستادی و استانی با حوزه فناوری تاکید کرد و گفت: در سال ۱۴۰۳ انتظار تعامل بیشتر با حوزه فناوری را داریم.

در پایان با ابلاغ رحمت‌اله اکرمی رئیس خزانه‌داری کل کشور، محمدکریم کشاورز به عنوان ذیحساب و مدیر کل امور مالی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور معرفی شد.

کد خبر 6088014

دیگر خبرها

  • کمیته‌های استانی حل معضلات ثبتی فعال می‌شوند
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • عرضه ویژه کتاب‌های انتشارات علمی و فرهنگی
  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • نق‌نق‌‌نویسی داستان اجتماعی نیست
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • طرح تحول در انتشارات کانون پرورش فکری کلید خورد
  • برگزاری نخستین المپیاد ملی هنر در گیلان
  • «نقاشی قشنگ» با حدیثی از امام رضا(ع) برای بچه‌ها