Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست‌وزیر عراق تأکید کرد که هیچ مذاکره‌ای درباره حکم‌های اعدام داعشی‌های خارجی به ویژه فرانسوی‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه روسیا الیوم، عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر عراق در مصاحبه با رسانه‌های محلی و بین المللی گفت: در عراق حکم اعدام یک حکم حقوقی و قضایی است. اروپا تصمیم لغو حکم اعدام را گرفت و ما این اقدام را می‌ستاییم اما اختلافاتی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسائل بین ما به صورت مستمر مورد بررسی قرار می‌گیرد. آن‌ها به منافع خود و شهروندانشان توجه می‌کنند و ما نیز به قوانین و منافع خود و شهروندانمان توجه می‌کنیم.

عبدالمهدی تأکید کرد که براساس قوانین دستگاه قضایی، دولت عراق حق عفو هیچ کدام از حکم‌های اعدام را ندارد.

نخست‌وزیر عراق تأکید کرد: حدود ۷۰ هزار آواره در اردوگاه الهول در سوریه هستند که از بین آن‌ها ۳۰ هزار آواره عراقی هستند. ما برای بازگرداندن آوارگان عراقی از اردوگاه الهول بعد از اینکه اطمینان یافتیم که عضو داعش نیستند تلاش خواهیم کرد.

وی گفت: بغداد تعدادی از هیئت‌های رسمی را به اردوگاه مذکور فرستاده تا بیانیه‌های آوارگان را بررسی کرده و قبل از موافقت با انتقالشان به عراق مورد بررسی دقیق قرار گیرند. این مسئله احتمالا زمان زیادی به طول بینجامد چراکه بسیاری از آن‌ها اسناد و مدارک ندارند. ما تعدادی از آن‌ها را با بررسی دقیق به کشور بازگرداندیم چراکه نمی‌خواهیم مجددا داعش را وارد کشور کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۱۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسعود رجوی با پادرمیانی چه کسی از اعدام فرار کرد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات ۱۰۴ نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت‌ماه در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران در مجتمع قضایی امام خمینی(ره) برگزار شد. ریاست دادگاه با قاضی حجت‌الاسلام دهقانی بود و مستشاران دادگاه مرتضی تورک و امین ناصری، قاضی را در این دادگاه همراهی کردند.

طبق گزارش تسنیم از دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین، در بخشی از این جلسه، سید میثم حکیم‌زاده حسینی، وکیل شکات در تریبون قرار گرفت.

مسعود رجوی همکار ساواک بود

حکیم‌زاده حسینی نسخه‌ای از دفاعیات خود را به دادگاه تقدیم کرد و گفت: جلسه اولی است که فرصت بیان جهت‌گیری سازمان مجاهدین خلق در دهه ۵۰ است و سلطه‌ای که نظام پهلوی بر این سازمان پیدا کرد.

در خصوص اینکه مسعود رجوی چه شد که توسط ساواک بازداشت و به اعدام محکوم شد و چگونه از بند زندان رهایی پیدا کرد، در جلسه قبل مقدماتی مطرح شد، که من در تکمیل آن و بر اساس مستنداتی که در کتب خاطرات و مورخین تهیه شده است، عنوان خواهم کرد.

حکیم‌زاده حسینی از قاضی دادگاه درخواست کرد که مستندات او در زمان قرائت لایحه‌اش در دادگاه نمایش داده شود و گفت: در کتاب احمد احمد، خاطرات یکی از اعضای سازمان مجاهدین خلق که از این سازمان جدا شده است، آمده است که دانشجویان عدالت‌خواه در دهه ۵۰ با تغییر رویکرد این سازمان مواجه شدند.

وی در پاسخ به پرسش قاضی دادگاه با اشاره به یک سند از اسناد ساواک اعلام کرد: مسعود رجوی بعد از آنکه هم‌رتبه‌های او در سازمان مجاهدین خلق اعدام شدند، از طرف شاه حکم عفو گرفت و همکاری خود با ساواک را آغاز کرد، این موضوع در یک نامه ارتشبد نصیری به‌صراحت آمده است.

وی با توجه به اظهارات نخستین قاضی دادگاه مبنی بر اینکه مردم و مسئولان کشورهای میزبان باید از جنایات منافقین آگاه شوند، گفت: رسیدگی به این پرونده با چنین ابعاد، جنایاتی که در سطح ملی و بین‌المللی انجام شده است، اصحاب رسانه باید این جنایات را معرفی کنند. در جلسه امروز با اینکه سازمان مجاهدین خلق جوانان پاک‌نیت را جذب خود کرده بود، تغییر روش داد، این تغییر روش به مذاق رژیم سابق (پهلوی) خوش آمد.

قاضی دادگاه طی تذکری به وکیل بیان کرد: بنده از واژه اتهامات استفاده کردم، نه جنایات، دادگاه بی‌طرف است، در حدود لایحه صحبت کنید.

وکیل شکات سپس‌به تشریح چگونگی تغییر ماهیت سازمان مجاهدین خلق از اسلامی به مارکسیستی پرداخت. قاضی بارها با ارائه تذکر به وکیل، خواستار آن شد تا وی در محدوده کیفرخواست دفاع کند.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898608

دیگر خبرها

  • از تصاویر تظاهرات دانشگاهی در سراسر ایالات متحده علیه اسرائیل تا حمله اسرائیل به اردوگاه پناهندگان فلسطینی
  • درگیری دوباره در اردوگاه تروریست‌های سوری
  • نخست وزیر اسپانیا به دلیل پرونده فساد مالی همسرش در آستانه استعفا قرار گرفت
  • وکیل: دادگاه انقلاب اصفهان توماج صالحی را به اعدام محکوم کرد/ دادگاه بدوی حکم دیوان عالی کشور را «ارشادی» خواند و اجرایش نکرد/ به حکم صادره اعتراض خواهیم کرد
  • درخواست آرژانتین علیه وزیر کشور ایران بعد از سفر خارجی
  • نویسنده صهیونیست: نتانیاهو اسرائیل را نابود خواهد برد
  • مسعود رجوی با پادرمیانی چه کسی از اعدام فرار کرد؟
  • اهداف سه‌گانه اردوغان از سفر به عراق چه بود؟
  • کشته شدن ۱۱ تروریست در پاکستان
  • اردوغان: به مبارزه علیه تروریست‌ها ادامه می‌دهیم/ نتانیاهوی هیتلر نمی‌تواند فرار کند