Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-29@09:52:45 GMT

ضرر ۵.۲ میلیارد دلاری اوبر در سه‌ماهه دوم سال جاری

تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۱۲۹۳۶

ضرر ۵.۲ میلیارد دلاری اوبر در سه‌ماهه دوم سال جاری

رویداد۲۴ اوبر در گزارش سه‌ماهه منتهی به ژوئن ۲۰۱۹ اعلام کرد ۵.۲ میلیارد دلار ضرر کرده است و این ضرر، بزرگ‌ترین ضرر این شرکت از سال ۲۰۱۷ تاکنون بوده است. اوبر همچنان در حال از سر گذراندن کندترین روند رشد خود نیز هست. این دو اتفاق ناخوشایند مجدداً موجب به وجود آمدن ابهاماتی درباره چشم‌انداز این پلتفرم آنلاین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قبل از این نیز اوبر ضرری ۳.۹ میلیارد دلاری را تجربه کرده بود که ناشی از پرداخت جبران سهام به کارمندان پس از عرضه عمومی سهامش بود.   پیش‌بینی دارا خسروشاهی مدیرعامل این شرکت این است که ضرر‌ها تا دو سال آینده کاهش پیدا خواهد کرد. وی افزود نکات مثبت بسیاری در روند رشد ما وجود دارد از قبیل اینکه میزان پولی که از سفر‌ها و تحویل کالا‌ها قبل از پرداخت کمیسیون به راننده‌ها به دست می‌آوریم نسبت به سال گذشته ۳۱درصد افزایش یافته است. خسروشاهی همچنین عنوان کرد: «در ماه ژوئیه برای نخستین بار اوبر ۱۰۰ میلیون کاربر جدید را در طی یک ماه به خود جذب کرده است و در حال تبدیل‌شدن به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی هر روزه شهروندان شهر‌های مختلف جهان است».

نتایج گزارش‌های مالی، اما بر اوبر سایه انداخته است. شرکتی که روند رشدش زمانی مانند پرتاب موشک بود و سرویس‌های حمل‌ونقل سنتی را شکست داد و وارد بازار‌های سراسر جهان شد پیش‌بینی می‌شود امسال ارزشش به بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار بالغ شود.

دارا خسروشاهی اکنون در حال کار روی کم‌کردن هزینه‌ها و تغییر مدیران است. در ماه ژوئیه او دو مدیر اجرایی – مدیر ارشد عملیات و مدیر ارشد بازاریابی- را برکنار کرد. در ماه گذشته نیز یک‌سوم کارمندان بخش بازاریابی را که حدود ۴۰۰ نفر می‌شدند، کنار گذاشت. خسروشاهی علت این برکناری‌ها را سرعت بخشیدن به روند تصمیم‌گیری تیم عنوان کرده است. او می‌گوید پس از عرضه عمومی سهام تمایل دارد وقت بیشتری را درون سازمان بگذراند و از انجام دقیق و درست کار‌ها مطمئن شود. او می‌گوید محیط همچنان در حال رقابتی‌تر شدن است. مخصوصاً برای بخش تحویل غذا، لذا اوبر قصد دارد سرمایه‌گذاری عظیمی در این بخش انجام دهد.

اوبر که قصد دارد در کسب‌و‌کار حمل‌ونقل ازنظر گستردگی ارائه خدمات، به مجموعه‌ای مانند آمازون تبدیل شود، در حال سرمایه‌گذاری روی صنعت خودرو‌های خودران، توسعه دوچرخه‌ها و اسکوتر‌های شهری و گسترش بخش تحویل کالا است.

 

 

منبع: زومیت برچسب ها: رویداد24 ، اوبر ، دارا خسرو شاهی ، حمل و نقل ، شرکت اوبر سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اوبر حمل و نقل شرکت اوبر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۱۲۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟

به گزارش همشهری آنلاین، آخرین جزئیاتی که از ریز مبادلات ایران و عراق منتشر شده مربوط به ۹ ماهه ۱۴۰۲ است که نشان می‌دهد در این بازه زمانی، حدود ۲۰ درصد از تجارت ۷.۳ میلیارد دلاری ایران و عراق به صادرات گاز اختصاص داشته و مابقی کالاهای غیرنفتی و مصرفی بوده است.

بنا بر اعلام سازمان توسعه تجارت، در ۹ ماهه پارسال، علاوه بر گاز، محصولات فولادی، پلاستیکی، لبنی، معدنی فلزی، صنایع تبدیلی، کاشی و سرامیک، شیرینی و شکلات مهم‌ترین محصولات صادراتی ایران به عراق بوده‌اند.

بیشتر بخوانید:

ایران بازار عراق را از دست می‌دهد؟ | واکنش معاون وزیر صمت به رقابت ترکیه با ایران در بازار عراق

کد خبر 847420 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات تجارت خارجی عراق

دیگر خبرها

  • عملکرد نه چندان خوب بانک ملت در 9 ماهه
  • شروع ساخت «نارنیا» گرتا گرویگ در آگوست/ فیلمبرداری ۷ ماهه!
  • قلک پورشه خالی شد
  • تمدید مهلت ثبت نام کارآموزی آزمون سردفتری
  • روند کاهشی جرم سرقت در استان کرمان
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • تمدید ۲ ماهه کارت «پی‌.او‌.آر» پناهجویان افغان در پاکستان
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری