Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ جعفر سمساری در بازدید از ایسنای این استان به مناسبت روز خبرنگار، اظهار کرد: دانشجویان دانشگاه‌ها براساس درآمد مبنای پرداخت حق بیمه که از 1/1 برابر حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار کمتر نخواهد بود، می‌توانند در قالب مقررات مربوط به قانون بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد از خدمات سازمان تامین اجتماعی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشمولین بیمه دانشجویان در صورت عقد قرارداد و پرداخت حق بیمه از مزایای کوتاه مدت و بلند مدت سازمان تامین اجتماعی شامل خدمات درمانی، بازنشستگی، از کارافتادگی و بازماندگی،  براساس نرخ حق بیمه مورد درخواست بهره‌مند خواهند شد.

سمساری خاطرنشان کرد: چنانچه شخص دانشجو صرفا به تحصیل اشتغال داشته و تحت تکفل قانونی پدر و یا مادر باشد، بهره‌مندی وی از خدمات درمانی سازمان به تبع والدین، همزمان با بیمه پردازی در قالب بیمه دانشجویی، مطابق مقررات امکان پذیر خواهد بود.

مدیر کل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی با بیان این‌که 691 هزار نفر در استان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، اظهار کرد: 181 هزار نفر در حال حاضر مستمری بگیر در استان وجود دارد و بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.

وی اضافه کرد: بیش از 13 هزار و 500 نفر در استان مقرری بگیر بیمه بیکاری شده‌اند که نسبت به سال‌های گذشته تقریبا ثابت مانده است.

بیشتر بخوانید:

باران در راه ایران

کشف سیاه چاله ای با ابعاد چهل میلیارد برابر خورشید

فروش سربازی امسال چگونه است؟

مدیرکل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی با اشاره به این‌که سامانه متمرکز خدمات غیرحضوری سازمان تأمین اجتماعی، از اواخر سال گذشته در سازمان پیاده سازی شده است، ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ سرویس خدمتی به صورت غیرحضوری در دسترس مخاطبین است که با تکمیل زیرساخت‌ها، این خدمات به ۲۰۰ سرویس خواهد رسید و اقدامی در جهت تسهیل امور مخاطبین و صرفه جویی در وقت و هزینه آنان به شمار می آید.

وی در رابطه با طرح بخشودگی جرائم کارفرمایان خوش حساب، اظهار کرد: قانون بخشودگی جرائم در ارتباط با کارفرمایانی اجرا می‌شود که حق بیمه کارگران زیر پوشش خود را به صورت منظم و مطابق با قانون به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌کردند؛ اما به دلیل بروز مشکلات ناخوساته از جمله حوادث و بلایای طبیعی، تحریم‌های ظالمانه و نوسانات نرخ ارز با مشکل مواحه شده و از پرداخت حق بیمه و ایفای تعهدات خود در قبال نیروی کار بازمانده‌اند.

مدیرکل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی با بیان این‌که جرائم متعلقه مربوط به بدهی های قبل از 96/12/29 مشمول این قانون است، متذکر شد: کارفرمایان تا تاریخ 98/6/13 می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات ابرازی از جانب سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتحادیه‌ها و فرمانداری و بخشداری‌ها مبنی بر تأیید دلایل وقوع بحران و نامه ستاد تسهیل به سازمان تأمین اجتماعی نسبت به پرداخت و یا تقسط بدهی قطعی شده خود اقدام کنند.

وی همچنین در خصوص بدهی کارگاه‌هایی که بعد از تاریخ 96/12/29 به علت بروز یکی از موضوعات دلایل ابرازی آیین نامه مذکور دچار مشکل شده و مشمول پرداخت جرائم می باشند، عنوان کرد، این کارفرمایان تا سه ماه از تاریخ وقوع دلایل ابرازی، مهلت دارند تا نسبت به ارائه مدارک خود به شعب تأمین اجتماعی اقدام و از تسهیلات مقرر در بخشودگی جرائم بهره مند شوند.

سمساری با بیان این‌که کارگاه‌های ورشکسته و تعطیل و پیمانکاران مشمول این طرح نیستند، خاطرنشان کرد: چنانچه کارفرمایان توان پرداخت یکجا بدهی را نداشته باشند، می‌توانند درخواست تقسیط بدهی خود را به شعب مربوطه ارائه کنند که در این صورت با تقسیط ١٢ ماهه از صد درصد بخشودگی جرائم متعلقه برخوردار می شوند و چنانچه در ١٨ ماه بدهی خود را پرداخت کنند از ٨٥ درصد بخشودگی جرائم بهره مند شده و با تقسیط ٢٤ ماهه بدهی خود، از ٧٥ درصد بخشودگی جرائم برخوردار می شوند و اگر در ٣٠  و یا ٣٦ ماه قسط بندی کنند به ترتیب از ٦٠ و٥٠ درصد بخشودگی جرائم برخوردار خواهند شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی با بیان این‌که قانون بخشودگی جرائم کارفرمایان خوش حساب از 13 خرداد ماه در شعب تأمین اجتماعی اجرا می‌شود، گفت: 13 شهریور ماه آخرین مهلت استفاده از تسهیلات مقرر در این قانون است.

وی با بیان این‌که پوشش بیمه‌ای زنان خانه‌دار در قالب بیمه مشاغل آزاد تسهیل شده است، تصریح کرد، زنان خانه دار زیر 50 سال، صرفاً با ارائه مدارک هویتی و انجام معاینات پزشکی، می‌توانند تحت پوشش تأمین اجتماعی قرار گرفته و از خدمات درمانی، کوتاه مدت و بلند مدت این سازمان بهره‌مند شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی ایران پوشش تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۲۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارت سوخت رانندگان باطل می شود!

تین نیوز

رئیس کل بیمه مرکزی به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث هشدار داد، در صورت پرداخت نشدن حق بیمه، کارت سوخت وسیله نقلیه آنها متوقف می شود.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از صدا و سیما، علی استاد هاشمی رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اختلاف نظر درباره وصول و هزینه کرد حق بیمه ۱۰ درصدی بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت، گفت: طبق قانون افرادی که در تصادفات رانندگی دچار حادثه می شوند در زمان انتقال به بیمارستان، نباید هیچ وجهی پرداخت کنند، چراکه از حق بیمه آن ها رقمی قبلا برای استفاده از خدمات رایگان پزشکی واریز کرده اند.

استاد هاشمی افزود: موضوعی که وجود دارد اختلاف بین بیمه مرکزی و وزارت بهداشت بر سر پرداخت نشدن هزینه ۱۰ درصدی حق بیمه شخص ثالث است که کمیسیون بهداشت مجلس امروز به این موضوع ورود و آن را بررسی کرد.

وی گفت: امروز در کمیسیون بهداشت مجلس بحث های خوبی مطرح شد و ما هم گزارش مبالغی که سال های گذشته پرداخت کرده بودیم را به صورت شفاف ارائه کردیم. ما در بیمه مرکزی مدعی هستیم که طبق قانون عدد مشخص شده در سال های گذشته را پرداخت کرده ایم، دیوان محاسبات کشور هم که در این جلسه حضور داشت، ادعای ما را تأیید کرد.

استاد هاشمی با بیان اینکه سال گذشته حدود ۵.۸ همت به حساب وزارت بهداشت واریز کردیم، گفت: وزارت بهداشت معتقد است که این عدد به این وزارتخانه واریز نشده است.

وی افزود: تکلیف کمیسیون بهداشت این است که این عدد به طور کامل در اختیار وزارت بهداشت و بیمارستان ها قرار بگیرد تا آن ها بتوانند خدمات لازم را در اختیار بیماران سوانح رانندگی ارائه دهند. بر این اساس، مقرر شد کمیته ای متشکل از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و کمیسیون بهداشت مجلس برای بررسی علت واریز نشدن حق بیمه شخص ثالث به حساب وزارت بهداشت تشکیل و با نظارت، پرداخت حق بیمه شخص ثالث را راستی آزمایی کنند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه متأسفانه بیش از ۸۰ درصد موتورسیکلت ها فاقد بیمه شخص ثالث هستند، تصریح کرد: پارسال افراد می توانستند یک روزه، دو روزه یا یک ماهه برای نقل و انتقالات وسیله نقلیه خود بیمه خریداری کنند که ما مانع از این کار شدیم و مدت بیمه را یک ساله کردیم. همچنین در کنار این اقدام افرادی که موتورسیکلت های صفر را خریداری کردند مشمول تخفیف ۲۰ درصدی بیمه شدند.

آقای استاد هاشمی ادامه داد: با همکاری پلیس راهور فراجا و موافقت وزیر اقتصاد به عنوان رئیس مجمع بیمه مرکزی برای کمک به افرادی که بیمه خریداری نکرده اند مقرر کردیم جریمه آن ها مشمول بخشودگی قرار بگیرد.

وی همچنین ضمن هشدار به رانندگان فاقد بیمه شخص ثالث گفت: ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی ماه گذشته در تهران به دلیل نداشتن بیمه شخص ثالث باطل شد؛ لذا طبق قانون بناست خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث کارت سوختشان متوقف شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند